Stoporko napísal:btw, ohladom magie...vysvetlite mi ludia ktori do toho vidite alebo sa vyznate: vy naozaj VLADNETE duchovnym silam? Nieste nimi prave naopak vyuzivani? - lebo ked si vezmem ze co je clovek a aku moc maju tie bytosti...tak vam "drzim palce..."
satanské rituály a satanská mágia podľa la Veya funguje na celkom inom princípe, než si predstavuješ. namiesto klaňania sa dákym bohom a vyprosovania si od nich služieb sa mág snaží priamo pôsobiť na objekt svojej mágie. akýmsy vyžarovaním energie, magnetických magických vĺn, alebo ako to opísať. toto vyžarovanie dosiahne pri silnom emočnom prejave (plač, absolútna zlosť, orgazmus)
Rituály sa dajú rozdeliť do troch skupín:
1.-súcitné
2.-deštruktívne
3.- hmmm, ako to povedať, rituály "lásky"?
takze:
1.- v hlavnej časti rituálu sa snaží mág o polepšenie sebe alebo inej osobe, plače nad svojou/jej situáciou, skutočným nefalšovaným plačom. Používajú sa na prilepšenie, získanie niečoho, či na odstránenie očarovania spôsobeného deštrukčným rituálom
2.- absolútna nenávisť, mág sa sústredí na nenávidený objekt, dostáva sa do akéhosi tranzu, ničí veci navôkol, preklína ho...
3.- to je snáď jasné. účel-získanie istej osoby. mág sa na ňu absolútne sústredí, pomáha si zvolenými pomôckami, fantazíruje tak silno, že na konci prichádza orgazmus.
-pomôcky sú pri rituále práve na navodenie ten "správnej stmosféry", rovnako zvyšok rituálu nieje ani tak za účelom vyvolania nadprirodzených síl, než za účelom vyvolania správnej atmosféry. Mág si pomáha rôznymi pomôckami, stimulujúcimi jeho predstavy a fantáziu. napríklad v terťom type vlastnoručne zhotovenou podobizňou objektu, stačí aj hrubý náčrt, primitvna kresba, ktorá však bude stimulovať jeho fantáziu, či bábky podobné voodoo pri druhom type ritu.
Rituály sú preto väčšinou prevádzané v noci, že v noci má mág viac priestoru, je vhodnejšia atmosféra a v prvom rade-rit sa vždy viaže na dáku druhú osobu, ktorej myseľ je ovplyvňovaná a tá je najnáchylnejšia na ovplyvnenie práve v noci.
mohol by som opísať celý rituál, ale načo? prečítajte si, link na Sb som vám dal...