hormonalna antikoncepcia...napriek tomu obavy.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
pri HAK sa vobec nemusis bat, ze by si sa stal otcom. skor by ta malo trapit nieco uplne ine. moja brala rok a ma z toho dost problemy. nejaky sajrat na maternici a cervena ju bolela ovela viac. a dalsia vec.. HAK sa nema spajat s fajcenim. takze ak tvoja mila fajci, tak mozno bude mat take problemy ako moja. mozno to mala preto, ze fajcila 
no neviem ci to bolo z fajcenia. urcite budu este nejake nazory, ktore to potvrdia alebo vyvratia
HAK sa oplati skusit. teraz lutujem, ze to brala tak dlho. stacilo kludne pol roka. ono by sa to malo brat aj s prestavkami. rok brat a pol roka bez (alebo tak nejak).
taky nazor som cital, ze bat sa, ze sa roztrhne kondom a ci si dat dva
no lol
rovno cez pohar mozes
to by si mal fakt istotu
jeden je dost a nie je to este dva. skor prerusovanym systemom ako davat si dva 
taky nazor som cital, ze bat sa, ze sa roztrhne kondom a ci si dat dva
no lol
-
zuzkazuzka
VIP
V pohode, moja priateľka na tom fičí už 2. rok, znáša ich lepšie ako tabletky.skuki napísal:A nevie niekto ako je to s antikoncepcnymi nalepkami (naplastami) neviem ako sa to presne vola.Je to rovnako ucine?Lebo pri HAK sa mozu prejavit zaludocne problemy a rozne ine...
Akurát tento víkend sa nám 1x stala taká nepríjemná vec, že po sexíku sme zrazu tú náplasť našli nalepenú na plachte.
Ale podotýkam, že za 2r sa toto stalo prvý krát. Možno tomu pomohla aj dlhšia kúpeľ ako obvykle (cca 60min) a náplasť sa mierne odmočila.
Inak o náplasťach už bola reč aj tu: http://www.hojko.com/antikoncepcia-t46187.html
(hlavne druhá polovica)
pozri sa...buď to vyrieši vnútromaternicové teliesko(ale to asi pre normálne baby nepripadá do úvahy....skorej pre sociálne pracovníčky na D1)ale....bere tabletky že? tak daj ešte frcák e nemusíš sa báť....
ale nie.....ja to prežívam tiež a je to na pi*u pocit fakt čakať na krámy a tŕpnuť že zajtra ti oznámi "som tehotná"....
najlepšia prevencia je nesexovať....ale to v žiadnom prípade nepripadá do úvahy
ale nie.....ja to prežívam tiež a je to na pi*u pocit fakt čakať na krámy a tŕpnuť že zajtra ti oznámi "som tehotná"....
najlepšia prevencia je nesexovať....ale to v žiadnom prípade nepripadá do úvahy
-
p4ra
Redeemer
Ja som od vas starsi o 5-6 rokov a mam z toho pravdupovediac stale strach. Uz som mal niekolko priateliek a kamaratok na uzivanie si, ale nikdy som sa nedokazal zbavit toho pocitu. Dokonca najviac ma to pochytilo teraz, s mojou poslednou priatelkou. Som s nou 3 mesiace, ma len 18 a nechcel by som jej (nebudem pokrytec), ani sebe pokazit zivot. Ona ma ale uistila, ze berie tabletky konstantne, vzdy v rovnakom case. Ma rada, ked sa mozem spravit do nej, nepopriem, ze ja tiez, ale vzdy mi to ide hlavou.
Myslim, ze obaja sa musime vysporiadat s tym, ze nikdy nie je nic na 100% a len sa spolahnut na medicinu a skusenosti a rady ostatnych.
Kazdopadne sa presne viem vzit do tvojej situacie.
Myslim, ze obaja sa musime vysporiadat s tym, ze nikdy nie je nic na 100% a len sa spolahnut na medicinu a skusenosti a rady ostatnych.
Kazdopadne sa presne viem vzit do tvojej situacie.