moje problemy
No tak som si to cislo vypytal a zase som riadne narazil
... vraj by mi to cislo v pohode dala ale ako ona vie tak ta dievcina co sa mi paci ma frajera a tak mi to cislo neda noo ved chapem ja som jej aj pisal ze to som netusil a ze kazit jej to nechcem ....... joj zas taky sklamany som take mile dievca to je aaa zas uz niekoho ma
... asi mam smolu waaaaaaaa uz ma to serie ze ked sa mi dajaka paci ta stale dajaky hacik to ma ..... nooo ale ta co uz su prazdniny ta aspon nemam cislo neuvidim ju tak ju tolko nebudem mat v hlave dufam
-
Sagittarius
Guru
No co uz...vies, mozno nebola pre teba...jednoducho viem, ze je to tazke, ale to sa stava...Poznam to. Podobne sa mi uz parkrat stalo...a ked ta to potesi ja som neuspel ani s tymto:slavo120 napísal:No tak som si to cislo vypytal a zase som riadne narazil... vraj by mi to cislo v pohode dala ale ako ona vie tak ta dievcina co sa mi paci ma frajera a tak mi to cislo neda noo ved chapem ja som jej aj pisal ze to som netusil a ze kazit jej to nechcem ....... joj zas taky sklamany som take mile dievca to je aaa zas uz niekoho ma
... asi mam smolu waaaaaaaa uz ma to serie ze ked sa mi dajaka paci ta stale dajaky hacik to ma ..... nooo ale ta co uz su prazdniny ta aspon nemam cislo neuvidim ju tak ju tolko nebudem mat v hlave dufam
a napisal som to ja...Načo mám o tebe písať básne
Aj tak by neboli ako ty krásne
Čo cítim bolo už povedané v piesni
No ja som z teba stále v tiesni
Prosím ťa, zobuď ma, jednu mi plesni
Zobuď ma nemátaj moje sny
Chcem vedieť, či ku mne niečo cítiš
Čakám, kým ma za ruku chytíš
Viem, začať by som mal ja
Len neviem vyraziť do boja
Chcem počuť len:"Som tvoja"
Ty budeš moja a tvoj
Všetci nám budú závidieť náš lásky stroj
Chcem vedieť, čo ku mne cítiš
Neistota ma pomaly ničí
Nie si pre mňa obyčajná láska
Nie splanutie z vína, vášeň krátka
Ty si moja kráska
Prosím ťa, otvor od svojho srdca vrátka
Chcem cítiť tvoje srdce horúce
Chcem padnúť do tvojej náruče
Opätovať city vrúce
Ale jediné, čo ti povedať naozaj chcem
Je to, že ťa dievča milujem...
-
midnight_man
Guru
aleee kolega odvedla nevesaj hlavuslavo120 napísal:No tak som si to cislo vypytal a zase som riadne narazil... vraj by mi to cislo v pohode dala ale ako ona vie tak ta dievcina co sa mi paci ma frajera a tak mi to cislo neda noo ved chapem ja som jej aj pisal ze to som netusil a ze kazit jej to nechcem ....... joj zas taky sklamany som take mile dievca to je aaa zas uz niekoho ma
jasne dikes za vsetko ... tu spravu som pisal tesne po tom co som sa to dozvedel noo ta taka nalada pod psa bolamidnight_man napísal:aleee kolega odvedla nevesaj hlavuaj ja som si myslel ze vsetko "dobre" je uz zadane (ono je to scasti pravda) ale neboj pride taka ktora budes este lepsia a nebude zadana..a vtedy nesmies zavahat ---drzim palce...
Sagittarius
ty kokso napisat basen a neuspiet to poznam ja som tiez raz jednu napisal
//edit : to som trochu blbo napisal ze "par kuskov" myslel som to tak ze pre kazdeho jeden
-
midnight_man
Guru
asi nie ale mohla by to baba aspon ocenitmidnight_man napísal:Mno ludia..nemyslim ze by basnicka pomohla k tomu zeby vas baba zacala mat rada...hm...na to treba ine veci a nie basnicky.. to je uz len tak na okraslenie
-
Sagittarius
Guru
No moja to ocenila...lenze v case tom uz mala frajera (co som sa sice dozvedel az 3 tyzdne potom od spoluziacky)...asi tak no co uz...ale stale ma nejako drzi a neviem sa toho zbavit...a uz je to skoro 8 mesiacov...slavo120 napísal:asi nie ale mohla by to baba aspon ocenit... chalani sa snazia basne vymyslaju a najdu sa baby ktorym to je uplne fuk
... ale zvikol som si
uz si z toho hlavu nerobim... sak vcera dalsi sok baba co sa mi paci ma chlapa noo mohol som si mysliet pri mojom stasti
(boze tolko ironie v mojej sprave
)
tak to mas este dobre ... ta moja bola akosi bezcitnaSagittarius napísal:No moja to ocenila...lenze v case tom uz mala frajera (co som sa sice dozvedel az 3 tyzdne potom od spoluziacky)...asi tak no co uz...ale stale ma nejako drzi a neviem sa toho zbavit...a uz je to skoro 8 mesiacov...
-
Sagittarius
Guru
no chalana uz nema, ale asi by nam to nevyslo...ale ja som za ten cas aj skusal s inymi ale to mi tiez nejako nevyslo...a v hlave som sa parkrat vratil k nej...slavo120 napísal:tak to mas este dobre ... ta moja bola akosi bezcitnaneviem noo mozno jej to aj zalichotilo ale ona nedala to na javo a tiez mala a stale ma frajera (i ked mne je to teraz uz fuk uz mam iny objekt no a bohuzial tiez uz je zadany takze tiez z toho nic nebude ) ..... nooo 8 mesiacov to uz je riadna doba mal by si sa uz pohntu neni jedina tomu ver a nestoji ti zato a predsalen kym ma chalana tak mas dvere zatvorene a nemyslim si ze sa ti oplati cakat
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
niekedy je lepsie pravdu nevedietEnduro3333 napísal:Slavo120ze bola kruta ... co by si radsej milosrdne klamstvo nech ta taha za nos alebo radsej bolestivu pravdu kde budes vediet aspon na com si .. ja si myslim ze radsej moznost 2