skenner napísal:nejde o to ze to nosia nackovia.. ide o to ze vyrobu maju podchytenu nackovia, cize asi tak... je jasne ze je to povodna skinheads obuv.. ale... casy sa menia.. kupou martensiek priamo podporis nackov.. to asi nechces sak?
nie som odbornik ale pride mi to trocha pritiahnute za vlasy a neverim ze by sa polemic nechal sponzorovat priamo od nackov.
podla mna su vyborne boty znacky salomon, garmont, kefas, la sportiva, reichle,...aj ked mam momentalne mc kinley, ale mal som aj kefasy a o kvalite ostatnych znaciek viem od kamosov tot moj nazor
//ak niekto chce pridat nejaky nazor k tymto znackam, pripadne skusenosti budem rad
to turtlak:.. akoze skumal som to asi pol hodinu... ale uz na prvy pohlad je jasne ze je to prava koza ... ono je to uplne krasne viditelne v sve... ket neveris ti postnem foto... detail
to pina: aj mne sa to zdalo pritiahnute za vlasy.. ale je to tak
/edit: tu mas te fotky
btw dr. martens nie je znacka nackov Very Happy ja osobne som videl hrozne malilililinko nackov, co mali marteny. ked uz, tak maju nejake tenisky alebo boty od steel, cult, bad fighter.
Ta to nemyslis vazne?? Odkedy je Martens znacka nackov?? Odkedy boli povodni skinheads nackovia??? 1. Nackom kupuju veci mamicky, a tje im na take boty nedaju... Vecsinou maju len bombery a tensky.. tod vsjo...
2.. Martensy mam ja... Vysolil som za ne celu vyplatu.. Ale stoja a budu aj za to stat.. Martens je Martens.. nie nadarmo sa vyraba ten isty typ od 1945.. Ach.. Martens is BESt;)
prave som pozeral v Prahe v jednom shope vypredaje - paradne DC-cka (hnede, brusena koza, podla mna neboli "gicove" ako dost vela modelov od tejto znacky, taktiez to neboli "obrovske sk8ty", proste super) za 1.290,- KČ... skoda, ze uz mam dost botasiek
cinges napísal:Pre turtlak69
Ta to nemyslis vazne?? Odkedy je Martens znacka nackov?? Odkedy boli povodni skinheads nackovia??? 1. Nackom kupuju veci mamicky, a tje im na take boty nedaju... Vecsinou maju len bombery a tensky.. tod vsjo...
2.. Martensy mam ja... Vysolil som za ne celu vyplatu.. Ale stoja a budu aj za to stat.. Martens je Martens.. nie nadarmo sa vyraba ten isty typ od 1945.. Ach.. Martens is BESt;)
kurnik si to precitaj vsetko este ras.. nikto netvrdi ze marteny nosia nackovia.. ale vyrabaju ich nackovia..
Ludia,potrebujem nejaky link na dobre ocelove topanky(pred tym som chcel na Cult,ale nikto sa neozval)...(avsak nie Dr.Martens-viem,ze je to the best,ale na ne nemam peniaze...)...Prosiiim...
ZitePunkom napísal:Ludia,potrebujem nejaky link na dobre ocelove topanky(pred tym som chcel na Cult,ale nikto sa neozval)...(avsak nie Dr.Martens-viem,ze je to the best,ale na ne nemam peniaze...)...Prosiiim...
Objednaj si od Joska z NacoNazvu..ak ces.. on ma super ceny... tam ma..dobre boty;) Ale mu zavolaj.. neposielaj mu majl..ale iba do obedu...
ta stranka je.:
cinges napísal:Objednaj si od Joska z NacoNazvu..ak ces.. on ma super ceny... tam ma..dobre boty;) Ale mu zavolaj.. neposielaj mu majl..ale iba do obedu...
ta stranka je.: