Preco su zeny taketo?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Preco su zeny taketo?

Príspevok od používateľa jin »

GeeKoon napísal:dobre, beriem...ako by si to nazval ty?
[OT]Zrejme dáko neutrálne. Niečo v zmysle - Problém s podvádzaním pri 3ročnom vzťahu. V EaV sa názvy tém vymýšľajú vážne ťažko :smt063 [/OT]
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja by som to nazval : "Ako skrotit babu po dlhorocnom vztahu ?" :D ...sorry za OT
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

slavo120 napísal:Ja by som to nazval : "Ako skrotit babu po dlhorocnom vztahu ?" :D ...sorry za OT
no to je dalsia tema na zamyslenie :) dik za napad...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Enduro3333 napísal:Tak zalezi ako definujes podvazanie ....Moj pripad -Mal so priatelku lenze raz sa mi ozvala jedno uplne uzasna baba (kamoška ) ktoru som strasne chcel pretiahnut (som sexualne zalozeny človek ,čo ale neznamena ze neviem byt verny ze pretiahne každu babu čo uvidim)A proste ja som sa a nou aj vyspal a moja priatelka (o tom nevedela ) šla na disku sama lebo ja som nemohol som bol v robote na nočnej ...ona sa na diskoteke trochu opila a olizovala s jednym kamošom ... par dni na to mi povedala ze je koniec ze už ma ona nelubi. V mojich očiach ja som moju babu nepodviedol lebo bol to iba sex nič viacej a moje city sa k mojej priatelke NEZMENILI ... a ona ma podviedla lebo ona sa olizovala a jej city ku mne sa zmenili ....
Velmi krasne povedane z tohto by som si ja osobbne bral priklad.Davam ti K+ chlapce fakt velmi rozumny prispevok
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Sám som raz mal takéto dievča, poviem vám, že nie je to príjemné zistenie, keď to ešte aj zbadáte nahraté na niekoho foťáku. :(
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

nie ye bz som niak yenz obhajoval ale take nie su len zeny ja poznam aj vela takych chalanov takye to zaleyi od cloveka
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

Poznám babu, ktorá chodila s chalanom a pomedzi to si užívala s druhymi. snim chodila hlavne preto že bol jej oporou, pomahal jej a mal prachy. "tak prečo nie..?" a popri tom si užíval s druhymi(4-5)(sex).....

...ked si chce uživať tak nech si užíva.. ale nech sa neviaže na nikoho..
lebo teraz ked sa spytate napr. na tuto babu čo som spomínal.. tak odpoved bude:
1/ ty čo ju moc nepoznaju - v pohode baba, pekna, zábavna, proste super
2/ ty čo ju poznajú - ku**** , p***

..a postupne si to budu myslieť všetci... a aj ked ta baba dospeje tak minulosť jej ostane....

Ešte jeden príklad:

Chodím teraz z 1babou už 4 mesiace. je nám úplne super...
A ona tiež bola niečo také ako ta baba o ktorej tu píšete, rada si "užívala"
mal som velke obavy si s nou niečo začať....(spoznali sme sa tiež tak"sex")
ale musím povedať, velmi sa kvoli mne zmenila, žiadne flákanie sa po večeroch žiadne bokovky... ale...
nie všetci si tuto zmenu všimli... je dosť ludí čo na nu aj teraz nadáva a vravia o nej že je to k**** ....no a to sa nepočúva najlepšie... a dosť ma to trápy...

Zaver: ked si chce žívať tak nech si, ale nech pamätá že to bude mať aj nejaké nasledky..... Na také užívanie sa velmi rýchlo zvikne(zvikol by som si aj ja), ale velmi ťažko sa toho vzdáva...
GeeKoon
Expert
Expert

