aku značku notebooku ???

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

mozno v minulosti nemalo zmysel hovorit o gaming notebooku, kym existovali graficke karty, ktore neboli schopne utiahnut hry, ale uz nejake 2-3 roky je situacia troska ina, taky mobilny radeon 9600 + mobilny athlon XP dokazali uz slusne rozbehat hry
a dnes ked mas procaky C2D a "neintegrovane" graficke karty tak gaming notebook je obmedzeny maximalne tak vydrzou baterii
HellRoB
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa HellRoB »

Poznate tu niekto notebooky od VBI (Verified by Intel)? Za lacnejsi peniaz si mozes poskladat docela slusny notebook :wink:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ano, vbi.cz sa tu uz pra krat spominalo
HellRoB
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa HellRoB »

A mate niekto skusenosti so slovenskou vbi.sk? Kupoval odtial uz niekto? Myslim tym, ci su spolahlivy, ci dodaju na cas atd ... dik

EDIT: Este dodavam, kde sa daju na Slovensku okrem vbi.sk zohnat notebooky VBI?
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

co hovorite na ACER notebooky?Viem ze su na ne nie dobre ohlasy.Ja osobne vlastnim ACER Aspire, a som s nim zatial spokojny. . .
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ef.K0 napísal:co hovorite na ACER notebooky?Viem ze su na ne nie dobre ohlasy.Ja osobne vlastnim ACER Aspire, a som s nim zatial spokojny. . .
asi si spokojny lebo si zatial nemal nic lepsie (nic osobne).
Z mojej skusenosti tieto notebooky maju najhorsi zvuk co som kedy pocul...
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

No nie, nie, nemal som iny notebook.Toto je moj prvy.No ale robil som na Asusoch, na HPcku...A ano ked sa tak zamyslim tak ten zvuk je iny, ale nekupujem si notebook kvoli tomu aky zvuk ma...ved to je jendo, teda spon mne. . .
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

HellRoB napísal:A mate niekto skusenosti so slovenskou vbi.sk? Kupoval odtial uz niekto? Myslim tym, ci su spolahlivy, ci dodaju na cas atd ... dik

EDIT: Este dodavam, kde sa daju na Slovensku okrem vbi.sk zohnat notebooky VBI?
Ja si planujem kupit notebook od VBI. Ved posudte sami. cena/vykon
http://akcia.predajpc.com/?Mode=Sti&StiId=46661

Nevykupte ich vsetky. Jeden mi pls nechajte. :lol:
vikki
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vikki »

ef.K0 napísal:No nie, nie, nemal som iny notebook.Toto je moj prvy.No ale robil som na Asusoch, na HPcku...A ano ked sa tak zamyslim tak ten zvuk je iny, ale nekupujem si notebook kvoli tomu aky zvuk ma...ved to je jendo, teda spon mne. . .
Uplne stebou suhlasim ... ved Aceri su uplne take iste ako ostetne .... oni maju zly zvuk ale ked ich ja napojim na 2.1 bedne tak to hraje celkom dobre... alebo ked nastavim ekvalizer vo Winampe....
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klayy »

hitman napísal:taky postreh pre tych co pisu ntb+gaming...myslim ze to je skoda vyhodit tolke prachy na ntb kde sa budem hrat...nemyslite ze ntb by mal byt skor na pracu v akychkolvek podmienkach ako len na obycajne hranie?
Ja mam asus F3JP a aj ked nie na plnych detailoch (ja si nepotrpim aj tak) tak mi fachci v pohodke (a tym myslim bez seknutia) stalker

potrebujem notebook lebo stale cestujem
okrem toho nie je nic lepsie ako ked sa s kamosmi rozhodneme spontanne ze fcil a berieme booky a davame lanku na jednu noc

a vyslovene k teme:
threadstarter, zalezi co potrebujes
ak je to klasicky office + internet + filmy, tak si kup nejaky lacnejsi IBM/Lenovo, vazne vydrzia
mne osobne nesadnu, lebo ja potrebujem vykon za svoje peniaze a ja neplanujem nic na notebook vylievat alebo ho hadzat o stenu (aj keby mam IBM tak si na to davam pozor samozrejme), takze ma nejak neboli ze nie je zo zliatin.

