TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

*MaTrik*
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa *MaTrik* »

O zavodě bych napsal tak 30 řádků ale škoda slov :lol: :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Idem vypisat vysledky a k dnesnemu zavodu niet co dodat, bolo to crazy, sami ucastnici vedia. Opat bezchybny (asi) SuDo. Druhe miesto v stave opitosti je prevelky uspech. A pre hojka a jeho fejeton: ANO NEMAM ARGUMENTY :-)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

xcem dodat ze ma sere cut corners..
warning za to ze IDEM PO CIELOVEJ ROVINKE niekde v strede som bol a vysiel som na travu trosku.. a warning a kkt krici you can cut corners like that (kde som si skratil trat DPC:.. akurat som sa spomalil a mal zlte tlmice).. pekna kktina.. na to mam nervy..
a potom ece jeden nezmyselny pri tej sikane.. dolava doprava.. tam kde je doprava kde su pneu... tak som isiel TESNE vedla pneu (po ceste samozrejme) a ze warning zase.. a som si isty ze v tej dolava som ISIEL pekne cisto ani po obrubniku nie...
proste pi<>vina :roll:

//
gwixt napísal:potom som si uz len jazdil a dobiehal a predbiehal (diky PAIN a xBarney ze ste ma pustili aj ked ste nemuseli)
:lol:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

no tak ja sa rozpisem ked vy sa okunate :)

zavod zacal super ... (aj ten prvy :) ... hojko po hromadnej havarii na zaciatku zavodu sa aj v reale opakuje start :wink: )

prekvapivo sa mi darilo drzat suda v bezpecnej vzdialenosti a potom prisili boxy a moj velkolepy naraz celom do mantinelu, vravim si ok ... co uz aspon ze idem hned do boxov ... tak sa aj stalo ... sudo mi usiel o par sekund ale nic nebolo stratene .... az do najblizsieho vyjazdu na cielovu rovinku a moj este velkolepejsi naraz na tom istom mieste do mantinelu :roll: ... tak som siel do boxov rovno a co sa nestalo .... (dramaticka pauza) .... neopravil som si Pneu .. ze naco ved su nove... ale ako som okamzite po navrate na trat zistil, vymenou pneu sa opravuju aj poskodene kolesa takze ma cakala dalsia zastavka boxov :D

takze moja bilancia v boxoch - kola 14, 15 a 16 :!: :!: nadhera ...
(prekvapivo som nebol posledny .. ze hojko :P )

potom som si uz len jazdil a dobiehal a predbiehal (diky PAIN a xBarney ze ste ma pustili aj ked ste nemuseli) a vcelku prekvapivo som skoncil na 4. mieste ...

takze je to oficialne .... som debil, ktoreho aj pomaly ozraty sofer porazi lebo sa nekoncentrujem .... och ... co uz so mnou .. a to som mal realnu sancu vyhrat ... :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:xcem dodat ze ma sere cut corners..
warning za to ze IDEM PO CIELOVEJ ROVINKE niekde v strede som bol a vysiel som na travu trosku.. a warning a kkt krici you can cut corners like that (kde som si skratil trat DPC:.. akurat som sa spomalil a mal zlte tlmice).. pekna kktina.. na to mam nervy..
a potom ece jeden nezmyselny pri tej sikane.. dolava doprava.. tam kde je doprava kde su pneu... tak som isiel TESNE vedla pneu (po ceste samozrejme) a ze warning zase.. a som si isty ze v tej dolava som ISIEL pekne cisto ani po obrubniku nie...
proste pi<>vina :roll:
Ide o to ze warning sa pocita vzhladom na hraca pred tebou. Takze ak je tam nejaka lemra co ide pomaly, tak mas warning skoro isty. Naopak ak je pred tebou rychlejsi hrac, mozes jazdit uplne do vyjazdov a ak nenazenies na neho nic, tak warning nedostanes. Myslel som si, ze toto z tolkeho treningy vies ;-)

edit: tato trat je naozaj hardcore a sebemensia chybka sa tu tresta viac ako inde ;-)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Ide o to ze warning sa pocita vzhladom na hraca pred tebou. Takze ak je tam nejaka lemra co ide pomaly, tak mas warning skoro isty. Naopak ak je pred tebou rychlejsi hrac, mozes jazdit uplne do vyjazdov a ak nenazenies na neho nic, tak warning nedostanes. Myslel som si, ze toto z tolkeho treningy vies ;-)
o tom som nemal vobec sajn

co si myslis ze ja pritom sedim hodiny ?? :D nene.. to nie :wink:

budu videa tomase ?? :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:o tom som nemal vobec sajn

budu videa tomase ?? :P
Videa spracujem, su tam hlavne suboje s matrikom. Inak matrik, pekne suboje, nedal si mi ani milimeter a ja som hlavne nechcel riskovat. Dvakrat som zrovnaval smyk po tvojom naraze, ale viem, ze sa neda realne odhadnut kedy clovek zacne brzdit, hlavne ked drzi defenzivnu stopu ako ja. Ze gwixt :-D

