FC ViOn - co si o nich myslite??

O športe...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Tak toto som fakt ani len trochu nečakal, že ViOn vyhrá takýmto výsledkom/3:1/. Ma príjemne prekvapili, klobúk dole :shock: . Podľa obrazkov, ktoré som videl v reportáži na TA3 bol ViOn jasne lepší a zaslúžene vyhral :) . Len škoda, že dostali gol na 3:1 :( , Dúfam že v odvete uhrajú výsledok, ktorý ich posunie do dalšieho kola. :)

btw: Artmedia si myslím, že poriadne sklamala a musia sa bať či vôbec postúpia :!:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

J.O.S.E napísal:Tak toto som fakt ani len trochu nečakal, že ViOn vyhrá takýmto výsledkom/3:1/. Ma príjemne prekvapili, klobúk dole :shock: . Podľa obrazkov, ktoré som videl v reportáži na TA3 bol ViOn jasne lepší a zaslúžene vyhral :) . Len škoda, že dostali gol na 3:1 :( , Dúfam že v odvete uhrajú výsledok, ktorý ich posunie do dalšieho kola. :)

btw: Artmedia si myslím, že poriadne sklamala a musia sa bať či vôbec postúpia :!:
plne s tebou suhlasim....len dufam ze to vonku nepos er u
J.O.S.E
King
King

správa

ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

keby ste boli na tom stadione :)uprimna radost celeho stadiona
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ho ho hoooooo.....ViOn porazil slavny SLOVAN

nahoda alebo povinne vitazstvo?
J.O.S.E
King
King

správa

ProfionQQ napísal:ho ho hoooooo.....ViOn porazil slavny SLOVAN

nahoda alebo povinne vitazstvo?
si myslím, že Slovan asi podcenil trochu ViOn :D

ale je dosť možné, že ViOn je povzbudený dobrým výkonom proti Almaate :) :wink:
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

jj vion prekvapuje zasa som nesmierne rad a ked som pozeral ako hraju bolo to vyborne
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nj

no jasnee...nevjem ako pre vas ale pre mna je ViOn srdcovka...uz im drziim palce v odvete proti ALMATY ....mozte pisat buduce vysledky tohto zapasu :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No ich vysledky su asi preto tak ze na slovensku su vsetky kluby asi na takej urovni ako Zlate Moravce, inac povedane na urovni amaterov.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

keby sa v moravciach to bralo profesionalne ako v inych kluboch tak by mohli konkurovat ziline

sk*rveny slovensky futbal
J.O.S.E
King
King

správa

kali520 napísal:No ich vysledky su asi preto tak ze na slovensku su vsetky kluby asi na takej urovni ako Zlate Moravce, inac povedane na urovni amaterov.
možno herným prejavom áno, ale si myslím že finančne určite nie ked sa pozriem na ekonomické pomery v Žiline a koľko investovali do rekonštrukcie štadiona tak v tomto určite nie sú na jednej úrovni. :) :wink:
kali520
Darca
Darca

J.O.S.E napísal:možno herným prejavom áno, ale si myslím že finančne určite nie ked sa pozriem na ekonomické pomery v Žiline a koľko investovali do rekonštrukcie štadiona tak v tomto určite nie sú na jednej úrovni. :) :wink:
Samjozrejme, ale v slovenskej lige neni proste nejaky suveren ktory by bol schopny vyhrat aj 10 zapasov za sebou (napr jak v anglicku Chelsea a Man utd), mozno v sucasnosti ta Zilina, ale pokial sa jedna o poharovu europu pohoria ako vzdy.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No ich vysledky su asi preto tak ze na slovensku su vsetky kluby asi na takej urovni ako Zlate Moravce, inac povedane na urovni amaterov.
tak toto co si napisal je podla mna aboslut blbost.....to snad ani nemoze byt pravda...

a co taka TRNAVA, ZILINA, nezabudajte na uspech ARTMEDIE a na slavny SLOVAN....aj ked teraz mozno nehraju najlepsie ale zaspominajte 5-6 rokov spat !!!!
kali520
Darca
Darca

ProfionQQ napísal:tak toto co si napisal je podla mna aboslut blbost.....to snad ani nemoze byt pravda...

