hormonalna antikoncepcia...napriek tomu obavy.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JV »

coze? :shock: ten musel mat riadnu rouru :aasmile29:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

niet sance :roll:
whito
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa whito »

2mi-chau: nemam si preco vymislat... :?
EDIT: ale ako bola brana antikoncepcia a ostane veci (ci to nebolo odflaknute zo strany partnerky), tak to uz neviem...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

podľa mňa, vo väčšine prípadov keď zlyhá HAK, tak je to jednoznačne preto, že baba mala na háku všetko, na čo treba pri tabletkách dbať a čomu sa treba vyhýbať...
whito
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

dost mozne...ale vazne je HAK 100%? ked sa dodrzuje vsetko ako ma? :roll: :roll:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nie je to 100%, ale je naozaj veľmi účinná a počet nechcených otehotnení je určite menší ako pri kondóme
whito
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ako som pisal, nic nieje 100%, ale ked sa pouzije HAK+kondom? to uz by sa dalo povedat o 100%? :oops:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

pri HAK sa vobec nemusis bat, ze by si sa stal otcom. skor by ta malo trapit nieco uplne ine. moja brala rok a ma z toho dost problemy. nejaky sajrat na maternici a cervena ju bolela ovela viac. a dalsia vec.. HAK sa nema spajat s fajcenim. takze ak tvoja mila fajci, tak mozno bude mat take problemy ako moja. mozno to mala preto, ze fajcila :(
whito
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

moja nefajci (odporca fajcenia) a zatial ani HAK neberie...ja sa iba informujem do blizkej buducnosti :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no neviem ci to bolo z fajcenia. urcite budu este nejake nazory, ktore to potvrdia alebo vyvratia ;) HAK sa oplati skusit. teraz lutujem, ze to brala tak dlho. stacilo kludne pol roka. ono by sa to malo brat aj s prestavkami. rok brat a pol roka bez (alebo tak nejak).
taky nazor som cital, ze bat sa, ze sa roztrhne kondom a ci si dat dva
no lol :D rovno cez pohar mozes :D to by si mal fakt istotu :D jeden je dost a nie je to este dva. skor prerusovanym systemom ako davat si dva ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Kamaratka ficala na HAK 3 roky ... ani neviem preco a asi po roku a pol bola extremne naladova
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

A nevie niekto ako je to s antikoncepcnymi nalepkami (naplastami) neviem ako sa to presne vola.Je to rovnako ucine?Lebo pri HAK sa mozu prejavit zaludocne problemy a rozne ine...
whito
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Kamaratka ficala na HAK 3 roky ... ani neviem preco a asi po roku a pol bola extremne naladova
no tak toto by som nechcel, aby sa frajerka zmenila :?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Kamaratka ficala na HAK 3 roky ... ani neviem preco a asi po roku a pol bola extremne naladova
no, hormóny sú stále len hormóny a tak niet divu, že občas s babami pekne zatočia :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

skuki napísal:A nevie niekto ako je to s antikoncepcnymi nalepkami (naplastami) neviem ako sa to presne vola.Je to rovnako ucine?Lebo pri HAK sa mozu prejavit zaludocne problemy a rozne ine...
V pohode, moja priateľka na tom fičí už 2. rok, znáša ich lepšie ako tabletky. ;)

Akurát tento víkend sa nám 1x stala taká nepríjemná vec, že po sexíku sme zrazu tú náplasť našli nalepenú na plachte. :))) No nie je mi teraz všetko jedno, rýchlo som bežal kúpiť prezervatívy, aby sme si úplne neskazili víkend. Aj keď v návode píšu, že pokiaľ sa náplasť odlepí, tak 24h je ešte v pohode, do 24h musíš dať nanovo náplasť alebo použiť náhradnú antikoncepciu. Smola bola tá, že ona sem prišla na dovolenku a krabička s náplasťami ostala 1000km ďaleko. ;)

Ale podotýkam, že za 2r sa toto stalo prvý krát. Možno tomu pomohla aj dlhšia kúpeľ ako obvykle (cca 60min) a náplasť sa mierne odmočila. :roll:

Inak o náplasťach už bola reč aj tu: http://www.hojko.com/antikoncepcia-t46187.html
(hlavne druhá polovica)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

pozri sa...buď to vyrieši vnútromaternicové teliesko(ale to asi pre normálne baby nepripadá do úvahy....skorej pre sociálne pracovníčky na D1)ale....bere tabletky že? tak daj ešte frcák e nemusíš sa báť.... 8)
ale nie.....ja to prežívam tiež a je to na pi*u pocit fakt čakať na krámy a tŕpnuť že zajtra ti oznámi "som tehotná"....
najlepšia prevencia je nesexovať....ale to v žiadnom prípade nepripadá do úvahy :oops:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja som od vas starsi o 5-6 rokov a mam z toho pravdupovediac stale strach. Uz som mal niekolko priateliek a kamaratok na uzivanie si, ale nikdy som sa nedokazal zbavit toho pocitu. Dokonca najviac ma to pochytilo teraz, s mojou poslednou priatelkou. Som s nou 3 mesiace, ma len 18 a nechcel by som jej (nebudem pokrytec), ani sebe pokazit zivot. Ona ma ale uistila, ze berie tabletky konstantne, vzdy v rovnakom case. Ma rada, ked sa mozem spravit do nej, nepopriem, ze ja tiez, ale vzdy mi to ide hlavou.

Myslim, ze obaja sa musime vysporiadat s tym, ze nikdy nie je nic na 100% a len sa spolahnut na medicinu a skusenosti a rady ostatnych.

Kazdopadne sa presne viem vzit do tvojej situacie.
mi-chau
Darca
Darca

Opak napísal:pozri sa...buď to vyrieši vnútromaternicové teliesko(ale to asi pre normálne baby nepripadá do úvahy....
Mozem vediet preco?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

no záleží podľa toho koľko má rokov a tak....ja newiem ja keby že som baba tak si to nedám :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Opak napísal:no záleží podľa toho koľko má rokov a tak....ja newiem ja keby že som baba tak si to nedám :wink:
koli zdraviu? sak koli zdraviu je to to najrozumnejsie co si moze baba na antik. dat. :idea:
Napísať odpoveď