Prva cast nahanacky s matrikom

druha cast: predbehnutie na rovinke a mierny tukes od matrika :-)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pekne videa..
bolo na tom prvom vidiet ako som prebrzdil tu prvu zakrutu..
tomase.. tvoja jazda je zla.. teda zla ale pritom dobra.. zakruty beres uplne cisto co ta stoji rychlost.. s tym aj cas..
chodis stale len po vygumovanej zone.. a do zakrut moc brzdis.. je to vidno ze nevyuzijes ju celu.. ze ta to proste nevynesie az po okraj zakruty...
napriklad gwixt je macher... pretoze ak by sa jazdilo stale na tych istych gumach bez boxov tak by sme jazdili stale za sebou celych 41kol.. pokial by neurobil chybu.. co sa 14 kol nestalo az na tie nestastne boxy :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak som sa tesil na dnesny zavod, aj som v noci co to pojazdil a potrenoval, ale nevydarilo sa. Cely zavod som robil chyby, kazda zatacka bola pomaly chyba a katastrofou bola pre mna zatacka asi tak v tretine trate - pravotociva na prudkom spade dolu, tam asi 6x vyletel a dalsich 10x som ju prebrzdil a LTT presiel. Corner cuty mi robili velky problem, dostal som aj penalizaciu za to, hoci v ine zavody som sa v pohode zmestil do 5 warnov, no dnes to bolo 15 warnov. Cely zavod som odjazdil na 4 zastavky, aj ked planovane boli len dve, no ale raz som trafil pneu pri vjazde do boxov, hoci som to mal namierene do boxov, ale ine chyby boli zbytocne. Ked som nieco pisal, tak som vyletel mimo a do oranzova rozbil auto, pojazdil som par kol a tych par sekund co som stracal na kole som radsej obetoval na vymenu v boxoch. Nabuduce radsej nejdem uz nic pisat a mam o zastavku menej urcite.

Nechapem dovod na vypnutie zavodu, je pekne, ze tomase narazil do gwixta a co teraz??? Kolkokrat som mal kontakt ja, pain, prask alebo drago a uz po prvom kole sme museli ist do boxov a nikoho to nezaujimalo, nikdy sa hra nerestartla a nikdy nikto nepisal, aby sa to opakovalo. To co gwixt po zavode napisal, ze to bola hromadna nehoda a aj v realne sa to opakuje je neskutocne smiesne, ved jedno znicene auto(so zazmurenymi ocami dve znicene auta) nie je hromadna nehoda!!! Nepoviem, keby sa znicila polovica zavodneho pola, tj. 4 auta, potom by sme to mohli dohodnut v hre na chate, ale aj tak by som bol asi proti restartu.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

SuDo > to, ze nejazdim najrychlejsie casy je snad jasne, inak by som vyhraval. Proste mam svoj styl a nerad si z toho robim este nieco menej ako arkadu, pretoze potom tie casy a jazda vypada akoby auto malo tazisko pod vozovkou a pod kapotou 2000koni. Tento zavod, ale dokonale ukazal, ze len vediet jazdit rychle kola nestaci :-)
gwixt
Addict
Addict

Šu-Do napísal:napriklad gwixt je macher... pretoze ak by sa jazdilo stale na tych istych gumach bez boxov tak by sme jazdili stale za sebou celych 41kol.. pokial by neurobil chybu.. co sa 14 kol nestalo az na tie nestastne boxy :?
njn keby nebolo treba boxy tak je to uplne super pre mna :D .. mna totiz dost rozhodi ked sa gumy opotrebuju a zacne to smykat ... a mozno este viac to, ze po zasavke si mam zvykat zase na nove gumy ... vtedy robim najviac chyby :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Tiez ste si vsimli, ze tie gumy nezacinaju stracat grip postupne, ale vzdy je tam zlomovy bod kde v jednom kole este ako tak drzia a v dalsom uz jazdis ako na lade?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Tiez ste si vsimli, ze tie gumy nezacinaju stracat grip postupne, ale vzdy je tam zlomovy bod kde v jednom kole este ako tak drzia a v dalsom uz jazdis ako na lade?
to potom, ked odjazdis kolo a do zakruty sa ti islo v pohode.. no v nasledujucom kole ides do tej zakruty ako keby si najazdil dalsich 100km medzitym... jo neni to postupne ale vzhladom na kolo... a je to poznat len uz pri zltych-oranzovych pneu
*MaTrik*
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa *MaTrik* »

kolik se jezdí v Zand?jel jsem 3 kola a mám 1:12:98 je to hodně špatný? :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

matrik omg.. nepostuj sem nezmysli a najazdi si viac kol
Prílohy
RD3 2007-07-20 16-30-35-62.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V triale to boli tri desatiny pod 1:15, ale v zavode to odhadujem tak na 1:17 az 1:18, takze zrejme nic moc. Trat je celkom zaujimava s nerovnostami, ktore je citit v zatackach, najma v druhej ci tretej zakrute (mierna vracacka) po starte. Kazda mala chyba tu znamena velku stratu, pretoze uz len prajazd obrubnikmi znamena po jednom kole zlte tlmice, nehovoriac o vyjazde mimo trate pri ktorom je tazke vyhrabat sa z piesku. Realne by som rad siel na dve zastavky, ale ako sa poznam, tak sa mi to urcite nesplni a bude tam aj neplanovana zastavka. Uz sa tesim na poslednu trat v zavode.
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

kedy je race ?
gwixt
Addict
Addict

http://tomase.org/toca3

akuratm to nejak nejde ... takze o 18:00 je tam napisane

ja neviem ci dojdem ... ale budem sa snazit .. aj ked na trening nemam absolutne cas :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

NO zatial som moc nepotrenil, ale s casom 1.11.33 snad zabojujem o druhe miesto. Zavod sa pojde 18.00
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

tentokrat som uz doma. trat som si presiel asi tak 10x cas mam okolo 1:15:50 ale nechce sa mi ani trenovat takze dnes budem rad aj za posledne miesto.

hojko: dufam ze hej aspon bude zabava :)
Napísať odpoveď