Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Nice song ... pravdivy! :( :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Digital napísal:Cím ? Mozes vysvetlit ?
Uvedomujes si co si vlastne napisal? Ved to bola totalne EMO definicia. Já su husty hip hoper a ostatni su pozeri....Buuu...Aby ta neutrhlo, hras sa na true hip hopera a ostatni su moneymakeri. Ja mam skor pocit, ze si len vymenoval neznamych interpretov a ani nemusia robit dobru hudbu. Len su tvrdy underground.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Uvedomujes si co si vlastne napisal? Ved to bola totalne EMO definicia. Já su husty hip hoper a ostatni su pozeri....Buuu...Aby ta neutrhlo, hras sa na true hip hopera a ostatni su moneymakeri. Ja mam skor pocit, ze si len vymenoval neznamych interpretov a ani nemusia robit dobru hudbu. Len su tvrdy underground.
Zas niekto kto pi*uje a pi*u vie... Ty interpreti robia najlepsiu hudbu v tomto stýle tak sa uvedom čo píses... lolek

a já sa nehram na zadneho praveho hiphopera , ani nevim ci by som sa hiphoper nazval , skor tu hudbu počúvam ako každú inú, neprodukujem ju .. a napriek odlisnosti tvojho stylu mozes hiphop sudit len s velmi dalekeho odhladu...

axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Na zakladke som pocuval hip hop. Vtedy sa mi este pacil, ale co sa z neho stalo :new18:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Na zakladke som pocuval hip hop. Vtedy sa mi este pacil, ale co sa z neho stalo :new18:
No sak to je ten problém , s hiphopu sa vykličilo a kliči to čo vidime šetci teraz v telke , na tých ozajstných sa zabudlo lebo dnešným detom sa viac lubia materialne nablízkané veci ktoré dnešný fifty centi prezentuju ako prava podstata rapu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Digital napísal:No sak to je ten problém , s hiphopu sa vykličilo a kliči to čo vidime šetci teraz v telke , na tých ozajstných sa zabudlo lebo dnešným detom sa viac lubia materialne nablízkané veci ktoré dnešný fifty centi prezentuju ako prava podstata rapu.
Mno ja by som odporucil napravno-vychovny ustav...to si z toho hophopu az tak mimo, ze ti az rec skomolil? setci, nablizkane, nechce sa mi ani pozerat vyssie, ale viem ze toho bolo dost v tvojich prispevkoch...vies...to je uz dost zle na psychiku jedinca, ak sa da takto ukamenovat hudobnym stylom...asi si myslis, ze je to ''in'' alebo ako to vy volate...ked sa takto ''odlisne'' vyjadrujes...bohuzial, tvoje vyjadrovacie schopnosti a aj nazory ma utvrdzuju v tom, ze hophop a rap-tap su rakovina ludstva...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Digital napísal:Momentalne s Nordkapom suhlasim , 50 centova hudba je len hudba ktora sa robi pre peniaze , on si len odkecá pár slov čo mu napíšu textári a bere love.. U takychto zebrakov skutočnu podstatu hiphopu netreba hladat
Digital napísal:Tu mozme ale dookola omielat o pravom hiphope , lolkovci to nepochopá , sudia rap podla komercneho obalu co vidá v telke .... vsetko moneymaking nic iné...
Digital napísal:

Nice song ... pravdivy! :( :)
Digital napísal:No sak to je ten problém , s hiphopu sa vykličilo a kliči to čo vidime šetci teraz v telke , na tých ozajstných sa zabudlo lebo dnešným detom sa viac lubia materialne nablízkané veci ktoré dnešný fifty centi prezentuju ako prava podstata rapu.
Ja snad skapem! S nemim uzasom citam, ako sa tu objavuje "amerika". Ked som tu presne tieto veci rozoberal cca rok dozadu s ohladom na komerciou ovladane pozerstvo, casy pred HH boomom s ohladom na hodnotu textov, HH komunitu na SVK etc. snad az na Virusa som tu bol sam vojak v poli proti armade z Rytmusa, Fiftyho atd. dosranych wiggaz na cele s tebou a p4rom.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

