moje problemy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

No tak som si to cislo vypytal a zase som riadne narazil :? ... vraj by mi to cislo v pohode dala ale ako ona vie tak ta dievcina co sa mi paci ma frajera a tak mi to cislo neda noo ved chapem ja som jej aj pisal ze to som netusil a ze kazit jej to nechcem ....... joj zas taky sklamany som take mile dievca to je aaa zas uz niekoho ma :cry: ... asi mam smolu waaaaaaaa uz ma to serie ze ked sa mi dajaka paci ta stale dajaky hacik to ma ..... nooo ale ta co uz su prazdniny ta aspon nemam cislo neuvidim ju tak ju tolko nebudem mat v hlave dufam
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

slavo120 napísal:No tak som si to cislo vypytal a zase som riadne narazil :? ... vraj by mi to cislo v pohode dala ale ako ona vie tak ta dievcina co sa mi paci ma frajera a tak mi to cislo neda noo ved chapem ja som jej aj pisal ze to som netusil a ze kazit jej to nechcem ....... joj zas taky sklamany som take mile dievca to je aaa zas uz niekoho ma :cry: ... asi mam smolu waaaaaaaa uz ma to serie ze ked sa mi dajaka paci ta stale dajaky hacik to ma ..... nooo ale ta co uz su prazdniny ta aspon nemam cislo neuvidim ju tak ju tolko nebudem mat v hlave dufam
No co uz...vies, mozno nebola pre teba...jednoducho viem, ze je to tazke, ale to sa stava...Poznam to. Podobne sa mi uz parkrat stalo...a ked ta to potesi ja som neuspel ani s tymto:
Načo mám o tebe písať básne
Aj tak by neboli ako ty krásne

Čo cítim bolo už povedané v piesni
No ja som z teba stále v tiesni
Prosím ťa, zobuď ma, jednu mi plesni
Zobuď ma nemátaj moje sny

Chcem vedieť, či ku mne niečo cítiš
Čakám, kým ma za ruku chytíš

Viem, začať by som mal ja
Len neviem vyraziť do boja
Chcem počuť len:"Som tvoja"
Ty budeš moja a tvoj
Všetci nám budú závidieť náš lásky stroj

Chcem vedieť, čo ku mne cítiš
Neistota ma pomaly ničí
Nie si pre mňa obyčajná láska
Nie splanutie z vína, vášeň krátka

Ty si moja kráska
Prosím ťa, otvor od svojho srdca vrátka
Chcem cítiť tvoje srdce horúce
Chcem padnúť do tvojej náruče
Opätovať city vrúce

Ale jediné, čo ti povedať naozaj chcem
Je to, že ťa dievča milujem...
a napisal som to ja...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

slavo120 napísal:No tak som si to cislo vypytal a zase som riadne narazil :? ... vraj by mi to cislo v pohode dala ale ako ona vie tak ta dievcina co sa mi paci ma frajera a tak mi to cislo neda noo ved chapem ja som jej aj pisal ze to som netusil a ze kazit jej to nechcem ....... joj zas taky sklamany som take mile dievca to je aaa zas uz niekoho ma :cry: ... asi mam smolu waaaaaaaa uz ma to serie ze ked sa mi dajaka paci ta stale dajaky hacik to ma ..... nooo ale ta co uz su prazdniny ta aspon nemam cislo neuvidim ju tak ju tolko nebudem mat v hlave dufam
aleee kolega odvedla nevesaj hlavu ;) aj ja som si myslel ze vsetko "dobre" je uz zadane (ono je to scasti pravda) ale neboj pride taka ktora budes este lepsia a nebude zadana..a vtedy nesmies zavahat ---drzim palce...
slavo120
Professional
Professional

midnight_man napísal:aleee kolega odvedla nevesaj hlavu ;) aj ja som si myslel ze vsetko "dobre" je uz zadane (ono je to scasti pravda) ale neboj pride taka ktora budes este lepsia a nebude zadana..a vtedy nesmies zavahat ---drzim palce...
jasne dikes za vsetko ... tu spravu som pisal tesne po tom co som sa to dozvedel noo ta taka nalada pod psa bola :? , ale to nic prazdniny zacali kaslem na to dajak uz bude ..... noo a dufam ze teda este par volnych kuskov sa este teda najde :D

