Satanizmus na Slovensku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

docela ma zaráža, že tu každy na to hneď nepľuje, aspon teda menej, než som zvyknutý. Môj komplexný pohľad na satanizmus ako taký som už napísal, nevediac o tejto téme, v novšej téme o satanských textoch a podobne.
čo sa satanizmu na slovensku týka, ide iba o príslušníkov prvých dvoch skupín, tretej je pomenej, nieje tu ani "pobočka" The first Church of Satan. Tá je najbližšie v čechách a vedie ju frontman skupiny Torr. Cize prislusnici tretej skupiny na slovensku sú skôr individualisti.
No a slubil som satanskú bibliu, tak tu ju máte:

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.com/files/40116828/TSB.doc
Za prečítanie nič nedáte. Možno nájdete pár dobrých myšlienok, možno sa s tým dokonca stotožníte. A ak naopak, aspoň to pochopíte a nebudete len tak plácať do vetra, keď budete na to nadávať, ale aspoň budete vedieť, o čom hovoríte.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Kto z tu "placajucich" ako si povedal placa len aby placal? myslis ze odporcovia satanizmu su odporcami len z principu, slusnosti kvoli tomu ze sa to tak patri?
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

SRneC napísal:myslis ze odporcovia satanizmu su odporcami len z principu, slusnosti kvoli tomu ze sa to tak patri?
nooo a niesu? myslim ze slovo satan(izmus) v drvivej vacsine ludstva evokuje nieco zle pricom fakt ani netusia o co vlastne ide... si hned predstavia velkych zlych pomalovanych typkov v ciernych haibtoch ovesanych pentagramami ako niekde na cintorine vyhrabavaju lebky a potom obetuju nejakeho nevinneho chudaka... vacsina tych drsnych -nastrocnych satanistov ovesanych pentagramami vlastne ani nevie ze to, cim su ovesani vlastne ani satanisticke pentagramy niesu takze asi tak:D keby si si precital tu satanisticku bibliu prisiel by si na to ze je to uplne normalna navyse celkom zaujimava kniha a je v nej kopa pravdy o zivote... ci si krestan, moslim, zid alebo dedo mraz to je uplne jedno... je to len dalsia zivotna filozofia a pokial moje vedomosti siahaju nieje o nic skodlivejsia nez hociktore z vyssie zmienenych nabozenstiev... a btw. ja niesom ziadny satan len tak medzi nami este pred tym nez ma tu niekto posle do horucich pekiel :roll:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

SRneC napísal:Kto z tu "placajucich" ako si povedal placa len aby placal? myslis ze odporcovia satanizmu su odporcami len z principu, slusnosti kvoli tomu ze sa to tak patri?
Ako povedal tomo.za tak drvivá väčšina ľudí ktorí sú proti satanizmu ani nevedia čo to vlastne je. A ja týmto nechcem povedať že som satanista ani nič podobné len proste keď chce byť človek proti niečomu tak by to mal ako-tak poznať. Čítal som Satanistickú bibliu a musím povedať že Kniha Luciferova, ktorá vo svojich textoch vystihuje princípy tejto formy satanizmu, je celkom zaujímavé čítanie a verím že keby si si to prečítal tak v mnohých veciach súhlasíš.
SRneC
Addict
Addict

Ja mam o tomto nastudovane pomerne dost... a aj keby som sa s niecim zhodol stale je to princip ktory sa bije s mojim primarnym principom ..a placat na satanizmus nebudem len ho nebudem obhajovat a pritakavat mu .. :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

lol???

