Vaša Top Speed

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

Naposledy novy Mercedes-Benz C, 320 CDI, 224 PS, BA - TT, 250 km/h (obmedzovac). Auto malo najazdenych necelych 3000 km, takmer som sepalil Oktavku, ktora sa mi "sikovne" vopchala do laveho pruhu. IMO, na taku rychlost je spominany usek prilis frekventovany. Kazdopadne, nove C_ko od MB je uz tak prespikovane elektronikov, ze ma pod kontrolou snad uz aj stav vasej erekcie. Najvacsi zazitok bol aj tak z jazdy po uliciach BA. Zrychlenie tejto srandy sme namerali cca 7 sekund (+/- nejaka desatina), no ked sme jazdili po BA s vypnutym ESP a napr. na kruhaci pod Pristavnym mostom som dal cca 10-15 m slide, spolujazdec si takmer vysral vlastne srdce. Auto samozrejme nebolo moje a keby ma chytili žabiaci, pridem aj o rodokmen : //
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Audi TT s Bi-Turbom 3.2 (pozicane)

Z Novych Zamkov do Nitry je taka velmi dlha rovinka. Tak na nej 230km/h, co som ja osobne soferoval.

Najrychlejsie, co mna niekto vozil bolo 250km/h na Porsche 911 Turbo alebo kamarat vcera vecer na Chrysler C300 5.7L V8 HEMI®. (najkrajsie auto pre mna osobne v poslednej dobe)

EDIT: Ktokolvek mi dal K- a kecal o tom, ze aka je tam cesta zla, a ze sa to neda (tej ceste nic nechyba), tak som schopny ta prist zobrat, ak si Novozamcan dnes vecer a previest ta tam rychlostou viac, ako 180km/h, aby si prestal kecat sprostosti. Ak si to nevyskusal, tak sa prosim ta nevyjadruj. Ak mas ale gule a myslis, ze nebudes vyzerat sprosto, tak daj vediet. Dovtedy si zavri ziarlive ustocka. A som si isty, ze ak si Novozamcan, tak tvoj ziarlivy xicht ten Hemi v meste uz videl zoparkrat. Cierny, 22 kolesa, nizkoprofilove, spanielske SPZtky. Nie je moj, ale kamaratov, ako som spominal vyssie.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

cesta zo senca do tt na fiat kroma 2.5 dti stare ale slape to az som sa cudoval :D cca 220km/h neviem kolko ma maximalku a radsej to vediet nechcem pretoze viac asi ani nie a s ujom
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

fruxo napísal:265 km/h => Honda CBR 1000 SP2 (okruhova) => hore Dargovom :)
160 km/h => Honda CBR 600 RR (s krasnym zvukom vyfuk = Yoshimura rs-5) => podvecer v KE ako je okruh (blizko je carefour,hornbach,kaufland...)

S otcom :P
Videl si už niekedy rýchlosť 265 Km/h ?
Dargov poznám až príliš dobre a k tomu podotknem citáciu Schw33ka
schw33k napísal: Len prosím nevymýšľať , neklamať ...
Ak predsa len vravíš pravdu, pozdravujem otca, ktorý sa ženie so synom 265 kilometrovou rýchlosťou na motorke.
Verím, že sa dožiješ 18tky.

//kinjeril: Zaujimavy prispevok ze, p4ra?
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Na aute som sa ako spolujazdec viezol 240 km/h na Audi A6 3.0 Tdi, paradny to motor... :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

to eri : rovna draha tak preco nepridat do kotlu ? :)
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

ako spolujazdec 220km/h Audi A6 2.5TD dialnica ZA-BA
ako sofer 155km/h Golf II 1.8GTi letisko kostany :-)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

myslim ze sme sli asi 100-120 na 120 tke skodovke....drzal som sa setkeho co som videl :D :D a ocami som este drzal dvere aby sme ich nestratili :D rucicka teplomera bola sice dost daleko od nuly :D ale prezili sme...akoze odporucam..lepsie ako adrenalinove sporty :D
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

