jj Brave Hearts mam u nich kamosatomo.za napísal:my sme ali u hordy mate Brave Hearts
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
j to to je ok ked ta zabije 1x dajme tomu ze 2x ale jedemencia ked ta zabije "??" level a nic z toho nema ..a zabija ta pokial im nevypnu elektrinuMrk napísal:no ja hravam na DT viem najde sa tam par debilov co tam spamuju kraviny a podobne...napr dnes nam na forum napisal kvazi niaky uchadzac o miesto v guilde a zacal nam tam nadavat do debilov atd... takze su tam aj takyto debili...ale to neznamena ze zrovna vsetci su taky....k tomu zabijaniu low lvlov no je to pvp server takze dajme tomu ze ja na 70 zabijem 2x niekoho mensieho no nic sa nedeje ale su tam ajt aky psychopati co to dokazu spravit aj zo 20x...
-
tomo.za
Light Star
mno oni tie 70 ked killuju lowlvly sa vacsinou snazia vyprovokovat bitku s ich 70 kamaratmi/guildakmi... bezne ked mi v STV nejaky debilko gankuje alta prelognem sa na maina a idem gankovat ja jeho... potom zavola kamaratov zase dostavam ja tak zavolam kamaratov aj ja a mame peknu partycompleX napísal:j to to je ok ked ta zabije 1x dajme tomu ze 2x ale jedemencia ked ta zabije "??" level a nic z toho nema ..a zabija ta pokial im nevypnu elektrinu
-
blitzkrieg
Professional
vacsinou to ale robia dementi zo srandy a este k tomu ked napriklad zabijaju toho kto kamaratov nema a nema ani guildu a ani maina tak neviem neviemtomo.za napísal:mno oni tie 70 ked killuju lowlvly sa vacsinou snazia vyprovokovat bitku s ich 70 kamaratmi/guildakmi... bezne ked mi v STV nejaky debilko gankuje alta prelognem sa na maina a idem gankovat ja jeho... potom zavola kamaratov zase dostavam ja tak zavolam kamaratov aj ja a mame peknu party
-
Grond
Medium Professional
ja by som povedal ze to robia z nudy , najviac ma nasere ked trebars v STV zacnu ludia pisat ze ich sundat alik viac krat a nejaky chytrak rychlo tresne ved toto je PVP server tak si zvykaj , ano aj ja som za pvp ale to je trapne ked na teba ide zebrak o 40 lvly viac a sunda ta 5x po sebe ze nemozes ani 1 quest dokoncit a ked skapes ukaze ti 10x rude a rofl ..... fakt takych skillerov mam najradsej
-
Mrk
Professional
heh no ked som ja ten silnejsi a sundam si low lvl tak to je taky slastny pocit...ako urcite nervaci a citi sa bezmocny...ale zato ked mna zabiju tak chytam nenormalne nervy...nie ked 1x ale ked dajme tomu 3-4 a relogujem na maina...popripade berem ete par ludi zo sebou a zabijam toho dementa kym nelogoutne..popripade jak uz tu bolo spúominane zacne bitka...a to je celkom fajn take outdoor pvp nie len areny a bg
-
blitzkrieg
Professional
-
kukiak
Addict
http://www.wowwiki.com/ThreatDiablo napísal:ahaok diky chapu takze to je nie na mensi dmg ale mensia sanca prevziat agro jo?
-
aruN
Professional
to poznam hlavne ked som na DT mal 30 lvl a ziadneho maina proste nic,tak som v STV stravil 2 tyzdne,same lamy co si myslia ze si dokazu aky su skilleri ked ta zabiju na 70 a ty si 30Hovniak napísal:ja by som povedal ze to robia z nudy , najviac ma nasere ked trebars v STV zacnu ludia pisat ze ich sundat alik viac krat a nejaky chytrak rychlo tresne ved toto je PVP server tak si zvykaj , ano aj ja som za pvp ale to je trapne ked na teba ide zebrak o 40 lvly viac a sunda ta 5x po sebe ze nemozes ani 1 quest dokoncit a ked skapes ukaze ti 10x rude a rofl ..... fakt takych skillerov mam najradsej
pocky pocky pochopil som to spravne? dps a paladin? imho ROFL:D to sa nikdy nestaneDiablo napísal:nvm nechcem nejak nastvat paladinov ale mam taky pocit ze nemaju ziadne kuzlo s ktorym by dali poriadny crit. napr. ako u warriora slam.holy shock atd. nedavaju bohvie aky dmgtak poradte ako na poriadny crit.hit