Nice song ... pravdivy!
Hip-Hop - všeobecne
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Uvedomujes si co si vlastne napisal? Ved to bola totalne EMO definicia. Já su husty hip hoper a ostatni su pozeri....Buuu...Aby ta neutrhlo, hras sa na true hip hopera a ostatni su moneymakeri. Ja mam skor pocit, ze si len vymenoval neznamych interpretov a ani nemusia robit dobru hudbu. Len su tvrdy underground.Digital napísal:Cím ? Mozes vysvetlit ?
-
Digital
Guru
Zas niekto kto pi*uje a pi*u vie... Ty interpreti robia najlepsiu hudbu v tomto stýle tak sa uvedom čo píses... lolekaxXis napísal:Uvedomujes si co si vlastne napisal? Ved to bola totalne EMO definicia. Já su husty hip hoper a ostatni su pozeri....Buuu...Aby ta neutrhlo, hras sa na true hip hopera a ostatni su moneymakeri. Ja mam skor pocit, ze si len vymenoval neznamych interpretov a ani nemusia robit dobru hudbu. Len su tvrdy underground.
a já sa nehram na zadneho praveho hiphopera , ani nevim ci by som sa hiphoper nazval , skor tu hudbu počúvam ako každú inú, neprodukujem ju .. a napriek odlisnosti tvojho stylu mozes hiphop sudit len s velmi dalekeho odhladu...
-
Digital
Guru
No sak to je ten problém , s hiphopu sa vykličilo a kliči to čo vidime šetci teraz v telke , na tých ozajstných sa zabudlo lebo dnešným detom sa viac lubia materialne nablízkané veci ktoré dnešný fifty centi prezentuju ako prava podstata rapu.axXis napísal:Na zakladke som pocuval hip hop. Vtedy sa mi este pacil, ale co sa z neho stalo
-
seth82
Darca
Mno ja by som odporucil napravno-vychovny ustav...to si z toho hophopu az tak mimo, ze ti az rec skomolil? setci, nablizkane, nechce sa mi ani pozerat vyssie, ale viem ze toho bolo dost v tvojich prispevkoch...vies...to je uz dost zle na psychiku jedinca, ak sa da takto ukamenovat hudobnym stylom...asi si myslis, ze je to ''in'' alebo ako to vy volate...ked sa takto ''odlisne'' vyjadrujes...bohuzial, tvoje vyjadrovacie schopnosti a aj nazory ma utvrdzuju v tom, ze hophop a rap-tap su rakovina ludstva...Digital napísal:No sak to je ten problém , s hiphopu sa vykličilo a kliči to čo vidime šetci teraz v telke , na tých ozajstných sa zabudlo lebo dnešným detom sa viac lubia materialne nablízkané veci ktoré dnešný fifty centi prezentuju ako prava podstata rapu.
Digital napísal:Momentalne s Nordkapom suhlasim , 50 centova hudba je len hudba ktora sa robi pre peniaze , on si len odkecá pár slov čo mu napíšu textári a bere love.. U takychto zebrakov skutočnu podstatu hiphopu netreba hladat
Digital napísal:Tu mozme ale dookola omielat o pravom hiphope , lolkovci to nepochopá , sudia rap podla komercneho obalu co vidá v telke .... vsetko moneymaking nic iné...
Digital napísal:
Nice song ... pravdivy!![]()
Ja snad skapem! S nemim uzasom citam, ako sa tu objavuje "amerika". Ked som tu presne tieto veci rozoberal cca rok dozadu s ohladom na komerciou ovladane pozerstvo, casy pred HH boomom s ohladom na hodnotu textov, HH komunitu na SVK etc. snad az na Virusa som tu bol sam vojak v poli proti armade z Rytmusa, Fiftyho atd. dosranych wiggaz na cele s tebou a p4rom.Digital napísal:No sak to je ten problém , s hiphopu sa vykličilo a kliči to čo vidime šetci teraz v telke , na tých ozajstných sa zabudlo lebo dnešným detom sa viac lubia materialne nablízkané veci ktoré dnešný fifty centi prezentuju ako prava podstata rapu.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Digital
Guru
Skus s ceskej tvorby Electric Mann ale na moj vkus cudné , je tam zivá hudba proti ktorej nic nemam no len ten rap mi tam nejako moc nesedí . A este boli taký známi češi čo hrali a maju aj vsetko zo zivou kapelou ale neviem si spomenut na jej nazov ...nevie niekto?pinacolada napísal:postupne menim nazor na hip hop.uz to nie su absolutne sracky ale pocuvatelna hudba.v poslednej dobe ma chytil nazov stavby po textovej stranke a moja rec+komplot demo kvoli skvelej zivej hudbe a dobrym textom.
nepoznate daco podobne?radsej slovenske
-
Digital
Guru
Ani by proti tomu nikto nič nemal , lenže interpreti začínajú v poslednej dobe robit "len" tieto takzvané partyshity... skor ale myslim že tý zahraničný, a ešte tý keketkovci v RnB štýle ktorý ho trochu tak zničilip4ra napísal:Party veci su v pohode. Neviem, co proti tomu vsetci mate. Ved, ked sa idem zabavat niekam von, radsej si s holkami zatancujem na nejaku party vec, ako na nejake housove sracky.
-
El Bastardo
Light Star
skus Hocus Pocus (FRA)........peckapinacolada napísal:postupne menim nazor na hip hop.uz to nie su absolutne sracky ale pocuvatelna hudba.v poslednej dobe ma chytil nazov stavby po textovej stranke a moja rec+komplot demo kvoli skvelej zivej hudbe a dobrym textom.
nepoznate daco podobne?radsej slovenske
-
Digital
Guru
Lolek dosiel zabrdat....Po prvé nemajú začo nadávať na Slovensko kedže v hiphope sa nesuperia krajiny, vela francuzov ma aj featuringy so slovakmi, a keby aj ano tak už sa otom dávno píše na portaloch... takže ked už nemáš žiadne riadne argumenty tak si aspon odpusť tieto trápne arogantné príspevky okz ? Cmukmasino napísal:keby nadavaju po francuzsky na Slovensko ani nevies..ale ty budes tocit ze je to super![]()