linkou si letel ci charter?dudinko napísal:Najkrajsie ma jednoznace Lufthansa...
Vcera som letel s Airslovakia a to bola katastrofa. Posadka bola vsetko taliani a ochota personalu nula bodov. + meskanie 1 hod a pol.
Let lietadlom
Nie, lietadlom som este neletel a ani v blizkej dobe nebudem. Mozno sa mi to niekedy podari...chcel by som to vyskusat. Ale viac by som chcel letiet vrtulnikom
...a ako odpoved som dal ze najradsej cestujem vlakom...je tam najviac priestoru a da sa tam blbnut s kamosmi...ako druhu odpoved by som dal autom.
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som s nimi tiez letel 7.7 do turecka-antalya a popravde to bolo najhorsie co som kedy videl.Tomasko napísal:omg ja s nimi idem 22.7. do turecka![]()
![]()
jedlo na palube davaju? co take? ako vzdy?
Kapitan zacal rolovat ked este ani nebol na runway a taktiez priblizenie k antalyi bolo hrozne.
Jedlo nebolo tiez nebolo klasicke. Dostali sme neaku trapnu oblozenu bagetu ktora mala zaruku do 1.7 a let bol 7.
Taze tak... No prezil som
BWT> vraciam sa 18 takze mozem spravit neaky mini report.
prepáčte OT ale čo si týmto myslel ?dudinko napísal:Kapitan zacal rolovat ked este ani nebol na runway
no za priblíženie kapitán zvyčajne nemôže... alebo žeby s vami skúšal nepovolené náklony ?dudinko napísal: priblizenie k antalyi bolo hrozne.
lietanie, hocijaké je super, ja sa napr pri pristávaní v silnejšom bočnom vetre bavím, aspoň nieje nuda
-
dudinko
Light Professional
RNW 31 na LZIB, posledna zatacka pred rnw cize tesne a pilot uz zacal davat thrust level na polovicu co sa nemoze pretoze na rnw sa musi zastavit, zapnut autobrake a nasledne si vyziadat povolenie ku vzletu.Steju napísal:no za priblíženie kapitán zvyčajne nemôže... alebo žeby s vami skúšal nepovolené náklony ?
lietanie, hocijaké je super, ja sa napr pri pristávaní v silnejšom bočnom vetre bavím, aspoň nieje nuda
Na ayt som pristaval uz 3 krat a nikdy som nezayil podobne priblizenie.
áále to je v pohode, trocha akciedudinko napísal:RNW 31 na LZIB, posledna zatacka pred rnw cize tesne a pilot uz zacal davat thrust level na polovicu co sa nemoze pretoze na rnw sa musi zastavit, zapnut autobrake a nasledne si vyziadat povolenie ku vzletu.
Na ayt som pristaval uz 3 krat a nikdy som nezayil podobne priblizenie.
a pristávanie som začil väčšinou v pohode, niekedy až príliš
//počuj pershing ty si tiež od LZKZ ?
pre mna bolo najhorsie pristavanie na Schwechate -ked dole bola burka takze sme sa dobru tristvrte hodku krutili okolo letiska a mne slo roztrhnut hlavu, lebo som v UK prechaldol a moje prinosove nedokazali zniest zmenu talku, lebo z 10K km klesol na dakych 2,5 za dost kratky cas a potom nie a nie pristat... najhorsie bolo ze som potreboval na WC ale stale som musel byt priputany... brutal... dufam ze dalsi let bude lepsi...
jj LZKZ ... ale kusa dalej az v meste byvamSteju napísal:áále to je v pohode, trocha akciena väčších letiskách som to zažil len takto, takeoff clearance dostal ešte pred vstupom na rwy , jednoducho keď za ním čaká 20 dalších (ok na LZIB nereálne) tak to tower nebude zdržovať...
a pristávanie som začil väčšinou v pohode, niekedy až príliš
//počuj pershing ty si tiež od LZKZ ?
jackb: no to je dost zle ak je burka... ta sa moze len obletiet, neviem si to predstavit 45 min go around robit
-
erytrocyt
VIP
Skúste sa vyjadrovať ako ľudia, nie ako super odborníci na letectvo, nie ste nimi, tak sa na nich nehrajte. Nie každý vie čo je to LZKZ, LTAI a pod. Dá sa to napísať aj normálne, ok?
Pre norm. ľudí : LZKZ - označenie letiska Košice, používa sa aj KSC.
LTAI - označenie letiska Antalya,
ILS - systém navygačných majákov, ktorý riadi priblíženie lietadla na dráhu, vedie ho v horizontálnej a vertikálnej rovine. Tento systém pomáha lietadlám bezpečne pristáť.
Pre norm. ľudí : LZKZ - označenie letiska Košice, používa sa aj KSC.
LTAI - označenie letiska Antalya,
ILS - systém navygačných majákov, ktorý riadi priblíženie lietadla na dráhu, vedie ho v horizontálnej a vertikálnej rovine. Tento systém pomáha lietadlám bezpečne pristáť.
-
Tomasko
Guru wannabe
oni sa hravaju hry (konkretne simulator Microsoft Flight Simulator)erytrocyt napísal:Skúste sa vyjadrovať ako ľudia, nie ako super odborníci na letectvo, nie ste nimi, tak sa na nich nehrajte. Nie každý vie čo je to LZKZ, LTAI a pod. Dá sa to napísať aj normálne, ok?
a LZKZ je skratka pre letisko Kosice
a LTAI je skratka pre letisko Antalya
asi tak
-
May
Light Expert
akurat neska rano som letel z Kosic do Bratislavy a za nejakych 30 minut to bolo...ale ked sme sa odliepaly od zeme bolo to jak na horskej drahe ale stale ma trochu bolela hlava alebo taky blby pocit ale nebolo to nieco co by mi prekazilo nadherny vyhlad z jednej strany na TA3(tatry) a z druhej Sturovo..aj ked sme musely byt priputany cely let vys*al som som sa na to a uvolnil som sa a pozeral cez okno jak das...a stalo to za to.Letely sme s Boeingon 737-700