btw: Artmedia si myslím, že poriadne sklamala a musia sa bať či vôbec postúpia
FC ViOn - co si o nich myslite??
správa
Tak toto som fakt ani len trochu nečakal, že ViOn vyhrá takýmto výsledkom/3:1/. Ma príjemne prekvapili, klobúk dole
. Podľa obrazkov, ktoré som videl v reportáži na TA3 bol ViOn jasne lepší a zaslúžene vyhral
. Len škoda, že dostali gol na 3:1
, Dúfam že v odvete uhrajú výsledok, ktorý ich posunie do dalšieho kola.
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: správa
plne s tebou suhlasim....len dufam ze to vonku nepos er uJ.O.S.E napísal:Tak toto som fakt ani len trochu nečakal, že ViOn vyhrá takýmto výsledkom/3:1/. Ma príjemne prekvapili, klobúk dole. Podľa obrazkov, ktoré som videl v reportáži na TA3 bol ViOn jasne lepší a zaslúžene vyhral
. Len škoda, že dostali gol na 3:1
, Dúfam že v odvete uhrajú výsledok, ktorý ich posunie do dalšieho kola.
![]()
správa
možno herným prejavom áno, ale si myslím že finančne určite nie ked sa pozriem na ekonomické pomery v Žiline a koľko investovali do rekonštrukcie štadiona tak v tomto určite nie sú na jednej úrovni.kali520 napísal:No ich vysledky su asi preto tak ze na slovensku su vsetky kluby asi na takej urovni ako Zlate Moravce, inac povedane na urovni amaterov.
Samjozrejme, ale v slovenskej lige neni proste nejaky suveren ktory by bol schopny vyhrat aj 10 zapasov za sebou (napr jak v anglicku Chelsea a Man utd), mozno v sucasnosti ta Zilina, ale pokial sa jedna o poharovu europu pohoria ako vzdy.J.O.S.E napísal:možno herným prejavom áno, ale si myslím že finančne určite nie ked sa pozriem na ekonomické pomery v Žiline a koľko investovali do rekonštrukcie štadiona tak v tomto určite nie sú na jednej úrovni.![]()
-
ProfionQQ
Medium Star
tak toto co si napisal je podla mna aboslut blbost.....to snad ani nemoze byt pravda...kali520 napísal:No ich vysledky su asi preto tak ze na slovensku su vsetky kluby asi na takej urovni ako Zlate Moravce, inac povedane na urovni amaterov.
a co taka TRNAVA, ZILINA, nezabudajte na uspech ARTMEDIE a na slavny SLOVAN....aj ked teraz mozno nehraju najlepsie ale zaspominajte 5-6 rokov spat !!!!
Pred 5 a 6 rokmi Slovan nedokazal nic, jediny uspech Slovenskeho futbalu je vyhra Slovanu v PVP nad Barcelonou v roku 1968. Sucasny slovensky futbal nema uroven nech si hovoris co chces, zajendo mam oci a vidim tie vykony na travnikoch a za druhe poznam dost ludi zo slovanu ktori mi dosvecili ze je tam dost velka protekcia a uplatkarstvo. Vid kauza Vanke alebo aj podplacanie rozhodocu atd. Bohuzial ani mne sa to nepaci ale budme realisti.ProfionQQ napísal:tak toto co si napisal je podla mna aboslut blbost.....to snad ani nemoze byt pravda...
a co taka TRNAVA, ZILINA, nezabudajte na uspech ARTMEDIE a na slavny SLOVAN....aj ked teraz mozno nehraju najlepsie ale zaspominajte 5-6 rokov spat !!!!
A co sa tyka Artmedie tak si aj dobre pametam vyhru nad celtikom 5:0 a tak isto aj ich prehru v celtiku 4:0 (to by bola blamaz keby vypadli po takom dobrom prvom vysledku). Hlavnu cast Lm artmedia uhrala dobre uznavam, ale hraci boli strasne motivovany podavat az nadludske vykony. A odvolavat sa na to ze ked Artmedia hrala pomerne slusne LM tak musi byt kvalitna aj Slovenska liga je podla mna hlupost.
S tou pohárovou Europou máš pravdukali520 napísal:Samjozrejme, ale v slovenskej lige neni proste nejaky suveren ktory by bol schopny vyhrat aj 10 zapasov za sebou (napr jak v anglicku Chelsea a Man utd), mozno v sucasnosti ta Zilina, ale pokial sa jedna o poharovu europu pohoria ako vzdy.
btw. slovenská liga ma veľmi daleko k tej anglickej
Mozno problem je v tom ze muzstvo neni dostatocne motivovane. Lebo ked si tak vezmeme domace zapasi v poharovej europe s lepsimi muzstvami tak uhrali pomerne slusne vysledky ale vonku to bol katastrofa napr
Puchov Barcelona 1:1 0:8
Slovensko Portugalsko 1:1 0:2
Artmedia Celtik 5:0 0:4
A potom este vykony Artmedii v LM dalsie ma teraz nenapadnu.
Si myslím, že to skôr bude tým, že každé mužstvo sa doma pred svojim publikom chce vytiahnuť oto viac ak sa jedna o najprestížnejšiu futbalovú súťaž v Europe teda Liga Majstrov.kali520 napísal:Mozno problem je v tom ze muzstvo neni dostatocne motivovane. Lebo ked si tak vezmeme domace zapasi v poharovej europe s lepsimi muzstvami tak uhrali pomerne slusne vysledky ale vonku to bol katastrofa napr
Treba však povedať, že ked tie výborné mužstva prídu k nam či už je to Barcelona, Anglicko, Celtic a iné tak oni praktický iba podcenia našich hráčov a spolieahajú sa na odvety, kde ked naši prídu tak majú roztrasené kolena ako vždy
-
ProfionQQ
Medium Star
nehovorim ze ked hrala Artmedia kvalitne tak je cela liga kvalitna!!! ale o niceom to uz svedciiii....a ne tak ako ty hovoriis ze slovensky futbal o nicom....bol si niekedy na futbal v susednych krajinach??? napr CZ, HUN, RAK, POL ??? ja som bol na jeden zapas v rakusku a dva v CZ ....je to skoro to iste ako aj tu u naskali520 napísal:Pred 5 a 6 rokmi Slovan nedokazal nic, jediny uspech Slovenskeho futbalu je vyhra Slovanu v PVP nad Barcelonou v roku 1968. Sucasny slovensky futbal nema uroven nech si hovoris co chces, zajendo mam oci a vidim tie vykony na travnikoch a za druhe poznam dost ludi zo slovanu ktori mi dosvecili ze je tam dost velka protekcia a uplatkarstvo. Vid kauza Vanke alebo aj podplacanie rozhodocu atd. Bohuzial ani mne sa to nepaci ale budme realisti.
A co sa tyka Artmedie tak si aj dobre pametam vyhru nad celtikom 5:0 a tak isto aj ich prehru v celtiku 4:0 (to by bola blamaz keby vypadli po takom dobrom prvom vysledku). Hlavnu cast Lm artmedia uhrala dobre uznavam, ale hraci boli strasne motivovany podavat az nadludske vykony. A odvolavat sa na to ze ked Artmedia hrala pomerne slusne LM tak musi byt kvalitna aj Slovenska liga je podla mna hlupost.