No sak ja len zvyraznujem lebo jak vidis volado este furt nechápe
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

hiphop a warezman??

kdeže...nechapem čo na tom ludia vydia...aspon na nejakom kontrafakte - nevravim ze nejaky normalny hiphop kde neni kazde druhe slovo nadavka neni ok...i ked ja nemusim ziaden...a uz vobec nie rytmusa atd...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

postupne menim nazor na hip hop.uz to nie su absolutne sracky ale pocuvatelna hudba.v poslednej dobe ma chytil nazov stavby po textovej stranke a moja rec+komplot demo kvoli skvelej zivej hudbe a dobrym textom.
nepoznate daco podobne?radsej slovenske
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:postupne menim nazor na hip hop.uz to nie su absolutne sracky ale pocuvatelna hudba.v poslednej dobe ma chytil nazov stavby po textovej stranke a moja rec+komplot demo kvoli skvelej zivej hudbe a dobrym textom.
Skus s ceskej tvorby Electric Mann ale na moj vkus cudné , je tam zivá hudba proti ktorej nic nemam no len ten rap mi tam nejako moc nesedí . A este boli taký známi češi čo hrali a maju aj vsetko zo zivou kapelou ale neviem si spomenut na jej nazov ...nevie niekto?
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

jediny rap, ktoreho texty mi nepipadaju ako primitivne vytahovanie sa je Prago Union
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

jedine co je zo slovenskeho hip hopu pocuvatelne : eMer , luza no uz sa to kurwi kvoli party Shitom..samozrejme este oldschool a to vec,a.d a neaky ten freestyle tomu sa hovori umenie..

toto plati o komercenich.. : v obchodaku si muzes kupit nahradny dil,ked dojdu napady kupis si hit
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Party veci su v pohode. Neviem, co proti tomu vsetci mate. Ved, ked sa idem zabavat niekam von, radsej si s holkami zatancujem na nejaku party vec, ako na nejake housove sracky.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Party veci su v pohode. Neviem, co proti tomu vsetci mate. Ved, ked sa idem zabavat niekam von, radsej si s holkami zatancujem na nejaku party vec, ako na nejake housove sracky.
Ani by proti tomu nikto nič nemal , lenže interpreti začínajú v poslednej dobe robit "len" tieto takzvané partyshity... skor ale myslim že tý zahraničný, a ešte tý keketkovci v RnB štýle ktorý ho trochu tak zničili :(
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

pinacolada napísal:postupne menim nazor na hip hop.uz to nie su absolutne sracky ale pocuvatelna hudba.v poslednej dobe ma chytil nazov stavby po textovej stranke a moja rec+komplot demo kvoli skvelej zivej hudbe a dobrym textom.
skus Hocus Pocus (FRA)........pecka :wink:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no ked uz ideme do zahranicia nemozem odpustit WWO nektore tracky maju fakt ze doobre len si teraz neviem spomenut jak sa volaju..ked ich najdem na mp3 napisem tie fakt stoja za pocuvnutie..

//edit napr..
wwo_-_krew_ziemi_sol.mp3
wwo_a_fu_soundkail_-_nie_boj_sie_zmiany_na_lepsze.mp3
Maros.14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Maros.14 »

Jasne FR. Hip-Hop je super
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

El Bastardo napísal:skus Hocus Pocus (FRA)........pecka :wink:
keby nadavaju po francuzsky na Slovensko ani nevies..ale ty budes tocit ze je to super :lol: :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

masino napísal:keby nadavaju po francuzsky na Slovensko ani nevies..ale ty budes tocit ze je to super :lol: :lol:
Lolek dosiel zabrdat....Po prvé nemajú začo nadávať na Slovensko kedže v hiphope sa nesuperia krajiny, vela francuzov ma aj featuringy so slovakmi, a keby aj ano tak už sa otom dávno píše na portaloch... takže ked už nemáš žiadne riadne argumenty tak si aspon odpusť tieto trápne arogantné príspevky okz ? Cmuk
Napísať odpoveď