midnight_man: kámo, ale predstav si, žeby si v takej rýchlosti držal volant :D. tak to je úplne o niečom inom. ver mi, viem o čom hovorím :D. kokos, tak ako si ty držal očami dvere, tak ja som tak držal súčasne s očami volant (sem-tam som sa pozrel aj na cestu, ale to je iba detail :lol: (sranda)). ako si písal, neskutočný adrenalín. 120 km/h na 120L už má niečo do seba 8)
----------
DonLuca: radšej ani nepripomínaj :cry:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Reli.C napísal:midnight_man: kámo, ale predstav si, žeby si v takej rýchlosti držal volant :D. tak to je úplne o niečom inom. ver mi, viem o čom hovorím :D. kokos, tak ako si ty držal očami dvere, tak ja som tak držal súčasne s očami volant (sem-tam som sa pozrel aj na cestu, ale to je iba detail :lol:). ako si písal, neskutočný adrenalín. 120 km/h na 120L už má niečo do seba 8)
Bracho a tých zhruba 133 km/h na Michalvskej čo sme davali zároveň..??? :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Hehe.. na s120 na rakúskej diaľnici ešte v roku 1991 nám to dalo 140 km/h ..masáž tela neskutočná. :) Našťastie o rok neskôr sme kúpili Favorita, to už bolo iné kafé aj v týchto vyšších rýchlostiach. ;)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

BMW M530i 230 km/h
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Reli.C napísal:midnight_man: kámo, ale predstav si, žeby si v takej rýchlosti držal volant :D. tak to je úplne o niečom inom. ver mi, viem o čom hovorím :D. kokos, tak ako si ty držal očami dvere, tak ja som tak držal súčasne s očami volant (sem-tam som sa pozrel aj na cestu, ale to je iba detail :lol: (sranda)). ako si písal, neskutočný adrenalín. 120 km/h na 120L už má niečo do seba 8)
Lol aloze cosa aut tyka si verim mozno az moc ale na toto by som sa nahovorit nedal :D :D sice kamarat bol vysmiaty ako pomaranc (ten co soferoval) ak sa to soferovanim dalo nazvat....to bolo skor ocakavanie ktore koleso odpadne alebo kedy nam kluka vybehne z motora :D ale tak doteraz na to spominame :P :P
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Zaujimalo by ma k tomu, ze nevymyslajte si. Tak ako niekto, ked to zazil a dalsi nie, tak si to musi automaticky vymyslat? To potom mozete tuto temu rovno zavriet, lebo by sme mohli o kazdom tvrdit, ze si vymysla, i ked nechapem, ake su k tomu dovody.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

octavia rs BA dubravka - trnava cca 14 min...na dialnici nieco kol 220km/h
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mrk.. predpokladám, že to bolo niekedy v piatok pred prázdninami okolo 15:00 - 17:00 hod :D
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Oco soferoval a ja spolujazdec...na dialnici z Nitry do Bratislavi...Octavia 2.0l Tdi 230 km/h ..neskutocna spoterba :-D ale to mal auto z roboty tak neprekazalo :-P
a Na Felicii 1.6 tiez oco soferoval...trasa Kremnica ->Turcianske Teplice (oco tuto trasu absolvoval niekedy aj 2-3 krat do tyzdna) sme sli asi 110 km/h...serpentiny a tak...oco poznal kazdy kamen ale ja som bol bledy jak stena a skoro som nedychal. :smt037
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

micpu napísal:Octavia 2.0l Tdi 230 km/h
Si si isty? Ak to nema nejak tucne nachipovane, resp. nejde o 125 kW RS, pochybujem- s tym motorom das ledva 208 km/h ; )
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Tachometer je daco ine ako realita, ale to daktorym ludom neprekaza. Ja som na svojom tiez siel len 214 a tachac ukazoval ruku za 220 :D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

p4ra napísal:Najrychlejsie, co mna niekto vozil bolo 250km/h na Porsche 911 Turbo alebo kamarat vcera vecer na Chrysler C300 5.7L V8 HEMI®. (najkrajsie auto pre mna osobne v poslednej dobe)
Je to Chrysler 300C nie C300 :wink:
ale fakt ti zavidim je to tiez moje naj auto a rad by som sa vnom povozil
Napísať odpoveď