[OT]Zrejme dáko neutrálne. Niečo v zmysle - Problém s podvádzaním pri 3ročnom vzťahu. V EaV sa názvy tém vymýšľajú vážne ťažkoGeeKoon napísal:dobre, beriem...ako by si to nazval ty?
Preco su zeny taketo?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Preco su zeny taketo?
Velmi krasne povedane z tohto by som si ja osobbne bral priklad.Davam ti K+ chlapce fakt velmi rozumny prispevokEnduro3333 napísal:Tak zalezi ako definujes podvazanie ....Moj pripad -Mal so priatelku lenze raz sa mi ozvala jedno uplne uzasna baba (kamoška ) ktoru som strasne chcel pretiahnut (som sexualne zalozeny človek ,čo ale neznamena ze neviem byt verny ze pretiahne každu babu čo uvidim)A proste ja som sa a nou aj vyspal a moja priatelka (o tom nevedela ) šla na disku sama lebo ja som nemohol som bol v robote na nočnej ...ona sa na diskoteke trochu opila a olizovala s jednym kamošom ... par dni na to mi povedala ze je koniec ze už ma ona nelubi. V mojich očiach ja som moju babu nepodviedol lebo bol to iba sex nič viacej a moje city sa k mojej priatelke NEZMENILI ... a ona ma podviedla lebo ona sa olizovala a jej city ku mne sa zmenili ....
-
Mr.Jack
Light Star
Poznám babu, ktorá chodila s chalanom a pomedzi to si užívala s druhymi. snim chodila hlavne preto že bol jej oporou, pomahal jej a mal prachy. "tak prečo nie..?" a popri tom si užíval s druhymi(4-5)(sex).....
...ked si chce uživať tak nech si užíva.. ale nech sa neviaže na nikoho..
lebo teraz ked sa spytate napr. na tuto babu čo som spomínal.. tak odpoved bude:
1/ ty čo ju moc nepoznaju - v pohode baba, pekna, zábavna, proste super
2/ ty čo ju poznajú - ku**** , p***
..a postupne si to budu myslieť všetci... a aj ked ta baba dospeje tak minulosť jej ostane....
Ešte jeden príklad:
Chodím teraz z 1babou už 4 mesiace. je nám úplne super...
A ona tiež bola niečo také ako ta baba o ktorej tu píšete, rada si "užívala"
mal som velke obavy si s nou niečo začať....(spoznali sme sa tiež tak"sex")
ale musím povedať, velmi sa kvoli mne zmenila, žiadne flákanie sa po večeroch žiadne bokovky... ale...
nie všetci si tuto zmenu všimli... je dosť ludí čo na nu aj teraz nadáva a vravia o nej že je to k**** ....no a to sa nepočúva najlepšie... a dosť ma to trápy...
Zaver: ked si chce žívať tak nech si, ale nech pamätá že to bude mať aj nejaké nasledky..... Na také užívanie sa velmi rýchlo zvikne(zvikol by som si aj ja), ale velmi ťažko sa toho vzdáva...
...ked si chce uživať tak nech si užíva.. ale nech sa neviaže na nikoho..
lebo teraz ked sa spytate napr. na tuto babu čo som spomínal.. tak odpoved bude:
1/ ty čo ju moc nepoznaju - v pohode baba, pekna, zábavna, proste super
2/ ty čo ju poznajú - ku**** , p***
..a postupne si to budu myslieť všetci... a aj ked ta baba dospeje tak minulosť jej ostane....
Ešte jeden príklad:
Chodím teraz z 1babou už 4 mesiace. je nám úplne super...
A ona tiež bola niečo také ako ta baba o ktorej tu píšete, rada si "užívala"
mal som velke obavy si s nou niečo začať....(spoznali sme sa tiež tak"sex")
ale musím povedať, velmi sa kvoli mne zmenila, žiadne flákanie sa po večeroch žiadne bokovky... ale...
nie všetci si tuto zmenu všimli... je dosť ludí čo na nu aj teraz nadáva a vravia o nej že je to k**** ....no a to sa nepočúva najlepšie... a dosť ma to trápy...
Zaver: ked si chce žívať tak nech si, ale nech pamätá že to bude mať aj nejaké nasledky..... Na také užívanie sa velmi rýchlo zvikne(zvikol by som si aj ja), ale velmi ťažko sa toho vzdáva...
nechcel by som...`peace` napísal:Sám som raz mal takéto dievča, poviem vám, že nie je to príjemné zistenie, keď to ešte aj zbadáte nahraté na niekoho foťáku.
ano zalezi...ale uprimne povedane, nepoznam 17r chalana, co si uziva, ma dlhorocny vztah a netaji sa s tym...to dokaze maloktopuls napísal:nie ze by som niak zeny obhajoval, ale take nie su len zeny, ja poznam aj vela takych chalanov takze to zalezi od cloveka
1.presne toto sa jej snazim povedat...ze to jej ostane ako nalepka do konca zivota od ludi, co ju aspon nejako poznaju...ale nevysvetlisMr.Jack napísal:...a postupne si to budu myslieť všetci...a aj ked ta baba dospeje tak minulosť jej ostane....
... je dosť ludí čo na nu aj teraz nadáva a vravia o nej že je to k**** ....no a to sa nepočúva najlepšie...a dosť ma to trápy...
2.ked sa uz clovek zmeni, tak to vela ludi nevidi...hlavne je, ze uz taka nie je...ale na tvojom mieste by som si stale daval velmi velky pozor
3.tazko sa toho bude vzdavat...potom sa bude tazko zbavovat nalepky...chapem, mozno je to u nej iba docasne, ale fakt ma taku velku potrebu do*ebat si zivot uz takto na zaciatku? su predsa aj jednoduchsie riesenia...
aby vam vsetkym bolo jasne, nepisal by som to tu, keby ma to netrapilo...ja viem, neni to moj zivot...tak ale ja uz fakt neviem...niektori mladi ludia si ten zivot kazia uz od zaciatku...a neviem ze naco
-
Enduro3333
Medium Professional
No toto keby robil chlap tak by ho povazovali iba za absolutneho blba... aspon z mojeho pohladu ....A určite vela ludi by ho za to odsudilo .....aspon myslim .. vsetko je to vec nazoru a impretacie tej danej situacie ....GeeKoon napísal:ano zalezi...ale uprimne povedane, nepoznam 17r chalana, co si uziva, ma dlhorocny vztah a netaji sa s tym...to dokaze malokt
-
uNreal_saTch^
Professional
-
dexter7007
Zablokovaný
neviem kde si na takúto vec prišieluNreal_saTch^ napísal:na tejto teme sa naramne bavim...
ak chlap podvadza a spi so vsetkymi, tak to je pan s velkym P, najvacsi frajer na svete...
ak to spravi dievca, je to ku*va...tak tieto nazory sa mi fakt pacia...mfg
takéto názory možno kolujú medzi mladými jonatánmi
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru
No toto som uz pocul od par ludi (skor bab)...a ja som len tichoschw33k napísal:neviem kde si na takúto vec prišiel
takéto názory možno kolujú medzi mladými jonatánmi
Ale u mna taky chalani/chlapi nemaju akysi velky respekt, skor castejsie despekt...
Je to smutne ale to, co napisal uNreal_saTch^ sa dost casto traduje.