Sagittarius
ty kokso napisat basen a neuspiet to poznam ja som tiez raz jednu napisal :oops: ale bohvie ake dielo to asi nebolo noo ale i tak :P aaaa tiez to nijak nepomohlo ... ale tak ja dufam ze dakde sa pre nas vsetkych este par kuskov najde :)
//edit : to som trochu blbo napisal ze "par kuskov" myslel som to tak ze pre kazdeho jeden :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

slavo120 napísal:ty kokso napisat basen a neuspiet
Mno ludia..nemyslim ze by basnicka pomohla k tomu zeby vas baba zacala mat rada...hm...na to treba ine veci a nie basnicky.. to je uz len tak na okraslenie ;)
slavo120
Professional
Professional

midnight_man napísal:Mno ludia..nemyslim ze by basnicka pomohla k tomu zeby vas baba zacala mat rada...hm...na to treba ine veci a nie basnicky.. to je uz len tak na okraslenie ;)
asi nie ale mohla by to baba aspon ocenit :P ... chalani sa snazia basne vymyslaju a najdu sa baby ktorym to je uplne fuk :? ... ale zvikol som si :D uz si z toho hlavu nerobim... sak vcera dalsi sok baba co sa mi paci ma chlapa noo mohol som si mysliet pri mojom stasti :D (boze tolko ironie v mojej sprave :D )
Sagittarius
Guru
Guru

slavo120 napísal:asi nie ale mohla by to baba aspon ocenit :P ... chalani sa snazia basne vymyslaju a najdu sa baby ktorym to je uplne fuk :? ... ale zvikol som si :D uz si z toho hlavu nerobim... sak vcera dalsi sok baba co sa mi paci ma chlapa noo mohol som si mysliet pri mojom stasti :D (boze tolko ironie v mojej sprave :D )
No moja to ocenila...lenze v case tom uz mala frajera (co som sa sice dozvedel az 3 tyzdne potom od spoluziacky)...asi tak no co uz...ale stale ma nejako drzi a neviem sa toho zbavit...a uz je to skoro 8 mesiacov...
slavo120
Professional
Professional

Sagittarius napísal:No moja to ocenila...lenze v case tom uz mala frajera (co som sa sice dozvedel az 3 tyzdne potom od spoluziacky)...asi tak no co uz...ale stale ma nejako drzi a neviem sa toho zbavit...a uz je to skoro 8 mesiacov...
tak to mas este dobre ... ta moja bola akosi bezcitna :D neviem noo mozno jej to aj zalichotilo ale ona nedala to na javo a tiez mala a stale ma frajera (i ked mne je to teraz uz fuk uz mam iny objekt no a bohuzial tiez uz je zadany takze tiez z toho nic nebude ) ..... nooo 8 mesiacov to uz je riadna doba mal by si sa uz pohntu neni jedina tomu ver a nestoji ti zato a predsalen kym ma chalana tak mas dvere zatvorene a nemyslim si ze sa ti oplati cakat
Sagittarius
Guru
Guru

slavo120 napísal:tak to mas este dobre ... ta moja bola akosi bezcitna :D neviem noo mozno jej to aj zalichotilo ale ona nedala to na javo a tiez mala a stale ma frajera (i ked mne je to teraz uz fuk uz mam iny objekt no a bohuzial tiez uz je zadany takze tiez z toho nic nebude ) ..... nooo 8 mesiacov to uz je riadna doba mal by si sa uz pohntu neni jedina tomu ver a nestoji ti zato a predsalen kym ma chalana tak mas dvere zatvorene a nemyslim si ze sa ti oplati cakat
no chalana uz nema, ale asi by nam to nevyslo...ale ja som za ten cas aj skusal s inymi ale to mi tiez nejako nevyslo...a v hlave som sa parkrat vratil k nej...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Slavo120ze bola kruta ... co by si radsej milosrdne klamstvo nech ta taha za nos alebo radsej bolestivu pravdu kde budes vediet aspon na com si .. ja si myslim ze radsej moznost 2
slavo120
Professional
Professional

Enduro3333 napísal:Slavo120ze bola kruta ... co by si radsej milosrdne klamstvo nech ta taha za nos alebo radsej bolestivu pravdu kde budes vediet aspon na com si .. ja si myslim ze radsej moznost 2
niekedy je lepsie pravdu nevediet :D ... ale nie noo jasne chapem jak to myslim aspon som hned vedel na com som co bolo na druhu stranu to bolo od nej aj fer noo mne to tak ci tak nepomohlo uz aj ked kazdi hovoril ser na nu si ta nezasluzi je taka a onaka bla bla no proste poznate to i tak som si nedal poved (ved kto si da ked sa mu baba paci ) a este mi trvalo kym som sa z toho dostal ... teraz uz myslim ze pohoda nemyslim na nu mozno obcas este niejaka myslienka ma napadne ale to uz je v pohode teraz som zas nasraty ze i dalsia co sa mi paci je uz obsadena :( ... ale nooo na stastie tu este niesom tolko namotany a su prazdniny vobec ju neuvidim tak ma to aj svoje vyhody
Napísať odpoveď