a co taka TRNAVA, ZILINA, nezabudajte na uspech ARTMEDIE a na slavny SLOVAN....aj ked teraz mozno nehraju najlepsie ale zaspominajte 5-6 rokov spat !!!!
Pred 5 a 6 rokmi Slovan nedokazal nic, jediny uspech Slovenskeho futbalu je vyhra Slovanu v PVP nad Barcelonou v roku 1968. Sucasny slovensky futbal nema uroven nech si hovoris co chces, zajendo mam oci a vidim tie vykony na travnikoch a za druhe poznam dost ludi zo slovanu ktori mi dosvecili ze je tam dost velka protekcia a uplatkarstvo. Vid kauza Vanke alebo aj podplacanie rozhodocu atd. Bohuzial ani mne sa to nepaci ale budme realisti.
A co sa tyka Artmedie tak si aj dobre pametam vyhru nad celtikom 5:0 a tak isto aj ich prehru v celtiku 4:0 (to by bola blamaz keby vypadli po takom dobrom prvom vysledku). Hlavnu cast Lm artmedia uhrala dobre uznavam, ale hraci boli strasne motivovany podavat az nadludske vykony. A odvolavat sa na to ze ked Artmedia hrala pomerne slusne LM tak musi byt kvalitna aj Slovenska liga je podla mna hlupost.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

podľa mňa je celý futbal hlúposť....a potvrdzuje mi to slovenská liga 8)
J.O.S.E
King
King

kali520 napísal:Samjozrejme, ale v slovenskej lige neni proste nejaky suveren ktory by bol schopny vyhrat aj 10 zapasov za sebou (napr jak v anglicku Chelsea a Man utd), mozno v sucasnosti ta Zilina, ale pokial sa jedna o poharovu europu pohoria ako vzdy.
S tou pohárovou Europou máš pravdu :) , máme to možnosť sledovať každý rok a teraz ma štve najma ta Žilina, pretože v našej lige vyhra o 6 golov a proti slabemu FC Dudelange vyhra chudobne 2:1 :x , čo je v porovnaní s kvalitou predvádzanou v lige nič a na Sláviu to pravdepodobne stačiť nebude. /Žilina už nie prvýkrát takto v LM s problémami./

btw. slovenská liga ma veľmi daleko k tej anglickej :) :P
kali520
Darca
Darca

Mozno problem je v tom ze muzstvo neni dostatocne motivovane. Lebo ked si tak vezmeme domace zapasi v poharovej europe s lepsimi muzstvami tak uhrali pomerne slusne vysledky ale vonku to bol katastrofa napr
Puchov Barcelona 1:1 0:8
Slovensko Portugalsko 1:1 0:2
Artmedia Celtik 5:0 0:4
A potom este vykony Artmedii v LM dalsie ma teraz nenapadnu.
J.O.S.E
King
King

kali520 napísal:Mozno problem je v tom ze muzstvo neni dostatocne motivovane. Lebo ked si tak vezmeme domace zapasi v poharovej europe s lepsimi muzstvami tak uhrali pomerne slusne vysledky ale vonku to bol katastrofa napr
Puchov Barcelona 1:1 0:8
Slovensko Portugalsko 1:1 0:2
Artmedia Celtik 5:0 0:4
A potom este vykony Artmedii v LM dalsie ma teraz nenapadnu.
Si myslím, že to skôr bude tým, že každé mužstvo sa doma pred svojim publikom chce vytiahnuť oto viac ak sa jedna o najprestížnejšiu futbalovú súťaž v Europe teda Liga Majstrov. :)

Treba však povedať, že ked tie výborné mužstva prídu k nam či už je to Barcelona, Anglicko, Celtic a iné tak oni praktický iba podcenia našich hráčov a spolieahajú sa na odvety, kde ked naši prídu tak majú roztrasené kolena ako vždy :) :wink:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Pred 5 a 6 rokmi Slovan nedokazal nic, jediny uspech Slovenskeho futbalu je vyhra Slovanu v PVP nad Barcelonou v roku 1968. Sucasny slovensky futbal nema uroven nech si hovoris co chces, zajendo mam oci a vidim tie vykony na travnikoch a za druhe poznam dost ludi zo slovanu ktori mi dosvecili ze je tam dost velka protekcia a uplatkarstvo. Vid kauza Vanke alebo aj podplacanie rozhodocu atd. Bohuzial ani mne sa to nepaci ale budme realisti.
A co sa tyka Artmedie tak si aj dobre pametam vyhru nad celtikom 5:0 a tak isto aj ich prehru v celtiku 4:0 (to by bola blamaz keby vypadli po takom dobrom prvom vysledku). Hlavnu cast Lm artmedia uhrala dobre uznavam, ale hraci boli strasne motivovany podavat az nadludske vykony. A odvolavat sa na to ze ked Artmedia hrala pomerne slusne LM tak musi byt kvalitna aj Slovenska liga je podla mna hlupost.
nehovorim ze ked hrala Artmedia kvalitne tak je cela liga kvalitna!!! ale o niceom to uz svedciiii....a ne tak ako ty hovoriis ze slovensky futbal o nicom....bol si niekedy na futbal v susednych krajinach??? napr CZ, HUN, RAK, POL ??? ja som bol na jeden zapas v rakusku a dva v CZ ....je to skoro to iste ako aj tu u nas
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

ale chodi tam viac divakov a aj viac penazi je vo futbaleee......v CZ urcite ,a tym padom aj lepsie podmienky
Napísať odpoveď