Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
DuplicityGhost
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Mám Vansi a tú značku mám rad. Tu sú:
http://www.zappos.com/images/729/729799 ... 3881-p.jpg
http://www.zappos.com/images/729/729799 ... 3881-p.jpg
-
Začiatok Konca
Professional
konecne moj clovekmicpu napísal:Preferujem trekovu obuv.
1.mam to lacnejsie kedze v tejto oblasti robim
2.kedze s tym robim viem vsetky chybicky ale aj prednosti tychto topanok
3.mam s nimi dobre skusenosti
Moje topanky Merrell Approach
steely? su celokozene, podrazka je z troch vrstiev, tusim vybram, tvrdena guma a este nejaka vrstva ktora sluzi na tlmenie narazov, proste aby sa lepsie chodilo.. ale inak cele steely su z bravcovej koze.. steel je spicka medzi gladami.. snad lepsie su uz len dr.martens, ale tie nekupim uz iba z principu ketze to ma vela spolocne s neonacistami atd. nechcem to tu rozoberat...ZitePunkom napísal:Uz mam pomaly zarobene na tie Steeli,co som davnejsie hadzal,ako link...su naozaj cele kozene..?Bo jeden moj kamos vravel,ze nie,ze je tam vela gumy...a ja gumaky nepotrebujem...ti,co sa tomu rozumiete nemohli by ste poradit..?Diky..
-
Homer J Simpson
Medium Star
-
pinacolada
Guru wannabe
neoacistami??skenner napísal:steely? su celokozene, podrazka je z troch vrstiev, tusim vybram, tvrdena guma a este nejaka vrstva ktora sluzi na tlmenie narazov, proste aby sa lepsie chodilo.. ale inak cele steely su z bravcovej koze.. steel je spicka medzi gladami.. snad lepsie su uz len dr.martens, ale tie nekupim uz iba z principu ketze to ma vela spolocne s neonacistami atd. nechcem to tu rozoberat...
heh, o dr.martens som v zivote este nepocul 
ale glade sa mi spaja s botami takeho sk8 stylu [ pokial je to to ], tak mne sa to nespaja s neonacistami... ale dobre vediet, radsej sa takymto veciam vyhnem, ja rad neutralne
aby som nebol OT, tak momentalne mam tieto (+este jedne uz troska rozbite conversy, ale nenasiel som obrazok na nete
)
ale glade sa mi spaja s botami takeho sk8 stylu [ pokial je to to ], tak mne sa to nespaja s neonacistami... ale dobre vediet, radsej sa takymto veciam vyhnem, ja rad neutralne
aby som nebol OT, tak momentalne mam tieto (+este jedne uz troska rozbite conversy, ale nenasiel som obrazok na nete
nejde o to ze to nosia nackovia.. ide o to ze vyrobu maju podchytenu nackovia, cize asi tak... je jasne ze je to povodna skinheads obuv.. ale... casy sa menia.. kupou martensiek priamo podporis nackov.. to asi nechces sak?pinacolada napísal:neoacistami??toje nejaka novinka co? dr martens ma skor docinenia s tradicnimy skinheads,rude boys a podobnymi vetvami suvisiacimi s hudbou ska.firma dr.martens su inac hlavny sponzor skupiny polemic
su kozenne, ale co ti asi nikto z predavacov nepovie je, ze spicka je potiahnuta kozenkou a nie kozou. nikomu nezozeriem, ze na spicke je bracova koza. o tom fakt velmi pochybujem. vela znamych ich ma a spicka sa neobyja, ale sa supe, co je podla mna obrovska nevyhoda. ja sa od tejto znacky radsej drzim bokom. ked uz boty, tak jedine cult:ZitePunkom napísal:Uz mam pomaly zarobene na tie Steeli,co som davnejsie hadzal,ako link...su naozaj cele kozene..?Bo jeden moj kamos vravel,ze nie,ze je tam vela gumy...a ja gumaky nepotrebujem...ti,co sa tomu rozumiete nemohli by ste poradit..?Diky..
1.) slovenska vyroba
2.) dvojita podrazka
3.) komplet koza
4.) krajsi vzhlad
5.) ked sa pokazi podrazka, staci dat do obchodu a daju ti novu
6.) spicka sa obyja a nesupe (cize staci box a su ako nove)
7.) pred par rokmi tam mali milu obsluhu a mozno je tam este stale
8.) cult je proste cult a tym to konci
ked sa mi znicili vlozky, tak mi zadara dali nove (takto som im dost vela tych vloziek pobral). skoda, ze uz to nie je
btw dr. martens nie je znacka nackov
vyrobu? tym chces povedat, ze to vyrabaju nackovia? alebo drzitelom znacky je nacek? no neviem neviem...skenner napísal:nejde o to ze to nosia nackovia.. ide o to ze vyrobu maju podchytenu nackovia, cize asi tak... je jasne ze je to povodna skinheads obuv.. ale... casy sa menia.. kupou martensiek priamo podporis nackov.. to asi nechces sak?
sa nediv ze sa ti roztrhali ked si kupil take nike...asi najhorsi produktmasino napísal:no ja mam len nike a adidasky, raz som mal sprandy ale to bola hroza
teraz naposledy sa mi stalo, ze mi uplne potrhali NIKE tenisky... najskor jedna (dal som si ju opravit) a potom druha... takze myslim ze adidas su naj
_
tieto sa mi potrhali a to v nich len do posilovne chodil a ani som v nich nebehal :