Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
potesilo? nic + napisana basen kt som pred chvilou dopisal
(alkohol kamarat moj)
nepotesilo? cely den bol jak na ihlach
1. na chatu som siel len s kamosom pricom bolo hlasenych 15 ludi.
2. z nicoho nic zrusila kamka stretko. mfp...
3. vsetky kt som chcel stretnut tak sa mi to nepodarilo. jedna je chora, druha nedostupna, tretia chora, stvrta sla tam kde som ja nemohol, piata sa hneva kvoli tretej
,siesta sa na mna ani nepozrie. vraj mam s nou problem. wtf? ... strasne (!!) zly vecer
4. sklamal ma kamarat. hm ked mate chut vypit a si kupite flasu a zavolate kamarata len tak na kolo ze pod vypit a on zavola ostatnych svojich kamosov a do phonu krici: mam flasu ideme pit. toto ma neskutocne nahnevalo. som siel svojou cestou hned...
5. sedim o 2 rano doma. tak casto sa mi to v piatok nestava...
peace...
nepotesilo? cely den bol jak na ihlach
1. na chatu som siel len s kamosom pricom bolo hlasenych 15 ludi.
2. z nicoho nic zrusila kamka stretko. mfp...
3. vsetky kt som chcel stretnut tak sa mi to nepodarilo. jedna je chora, druha nedostupna, tretia chora, stvrta sla tam kde som ja nemohol, piata sa hneva kvoli tretej
4. sklamal ma kamarat. hm ked mate chut vypit a si kupite flasu a zavolate kamarata len tak na kolo ze pod vypit a on zavola ostatnych svojich kamosov a do phonu krici: mam flasu ideme pit. toto ma neskutocne nahnevalo. som siel svojou cestou hned...
5. sedim o 2 rano doma. tak casto sa mi to v piatok nestava...
peace...
-
erytrocyt
VIP
Potešilo: To že som ráno vstal a slnko vyšlo. Kohút koko-tkodákal Dúfam že chápete.
Nahnevalo: Keď teraz začnem nadávať na včas rána, celé fórum vybuchne. V noci som bol na akcii, na ktorú som sa nenormálne tešil už pár dní. Bolo tam kopu kamarátok, kamarátov, išli sme aj niečo popiť... Lenže môj žalúdok si to vysvetlil trošku inak, a vymyslel si že akurát túto noc bude bolieť ako kkt. Tak som o pol druhej ráno došiel domov, cestou autom som sa skoro dvakrát pozvracal a to som okolo pálenky pomaly ani neprešiel, nasraný, 100 Bohov vo mne bolo, ľahol som a spal som.
A teraz ráno som vstal a tomu jebancovi nie je nič...
Nahnevalo: Keď teraz začnem nadávať na včas rána, celé fórum vybuchne. V noci som bol na akcii, na ktorú som sa nenormálne tešil už pár dní. Bolo tam kopu kamarátok, kamarátov, išli sme aj niečo popiť... Lenže môj žalúdok si to vysvetlil trošku inak, a vymyslel si že akurát túto noc bude bolieť ako kkt. Tak som o pol druhej ráno došiel domov, cestou autom som sa skoro dvakrát pozvracal a to som okolo pálenky pomaly ani neprešiel, nasraný, 100 Bohov vo mne bolo, ľahol som a spal som.
A teraz ráno som vstal a tomu jebancovi nie je nič...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
R1k1nko
Darca
potesilo ze som uz doma
a nepotesilo nieco podobne ako u erytrocyt
mali sme kulturne dni ( disko ... kamosi/ky ) no a o 24.00 +- sa to zvrtlo na hromadnu bitku 5 aut policie + kuklaci ! a serie ma to ze ja po tazkom tyzdni v robote som zaspal u kamosa na dome nieco pred 23.00 takze som videl velke H a len rano som sa dozvedel kto sa bil
a nepotesilo nieco podobne ako u erytrocyt
mali sme kulturne dni ( disko ... kamosi/ky ) no a o 24.00 +- sa to zvrtlo na hromadnu bitku 5 aut policie + kuklaci ! a serie ma to ze ja po tazkom tyzdni v robote som zaspal u kamosa na dome nieco pred 23.00 takze som videl velke H a len rano som sa dozvedel kto sa bil
-
Enduro3333
Medium Professional
-
vivaSlovakia
Guru wannabe