`peace` napísal:Sám som raz mal takéto dievča, poviem vám, že nie je to príjemné zistenie, keď to ešte aj zbadáte nahraté na niekoho foťáku. :(
nechcel by som... :(
puls napísal:nie ze by som niak zeny obhajoval, ale take nie su len zeny, ja poznam aj vela takych chalanov takze to zalezi od cloveka
ano zalezi...ale uprimne povedane, nepoznam 17r chalana, co si uziva, ma dlhorocny vztah a netaji sa s tym...to dokaze malokto
Mr.Jack napísal:...a postupne si to budu myslieť všetci...a aj ked ta baba dospeje tak minulosť jej ostane....
... je dosť ludí čo na nu aj teraz nadáva a vravia o nej že je to k**** ....no a to sa nepočúva najlepšie...a dosť ma to trápy...
Zaver: ked si chce žívať tak nech si, ale nech pamätá že to bude mať aj nejaké nasledky..... Na také užívanie sa velmi rýchlo zvikne(zvikol by som si aj ja), ale velmi ťažko sa toho vzdáva...
1.presne toto sa jej snazim povedat...ze to jej ostane ako nalepka do konca zivota od ludi, co ju aspon nejako poznaju...ale nevysvetlis
2.ked sa uz clovek zmeni, tak to vela ludi nevidi...hlavne je, ze uz taka nie je...ale na tvojom mieste by som si stale daval velmi velky pozor
3.tazko sa toho bude vzdavat...potom sa bude tazko zbavovat nalepky...chapem, mozno je to u nej iba docasne, ale fakt ma taku velku potrebu do*ebat si zivot uz takto na zaciatku? su predsa aj jednoduchsie riesenia...

aby vam vsetkym bolo jasne, nepisal by som to tu, keby ma to netrapilo...ja viem, neni to moj zivot...tak ale ja uz fakt neviem...niektori mladi ludia si ten zivot kazia uz od zaciatku...a neviem ze naco
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

GeeKoon napísal:ano zalezi...ale uprimne povedane, nepoznam 17r chalana, co si uziva, ma dlhorocny vztah a netaji sa s tym...to dokaze malokt
No toto keby robil chlap tak by ho povazovali iba za absolutneho blba... aspon z mojeho pohladu ....A určite vela ludi by ho za to odsudilo .....aspon myslim .. vsetko je to vec nazoru a impretacie tej danej situacie ....
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

na tejto teme sa naramne bavim...
ak chlap podvadza a spi so vsetkymi, tak to je pan s velkym P, najvacsi frajer na svete...
ak to spravi dievca, je to ku*va...tak tieto nazory sa mi fakt pacia...mfg
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

lachak zenska.....porad jej ze moze zarabat za to.....
GeeKoon
Expert
Expert

dexter7007 napísal:lachak zenska.....porad jej ze moze zarabat za to.....
:?: to snad nemyslis vazne...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

GeeKoon napísal::?: to snad nemyslis vazne...
Pozri sa mu na karmu, k tomu sa pozri na jeho vyjadrovanie, domyslis si, ze je to nejake decko, od kt. asi serioznu radu pocut nebudes.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Myslím že vulgarizmov na adresu žien, vulgárnych pomenovaní žien a to akýchkoľvek, stačilo.
Každá ďalšia nadávka, a to aj v skratke bude potrestaná 3 dňovým väzením bez výnimky.
GeeKoon
Expert
Expert

erytrocyt napísal:Myslím že vulgarizmov na adresu žien, vulgárnych pomenovaní žien a to akýchkoľvek, stačilo.
Každá ďalšia nadávka, a to aj v skratke bude potrestaná 3 dňovým väzením bez výnimky.
dakujem za vsetkych normalnych ludi, co tu prisli napisat svoj nazor a nie len konstatovat...
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

dexter7007 napísal:lachak zenska.....porad jej ze moze zarabat za to.....
Kamarát, mal by si si prečítať svoje príspevky pred tým, než ich odošleš. Ja by som takýmto dievčatám skôr pomáhal, aby také neboli.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

uNreal_saTch^ napísal:na tejto teme sa naramne bavim...
ak chlap podvadza a spi so vsetkymi, tak to je pan s velkym P, najvacsi frajer na svete...
ak to spravi dievca, je to ku*va...tak tieto nazory sa mi fakt pacia...mfg
neviem kde si na takúto vec prišiel
takéto názory možno kolujú medzi mladými jonatánmi
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Taketo zeny su pre mna menej ako zlupana koza z mojho spaleneho chrbta. Pravdepodobne nie su schopne mat plnohodnotny vztah a tipujem ze tych 17 chalanov sa s nou netaha koli jej dusi.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

umna su taki chalani svine...a to iste plati o dievcatach... ked uz tu mame tu rovnopravnost
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

schw33k napísal:neviem kde si na takúto vec prišiel
takéto názory možno kolujú medzi mladými jonatánmi
No toto som uz pocul od par ludi (skor bab)...a ja som len ticho
Ale u mna taky chalani/chlapi nemaju akysi velky respekt, skor castejsie despekt...
Je to smutne ale to, co napisal uNreal_saTch^ sa dost casto traduje. :( Sad but true.
Napísať odpoveď