Príspevok od používateľa dexter7007 »

:? :? :? ...mam kamosa satanistu...teraz sa ani tak nestretavame...jeho brat robi aj nejake satanisticke obrady.....a povedal mi ze jeho brat veri na upirov........... :lol: :lol: :lol: .....mna by skor zaujimalo vidiet pzajstnu knihu ciernej magii :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ....alebo aspon VOODOO.......len vravi sa (teda pocul som na reality TV)ze tyto ludia co robia tu ciernu magiu ze musia byt strasne silne osobnodti,lebo ze su panmi dna ale v noci ich prenasleduje to co roobili cez den.....................................ked som bol asi siestak tak ma take veci strasne zaujimali............(ako 4-rocny ma zaujimalo UFO :lol: :lol: :lol: )no a teraz davam prednost realite :wink: .....
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

mam take tusenie ze aj RObert Rosenberg je satanista...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Re: lol???

dexter7007 napísal::? :? :? ...mam kamosa satanistu...teraz sa ani tak nestretavame...jeho brat robi aj nejake satanisticke obrady.....a povedal mi ze jeho brat veri na upirov........... :lol: :lol: :lol: .....mna by skor zaujimalo vidiet pzajstnu knihu ciernej magii :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ....alebo aspon VOODOO.......len vravi sa (teda pocul som na reality TV)ze tyto ludia co robia tu ciernu magiu ze musia byt strasne silne osobnodti,lebo ze su panmi dna ale v noci ich prenasleduje to co roobili cez den.....................................ked som bol asi siestak tak ma take veci strasne zaujimali............(ako 4-rocny ma zaujimalo UFO :lol: :lol: :lol: )no a teraz davam prednost realite :wink: .....
nuz, ak chces "skutocnu knihu ciernej magie" tak posledne dve (zo styroch) knih Satanskej biblie sa zaoberaju satanskými rituálmi a je o nich aj samostatná kniha "Satanské rituály"-tieto veci som cital-zo zaujimavosti, ale nikdy nepraktizoval. Tato "prakticka cast satanizmu" ma dako neoslovila, iba filozofia.
Co sa tyka tvojich "info", to s tym dnom a nocou a podobne, tak to je vyslovená hlúposť. To su skôr kecy dákych bielych kvázy mágov.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

btw, ohladom magie...vysvetlite mi ludia ktori do toho vidite alebo sa vyznate: vy naozaj VLADNETE duchovnym silam? Nieste nimi prave naopak vyuzivani? - lebo ked si vezmem ze co je clovek a aku moc maju tie bytosti...tak vam "drzim palce..."
mathe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mathe »

necital som cely topic a ani sa nebudem rozpisovat,satanizmus je hlavne o sile svojho ja,o potlacani obmedzenia zo strany viery a o dosiahnuti svojho ciela roznymi cestami.je toho hodne neda sa to len tak zaskatulkovat.Je to urcite o inom a je to o vela viac ako to co sa prezentuje ako satanizmus v sirsej spolocnosti.Keby ti hlupaci vedeli viac, 97 % z nich sa otoci na opatku a so strachom odide...
Edit: to P3BO:uz som ho precital,nj zaujimave nazory..
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

mathe napísal:necital som cely topic .....
po prvych styroch slovach mi bolo jasne co napises ...pre tvoje dobro si ho skus precitat ..urcite neolutujes :wink:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Stoporko napísal:btw, ohladom magie...vysvetlite mi ludia ktori do toho vidite alebo sa vyznate: vy naozaj VLADNETE duchovnym silam? Nieste nimi prave naopak vyuzivani? - lebo ked si vezmem ze co je clovek a aku moc maju tie bytosti...tak vam "drzim palce..."
satanské rituály a satanská mágia podľa la Veya funguje na celkom inom princípe, než si predstavuješ. namiesto klaňania sa dákym bohom a vyprosovania si od nich služieb sa mág snaží priamo pôsobiť na objekt svojej mágie. akýmsy vyžarovaním energie, magnetických magických vĺn, alebo ako to opísať. toto vyžarovanie dosiahne pri silnom emočnom prejave (plač, absolútna zlosť, orgazmus)
Rituály sa dajú rozdeliť do troch skupín:
1.-súcitné
2.-deštruktívne
3.- hmmm, ako to povedať, rituály "lásky"? :lol:

takze:
1.- v hlavnej časti rituálu sa snaží mág o polepšenie sebe alebo inej osobe, plače nad svojou/jej situáciou, skutočným nefalšovaným plačom. Používajú sa na prilepšenie, získanie niečoho, či na odstránenie očarovania spôsobeného deštrukčným rituálom

2.- absolútna nenávisť, mág sa sústredí na nenávidený objekt, dostáva sa do akéhosi tranzu, ničí veci navôkol, preklína ho...

