aku značku notebooku ???
mozno v minulosti nemalo zmysel hovorit o gaming notebooku, kym existovali graficke karty, ktore neboli schopne utiahnut hry, ale uz nejake 2-3 roky je situacia troska ina, taky mobilny radeon 9600 + mobilny athlon XP dokazali uz slusne rozbehat hry
a dnes ked mas procaky C2D a "neintegrovane" graficke karty tak gaming notebook je obmedzeny maximalne tak vydrzou baterii
a dnes ked mas procaky C2D a "neintegrovane" graficke karty tak gaming notebook je obmedzeny maximalne tak vydrzou baterii
Ja si planujem kupit notebook od VBI. Ved posudte sami. cena/vykonHellRoB napísal:A mate niekto skusenosti so slovenskou vbi.sk? Kupoval odtial uz niekto? Myslim tym, ci su spolahlivy, ci dodaju na cas atd ... dik
EDIT: Este dodavam, kde sa daju na Slovensku okrem vbi.sk zohnat notebooky VBI?
http://akcia.predajpc.com/?Mode=Sti&StiId=46661
Nevykupte ich vsetky. Jeden mi pls nechajte.
-
vikki
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Uplne stebou suhlasim ... ved Aceri su uplne take iste ako ostetne .... oni maju zly zvuk ale ked ich ja napojim na 2.1 bedne tak to hraje celkom dobre... alebo ked nastavim ekvalizer vo Winampe....ef.K0 napísal:No nie, nie, nemal som iny notebook.Toto je moj prvy.No ale robil som na Asusoch, na HPcku...A ano ked sa tak zamyslim tak ten zvuk je iny, ale nekupujem si notebook kvoli tomu aky zvuk ma...ved to je jendo, teda spon mne. . .
Ja mam asus F3JP a aj ked nie na plnych detailoch (ja si nepotrpim aj tak) tak mi fachci v pohodke (a tym myslim bez seknutia) stalkerhitman napísal:taky postreh pre tych co pisu ntb+gaming...myslim ze to je skoda vyhodit tolke prachy na ntb kde sa budem hrat...nemyslite ze ntb by mal byt skor na pracu v akychkolvek podmienkach ako len na obycajne hranie?
potrebujem notebook lebo stale cestujem
okrem toho nie je nic lepsie ako ked sa s kamosmi rozhodneme spontanne ze fcil a berieme booky a davame lanku na jednu noc
a vyslovene k teme:
threadstarter, zalezi co potrebujes
ak je to klasicky office + internet + filmy, tak si kup nejaky lacnejsi IBM/Lenovo, vazne vydrzia
mne osobne nesadnu, lebo ja potrebujem vykon za svoje peniaze a ja neplanujem nic na notebook vylievat alebo ho hadzat o stenu (aj keby mam IBM tak si na to davam pozor samozrejme), takze ma nejak neboli ze nie je zo zliatin.
a vyhnu sa acerom
-
q-parser
Professional
Pytam sa preto, lebo som si vystriehol ASUS F3T-AP028, no podla toho co som si tu precital to pre ASUS nevyzera moc dobre. Navyse ako som sa docital je tento typ dost kazovy (repraky) a dost sa vraj prehrieva. Pomer konfiguracia/cena si tu asi vzala svoju dan.
Neviete niekto ako je to so supportom/pripadnou reklamaciou pre toshiby u nas?
Vdaka
PS: Bohuzial som obmedzeny kupou notebooku len v BGS.
Vdaka
-
q-parser
Professional
Takze teoreticky vzato sa mi Toshiba viac oplati nez Asus? Pozeral som si nejake modely a najviac sa mi pozdavaju tieto dva:
Kód: Vybrať všetko
http://www.shop-it.sk/predajpc/?Mode=Sti&StiId=78793
http://www.shop-it.sk/predajpc/?Mode=Sti&StiId=82250
naproti ASUSu:
http://www.bgslevi.sk/showdoc.do?docid=133&product=78092&i6page=3
cca 27500 bez DPH
Tiez mam F3Tcko a nikdy som s nim nemal problem az ked som s nim na dovolenke zaspal na dovolenke a uprazil som ho. Ale za chvilu sa vrati zo servisu. Bola to moja chyba, bolo tak horuco ze ma palilo ked som sa dotkol klaves (doslova). Asus odporucam kade chodim.q-parser napísal:Pytam sa preto, lebo som si vystriehol ASUS F3T-AP028, no podla toho co som si tu precital to pre ASUS nevyzera moc dobre. Navyse ako som sa docital je tento typ dost kazovy (repraky) a dost sa vraj prehrieva. Pomer konfiguracia/cena si tu asi vzala svoju dan.
Vdaka
k naj znackam jednoznacne patri IBM thinkpady, HP , PANASONIC, TOSHIBA, DELL, FS(najme lifebooky a celsiusy) apple
a sony
priatelnu kvalitu maju asusy, FS nizsie rady, lenovo mozno i MSI ale nebol by som si isty
nekupovat: acer! co mam skusenosti z okolia tak same problemi
ale hlavna je cena! je rozdiel acer za 20K a acer ferrari za 70K to iste plati i u vsetkych ostatnych znackach IBM nevynímaje
ad alienware: su to obycajne zlepence ako VBI! pouzivaju rovnake šasi ako umax myslim ze ich vyraba compall
len to prestriekaju na zeleno, nalepia xicht momozemstana a ludia to kupuju za nehorazne prachy, ryžuju na tom este lepsie ako apple na macbookoch 
priatelnu kvalitu maju asusy, FS nizsie rady, lenovo mozno i MSI ale nebol by som si isty
nekupovat: acer! co mam skusenosti z okolia tak same problemi
ale hlavna je cena! je rozdiel acer za 20K a acer ferrari za 70K to iste plati i u vsetkych ostatnych znackach IBM nevynímaje
ad alienware: su to obycajne zlepence ako VBI! pouzivaju rovnake šasi ako umax myslim ze ich vyraba compall