Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

tomo.za napísal:my sme ali u hordy mate Brave Hearts :shock:
jj Brave Hearts mam u nich kamosa
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Mrk napísal:no ja hravam na DT viem najde sa tam par debilov co tam spamuju kraviny a podobne...napr dnes nam na forum napisal kvazi niaky uchadzac o miesto v guilde a zacal nam tam nadavat do debilov atd... takze su tam aj takyto debili...ale to neznamena ze zrovna vsetci su taky....k tomu zabijaniu low lvlov no je to pvp server takze dajme tomu ze ja na 70 zabijem 2x niekoho mensieho no nic sa nedeje ale su tam ajt aky psychopati co to dokazu spravit aj zo 20x...
j to to je ok ked ta zabije 1x dajme tomu ze 2x ale jedemencia ked ta zabije "??" level a nic z toho nema ..a zabija ta pokial im nevypnu elektrinu
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

compleX napísal:j to to je ok ked ta zabije 1x dajme tomu ze 2x ale jedemencia ked ta zabije "??" level a nic z toho nema ..a zabija ta pokial im nevypnu elektrinu
mno oni tie 70 ked killuju lowlvly sa vacsinou snazia vyprovokovat bitku s ich 70 kamaratmi/guildakmi... bezne ked mi v STV nejaky debilko gankuje alta prelognem sa na maina a idem gankovat ja jeho... potom zavola kamaratov zase dostavam ja tak zavolam kamaratov aj ja a mame peknu party :D
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tomo.za napísal:mno oni tie 70 ked killuju lowlvly sa vacsinou snazia vyprovokovat bitku s ich 70 kamaratmi/guildakmi... bezne ked mi v STV nejaky debilko gankuje alta prelognem sa na maina a idem gankovat ja jeho... potom zavola kamaratov zase dostavam ja tak zavolam kamaratov aj ja a mame peknu party :D
vacsinou to ale robia dementi zo srandy a este k tomu ked napriklad zabijaju toho kto kamaratov nema a nema ani guildu a ani maina tak neviem neviem :|
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ja by som povedal ze to robia z nudy , najviac ma nasere ked trebars v STV zacnu ludia pisat ze ich sundat alik viac krat a nejaky chytrak rychlo tresne ved toto je PVP server tak si zvykaj , ano aj ja som za pvp ale to je trapne ked na teba ide zebrak o 40 lvly viac a sunda ta 5x po sebe ze nemozes ani 1 quest dokoncit a ked skapes ukaze ti 10x rude a rofl ..... fakt takych skillerov mam najradsej
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

heh no ked som ja ten silnejsi a sundam si low lvl tak to je taky slastny pocit...ako urcite nervaci a citi sa bezmocny...ale zato ked mna zabiju tak chytam nenormalne nervy...nie ked 1x ale ked dajme tomu 3-4 a relogujem na maina...popripade berem ete par ludi zo sebou a zabijam toho dementa kym nelogoutne..popripade jak uz tu bolo spúominane zacne bitka...a to je celkom fajn take outdoor pvp nie len areny a bg
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

ludia odporucte mi pls nejaky free server...to je jedno moze byt aj zahranicny ale nech je tam aspon 300+ ludi a ping nech he pod 200ms ...diky...a este nech nepada moc casto ...tak kazde 2 hod :D... TBC aa verzia 2.0.12 a vyzsie...thx :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

TomAss napísal:ludia odporucte mi pls nejaky free server...to je jedno moze byt aj zahranicny ale nech je tam aspon 300+ ludi a ping nech he pod 200ms ...diky...a este nech nepada moc casto ...tak kazde 2 hod :D... TBC aa verzia 2.0.12 a vyzsie...thx :)
tak taky nenajdes
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

chcem sa spytat u priesta talent Shadow Affinity,Reduces threat generated by your shadow spells by 25% 5/5.To ako budem davat mensi shadow dmge ci co to je za talent?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

nie budes vytvarat shadow spellmi mensi threat teda nepreagrujes tanka tak rychlo
Diablo
Light Star
Light Star

aha :D ok diky chapu takze to je nie na mensi dmg ale mensia sanca prevziat agro jo? :wink:

EDIT:diky moc :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Diablo napísal:aha :D ok diky chapu takze to je nie na mensi dmg ale mensia sanca prevziat agro jo? :wink:
http://www.wowwiki.com/Threat
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

compleX napísal:tak taky nenajdes
Nato si jak prisiel? :roll: MMORPG4FREE server ma v priemere 900 ludi, niekedy aj 1200, latenciu mam 200-300, a nepada velmi casto... Verzia 2.1.3
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Hovniak napísal:ja by som povedal ze to robia z nudy , najviac ma nasere ked trebars v STV zacnu ludia pisat ze ich sundat alik viac krat a nejaky chytrak rychlo tresne ved toto je PVP server tak si zvykaj , ano aj ja som za pvp ale to je trapne ked na teba ide zebrak o 40 lvly viac a sunda ta 5x po sebe ze nemozes ani 1 quest dokoncit a ked skapes ukaze ti 10x rude a rofl ..... fakt takych skillerov mam najradsej
to poznam hlavne ked som na DT mal 30 lvl a ziadneho maina proste nic,tak som v STV stravil 2 tyzdne,same lamy co si myslia ze si dokazu aky su skilleri ked ta zabiju na 70 a ty si 30 :roll:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

hra niekto na servery wow.fakaheda.eu ?
Diablo
Light Star
Light Star

mam otazku,oplati sa davat u paladina talenty do holy?nvm ci sa to tu uz niekto pytal :?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Diablo napísal:mam otazku,oplati sa davat u paladina talenty do holy?nvm ci sa to tu uz niekto pytal :?
no na healovanie urcite
Diablo
Light Star
Light Star

nvm nechcem nejak nastvat paladinov ale mam taky pocit ze nemaju ziadne kuzlo s ktorym by dali poriadny crit. napr. ako u warriora slam.holy shock atd. nedavaju bohvie aky dmg :? tak poradte ako na poriadny crit.hit

EDIT:musis sa brutalne smiat :roll: :roll: :agent:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Diablo napísal:nvm nechcem nejak nastvat paladinov ale mam taky pocit ze nemaju ziadne kuzlo s ktorym by dali poriadny crit. napr. ako u warriora slam.holy shock atd. nedavaju bohvie aky dmg :? tak poradte ako na poriadny crit.hit
pocky pocky pochopil som to spravne? dps a paladin? imho ROFL:D to sa nikdy nestane :D zozen si heal a nie AP :D omg dps pala xD
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

Storm Keeper napísal:pocky pocky pochopil som to spravne? dps a paladin? imho ROFL:D to sa nikdy nestane :D zozen si heal a nie AP :D omg dps pala xD
omg niekto tu este zjavne nevidel poriadneho ret paladina :lol: samozrejme aj paladini mozu robit DPS ale potrebuju k tomu velmi dobry equip...
Napísať odpoveď