a vyhnu sa acerom
mankovic
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mankovic »

ef.K0 napísal:co hovorite na ACER notebooky?Viem ze su na ne nie dobre ohlasy.Ja osobne vlastnim ACER Aspire, a som s nim zatial spokojny. . .
ja mam tiez acer aspire ale us bol v oprave kvoli reprakom zabudovanim a teraz mi ventilator zacal hucat ako vrtulnik
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Prirovnavat ACER k znackam IBM,HP,DELL moze iba clovek co mal v ruke maximalne ten svoj ACER a ostatne videl iba na obrazkoch v eshope. Ale najdu sa aj ludia, ktori tvrdia, ze Fabia je rovnako dobre auto ako Mercedes.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Asi tak Acer bol kedysi daaaaavno dobry ... teraz to je katastrofa LCD z Kazachstanu Chladenie a Napajacie obvody poddimenzovane ... proste ratas dni kedy odijde
Z asi 30 predanych bolo minimalne 12 Na reklamaci ... (vadne LCD, Mrtvola, Prehrievanie, Vypinanie, BSOD)
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

A co hovorite na Toshibu? Paci sa mi dizajn, len neviem ci je aj rovnako kvalitny ako 'pekny'.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

q-parser napísal:A co hovorite na Toshibu? Paci sa mi dizajn, len neviem ci je aj rovnako kvalitny ako 'pekny'.
Urcite minimalne vyssi priemer.
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Pytam sa preto, lebo som si vystriehol ASUS F3T-AP028, no podla toho co som si tu precital to pre ASUS nevyzera moc dobre. Navyse ako som sa docital je tento typ dost kazovy (repraky) a dost sa vraj prehrieva. Pomer konfiguracia/cena si tu asi vzala svoju dan.

Neviete niekto ako je to so supportom/pripadnou reklamaciou pre toshiby u nas?

Vdaka

PS: Bohuzial som obmedzeny kupou notebooku len v BGS.
tomih
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tomih »

to by som aj ja rad vedel :) tak ako je to s tym servisom a reklamaciuou u Toshiby?
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Takze teoreticky vzato sa mi Toshiba viac oplati nez Asus? Pozeral som si nejake modely a najviac sa mi pozdavaju tieto dva:

Kód: Vybrať všetko

http://www.shop-it.sk/predajpc/?Mode=Sti&StiId=78793
http://www.shop-it.sk/predajpc/?Mode=Sti&StiId=82250

naproti ASUSu:

http://www.bgslevi.sk/showdoc.do?docid=133&product=78092&i6page=3
cca 27500 bez DPH
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

q-parser napísal:Pytam sa preto, lebo som si vystriehol ASUS F3T-AP028, no podla toho co som si tu precital to pre ASUS nevyzera moc dobre. Navyse ako som sa docital je tento typ dost kazovy (repraky) a dost sa vraj prehrieva. Pomer konfiguracia/cena si tu asi vzala svoju dan.

Neviete niekto ako je to so supportom/pripadnou reklamaciou pre toshiby u nas?

Vdaka

PS: Bohuzial som obmedzeny kupou notebooku len v BGS.
Tiez mam F3Tcko a nikdy som s nim nemal problem az ked som s nim na dovolenke zaspal na dovolenke a uprazil som ho. Ale za chvilu sa vrati zo servisu. Bola to moja chyba, bolo tak horuco ze ma palilo ked som sa dotkol klaves (doslova). Asus odporucam kade chodim.
a_tommi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa a_tommi »

k naj znackam jednoznacne patri IBM thinkpady, HP , PANASONIC, TOSHIBA, DELL, FS(najme lifebooky a celsiusy) apple :) a sony

priatelnu kvalitu maju asusy, FS nizsie rady, lenovo mozno i MSI ale nebol by som si isty

nekupovat: acer! co mam skusenosti z okolia tak same problemi

ale hlavna je cena! je rozdiel acer za 20K a acer ferrari za 70K to iste plati i u vsetkych ostatnych znackach IBM nevynímaje

ad alienware: su to obycajne zlepence ako VBI! pouzivaju rovnake šasi ako umax myslim ze ich vyraba compall :lol: len to prestriekaju na zeleno, nalepia xicht momozemstana a ludia to kupuju za nehorazne prachy, ryžuju na tom este lepsie ako apple na macbookoch :lol:
Napísať odpoveď