Vaša Top Speed
Naposledy novy Mercedes-Benz C, 320 CDI, 224 PS, BA - TT, 250 km/h (obmedzovac). Auto malo najazdenych necelych 3000 km, takmer som sepalil Oktavku, ktora sa mi "sikovne" vopchala do laveho pruhu. IMO, na taku rychlost je spominany usek prilis frekventovany. Kazdopadne, nove C_ko od MB je uz tak prespikovane elektronikov, ze ma pod kontrolou snad uz aj stav vasej erekcie. Najvacsi zazitok bol aj tak z jazdy po uliciach BA. Zrychlenie tejto srandy sme namerali cca 7 sekund (+/- nejaka desatina), no ked sme jazdili po BA s vypnutym ESP a napr. na kruhaci pod Pristavnym mostom som dal cca 10-15 m slide, spolujazdec si takmer vysral vlastne srdce. Auto samozrejme nebolo moje a keby ma chytili žabiaci, pridem aj o rodokmen : //
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Audi TT s Bi-Turbom 3.2 (pozicane)
Z Novych Zamkov do Nitry je taka velmi dlha rovinka. Tak na nej 230km/h, co som ja osobne soferoval.
Najrychlejsie, co mna niekto vozil bolo 250km/h na Porsche 911 Turbo alebo kamarat vcera vecer na Chrysler C300 5.7L V8 HEMI®. (najkrajsie auto pre mna osobne v poslednej dobe)
EDIT: Ktokolvek mi dal K- a kecal o tom, ze aka je tam cesta zla, a ze sa to neda (tej ceste nic nechyba), tak som schopny ta prist zobrat, ak si Novozamcan dnes vecer a previest ta tam rychlostou viac, ako 180km/h, aby si prestal kecat sprostosti. Ak si to nevyskusal, tak sa prosim ta nevyjadruj. Ak mas ale gule a myslis, ze nebudes vyzerat sprosto, tak daj vediet. Dovtedy si zavri ziarlive ustocka. A som si isty, ze ak si Novozamcan, tak tvoj ziarlivy xicht ten Hemi v meste uz videl zoparkrat. Cierny, 22 kolesa, nizkoprofilove, spanielske SPZtky. Nie je moj, ale kamaratov, ako som spominal vyssie.
Z Novych Zamkov do Nitry je taka velmi dlha rovinka. Tak na nej 230km/h, co som ja osobne soferoval.
Najrychlejsie, co mna niekto vozil bolo 250km/h na Porsche 911 Turbo alebo kamarat vcera vecer na Chrysler C300 5.7L V8 HEMI®. (najkrajsie auto pre mna osobne v poslednej dobe)
EDIT: Ktokolvek mi dal K- a kecal o tom, ze aka je tam cesta zla, a ze sa to neda (tej ceste nic nechyba), tak som schopny ta prist zobrat, ak si Novozamcan dnes vecer a previest ta tam rychlostou viac, ako 180km/h, aby si prestal kecat sprostosti. Ak si to nevyskusal, tak sa prosim ta nevyjadruj. Ak mas ale gule a myslis, ze nebudes vyzerat sprosto, tak daj vediet. Dovtedy si zavri ziarlive ustocka. A som si isty, ze ak si Novozamcan, tak tvoj ziarlivy xicht ten Hemi v meste uz videl zoparkrat. Cierny, 22 kolesa, nizkoprofilove, spanielske SPZtky. Nie je moj, ale kamaratov, ako som spominal vyssie.
-
erytrocyt
VIP
Videl si už niekedy rýchlosť 265 Km/h ?fruxo napísal:265 km/h => Honda CBR 1000 SP2 (okruhova) => hore Dargovom
160 km/h => Honda CBR 600 RR (s krasnym zvukom vyfuk = Yoshimura rs-5) => podvecer v KE ako je okruh (blizko je carefour,hornbach,kaufland...)
S otcom
Dargov poznám až príliš dobre a k tomu podotknem citáciu Schw33ka
Ak predsa len vravíš pravdu, pozdravujem otca, ktorý sa ženie so synom 265 kilometrovou rýchlosťou na motorke.schw33k napísal: Len prosím nevymýšľať , neklamať ...
Verím, že sa dožiješ 18tky.
//kinjeril: Zaujimavy prispevok ze, p4ra?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
midnight_man
Guru
-
Reli.C
Medium Star
midnight_man: kámo, ale predstav si, žeby si v takej rýchlosti držal volant
. tak to je úplne o niečom inom. ver mi, viem o čom hovorím
. kokos, tak ako si ty držal očami dvere, tak ja som tak držal súčasne s očami volant (sem-tam som sa pozrel aj na cestu, ale to je iba detail
(sranda)). ako si písal, neskutočný adrenalín. 120 km/h na 120L už má niečo do seba 
----------
DonLuca: radšej ani nepripomínaj
----------
DonLuca: radšej ani nepripomínaj
-
DonLuca
Medium Star
Bracho a tých zhruba 133 km/h na Michalvskej čo sme davali zároveň..???Reli.C napísal:midnight_man: kámo, ale predstav si, žeby si v takej rýchlosti držal volant. tak to je úplne o niečom inom. ver mi, viem o čom hovorím
. kokos, tak ako si ty držal očami dvere, tak ja som tak držal súčasne s očami volant (sem-tam som sa pozrel aj na cestu, ale to je iba detail
). ako si písal, neskutočný adrenalín. 120 km/h na 120L už má niečo do seba
-
midnight_man
Guru
Lol aloze cosa aut tyka si verim mozno az moc ale na toto by som sa nahovorit nedalReli.C napísal:midnight_man: kámo, ale predstav si, žeby si v takej rýchlosti držal volant. tak to je úplne o niečom inom. ver mi, viem o čom hovorím
(sranda)). ako si písal, neskutočný adrenalín. 120 km/h na 120L už má niečo do seba
![]()
Oco soferoval a ja spolujazdec...na dialnici z Nitry do Bratislavi...Octavia 2.0l Tdi 230 km/h ..neskutocna spoterba
ale to mal auto z roboty tak neprekazalo
a Na Felicii 1.6 tiez oco soferoval...trasa Kremnica ->Turcianske Teplice (oco tuto trasu absolvoval niekedy aj 2-3 krat do tyzdna) sme sli asi 110 km/h...serpentiny a tak...oco poznal kazdy kamen ale ja som bol bledy jak stena a skoro som nedychal.
a Na Felicii 1.6 tiez oco soferoval...trasa Kremnica ->Turcianske Teplice (oco tuto trasu absolvoval niekedy aj 2-3 krat do tyzdna) sme sli asi 110 km/h...serpentiny a tak...oco poznal kazdy kamen ale ja som bol bledy jak stena a skoro som nedychal.