3.- to je snáď jasné. účel-získanie istej osoby. mág sa na ňu absolútne sústredí, pomáha si zvolenými pomôckami, fantazíruje tak silno, že na konci prichádza orgazmus.

-pomôcky sú pri rituále práve na navodenie ten "správnej stmosféry", rovnako zvyšok rituálu nieje ani tak za účelom vyvolania nadprirodzených síl, než za účelom vyvolania správnej atmosféry. Mág si pomáha rôznymi pomôckami, stimulujúcimi jeho predstavy a fantáziu. napríklad v terťom type vlastnoručne zhotovenou podobizňou objektu, stačí aj hrubý náčrt, primitvna kresba, ktorá však bude stimulovať jeho fantáziu, či bábky podobné voodoo pri druhom type ritu.
Rituály sú preto väčšinou prevádzané v noci, že v noci má mág viac priestoru, je vhodnejšia atmosféra a v prvom rade-rit sa vždy viaže na dáku druhú osobu, ktorej myseľ je ovplyvňovaná a tá je najnáchylnejšia na ovplyvnenie práve v noci.
mohol by som opísať celý rituál, ale načo? prečítajte si, link na Sb som vám dal...:)
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Je to iba skatulka tak isto ako krestanstvo , alebo ine vyznanie.
Naco sa niecim obmedzovat :)
Ja ked vidim tie tru pure evil deticky tak sa zasmejem a hotowo :) oni z toho vyrastu , ako ja :wink:
SRneC
Addict
Addict

RomanB napísal:Ja ked vidim tie tru pure evil deticky tak sa zasmejem a hotowo :) oni z toho vyrastu , ako ja :wink:
to dufam ze vsetci sa tu nad takymi pousmejeme ..lenze je dost mozne ze kym z toho vyrastu spravia viac skody ako uzitku ..
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

njn, o skupine číslo jedna som hovoril, je tu smutné a mne osobne to priam trhá žilami...
jozotom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozotom »

A čo tak čo hovori Ježiš ,že prišiel nato aby maril skutky diablove.Tak to asi nebudu len nejake rozpravky.
SRneC
Addict
Addict

jozotom napísal:A čo tak čo hovori Ježiš ,že prišiel nato aby maril skutky diablove.Tak to asi nebudu len nejake rozpravky.
ved to je jasne ale deti co si kupia u cinana pentagramy niesu hrozba tie sa do neba dostanu skor ako ty lebo "blahoslaveni chudobni v duchu" a pravi satanisti su v duchu bohati .. :?
jozotom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozotom »

Ježiž hovory rozoznavajte duchov či su od Boha alebo od diabla.Ti čo vyznavaju diabla maju aj jeho ducha a ni ducha Kristovho .V tom je ten rozdiel.
SRneC
Addict
Addict

ale nechapes ze tieto sproste decka nikoho neuznavaju videli to v telke alebo u kamarata a nerobia to pre diabla ale pre seba aby sa vytiahli pred okolim aki su drsnaci .. neobhajujem takyto suteren ludstva ale su viac sprosti ako diablovi privrzenci
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

U deciek ide v satanizme o AKT REBÉLIE. Samotná cirkev z nich robí satanistov tým, že si drží stále ohromnú moc, určuje spoločenské normy. tak ako lepšie rebelovať proti všetkému a všetkým, než satanizmom.
U Intelektuálnych satanistov je satanizmus životnou ilozofiou a hlavne poznaním.
Napísať odpoveď