Kód: Vybrať všetko
http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=473435&CPID=952&clid=4399&lid=2&title=Henry:+Why+I'm+off+to+BarcelonaKód: Vybrať všetko
http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=473435&CPID=952&clid=4399&lid=2&title=Henry:+Why+I'm+off+to+Barcelonatym by som si tiez nebol istykali520 napísal:No v dalsej sezone mozno este nepride ich cas ale o rok o dva ked ich bude trenovat este Wenger tak titul by uz mohli vyhrat.
No s tym suhlasim, ak Wenger odijde, odijdu aj niektory kvalitnejsi hraci a to Arsenal pojde dolu vodou. Ale nechapem ten Wengerov krok, vybudoval muzstvo do buducnosti ktore ma pontecial dosiahnut uspechy a teraz nechce predlzit zmluvu. Ze by zase hlavnu ulhu zohrali peniaze?l0f4s3 napísal:tym by som si tiez nebol isty
je dost mozne ze je to arseneckova posledna sezona
henry v rozhovore spomenul ze jeden z dovod je ze wenger sa nechysta predlzit zmluvu ktora mu konci o rok...
No tak nenahradi ho nikto, to je samozrejmé. Ale mohol by prist nejaky velmi znamy a vynikajuci utocnik.J.O.S.E napísal:Čo si myslíte kto by dokázal nahradiť Henryho? Prosím vyjadrite sa
Podľa mna bude Arsenal hľadať náhradu veľmi ťažko, pretože Henry je typ hráča, akých už dnes veľa po trávnikoch nebeha.
šak ja som Ševčenka ako príklad uviedol, že nie vždy hviezda po zmene klubu bude takou hviezdou.Sajmon napísal:Nie ! Skor ma napadal Anelka, ktory je jednou z transferovych moznosti Arsenalu. Alebo Fernando Torres, neviem....
Myslim ze to zvladnu. Aj traja. Sak Rooney celu sezonu behal za ManU, aj ked uznavam ze je fyzicky zdatnejsiSajmon napísal:Treba ratat s jednou vecou : zranenie hraca. Ak by sa zranil co len jeden z hracov Adebayor,Walcott,Bendtner,Persie, za par zapasov nebudu 3 utocnici stihat aj v poharoch aj v lige.
Adebayor straca oproti Henrymu v jednej veci. A ta je pre utocnika najdolezitejsia. Pohotovost v zakonceni. Adebayor este kdeco spali, zato Henry premeni 100 sanci zo 101. Musi sa este ucitkali520 napísal:Arsenal nemusi za Henryho kupovat nahradu, ma ju v Adebayorovi. Ten ma vsetko z Henryho je rychli vie davat goli je technicky a vie aj o dost lepsie hlavickovat ako Henry, jedine v com ho asi neprevisuje je kopacia technika.
Ale moj nazor je ze odchod Henryho nebude az tak velka strata pre Arsenal. Njlepsie roky uz ma pomaly za sebou a lepsi uz nebude.