Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
El Bastardo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa El Bastardo »

masino napísal:keby nadavaju po francuzsky na Slovensko ani nevies..ale ty budes tocit ze je to super :lol: :lol:
Ty si aj rozmyslal ked si to pisal lol??Keby si bral hudbu takto tak mozes pocuvat len slovenske veci..........bo co ked seci nadavaju na slovensko??
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

El Bastardo napísal:Ty si aj rozmyslal ked si to pisal lol??Keby si bral hudbu takto tak mozes pocuvat len slovenske veci..........bo co ked seci nadavaju na slovensko??
napisal KEBY... skor tym chcel podla mna vyjadrit ze nevies o com rapuju :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

B3rET napísal:napisal KEBY... skor tym chcel podla mna vyjadrit ze nevies o com rapuju :roll:
No skor v hiphope sa da najlahsie pochopit podstata skladby aj u FR rapu ..... vy keby ste počúvali Francúzky Heavy Metal/vocal techno/ambient/rock tak by ste rozumeli tym textom že ? :?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Digital napísal:No skor v hiphope sa da najlahsie pochopit podstata skladby aj u FR rapu ..... vy keby ste počúvali Francúzky Heavy Metal/vocal techno/ambient/rock tak by ste rozumeli tym textom že ? :?
rap je o textoch nie o peknych beatoch, pri metale je hlavny dobry dojem zo songy a text je vedlajsi (pri sk tvorbe neplati :P )
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

Digital napísal:No skor v hiphope sa da najlahsie pochopit podstata skladby aj u FR rapu ..... vy keby ste počúvali Francúzky Heavy Metal/vocal techno/ambient/rock tak by ste rozumeli tym textom že ? :?
vy?? mne sa rap paci, pocuvam ho, len som sa zastal chlapa... 8)
El Bastardo
Light Star
Light Star

mirak2 napísal:rap je o textoch nie o peknych beatoch, pri metale je hlavny dobry dojem zo songy a text je vedlajsi (pri sk tvorbe neplati :P )
ale aj na beate zalezi.............a moc :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

tak pocuvaj instrumentalne hiphopove skladby a osprosties uz uplne (just kiddin)
El Bastardo
Light Star
Light Star

mirak2 napísal:rap je o textoch nie o peknych beatoch, pri metale je hlavny dobry dojem zo songy a text je vedlajsi (pri sk tvorbe neplati :P )
Do HipHopovej hudby sa napriklad dobre tancuje , ked sa vydarí beat tak stačí sa ponorit donho... Myslis ze na party a na festivaloch setci si prekladaju text né ?

Mám rád napr. rockové skladby .... ale dobrý ,kvalitný podmaz od dobrého producenta mi dá viac ako vačšina rockových vecii

DIGITAL (Som prec a nevím svoje heslo tak píšem cez kamarátov nick)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

do metalu sa lepsie tancuje.. (pogo)

[joke] :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mirak2 napísal:do metalu sa lepsie tancuje.. (pogo)

[joke] :lol:
joke?? tak to joke obec nemusi byt.metal pogo je v pohode.najradsej mam sice HC pogo ale metalove tiez ujde
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ako mozete nazvat pogo vobec tancom? Ked vidim tych ludi tancovat, tak jedina vec, kt. mi pride na rozum je banda ozratych idiotov, kt. nevie stat na nohach sa kymace, skace, sace do seba.

To je teda tanec, klobuk dole.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

p4ra napísal:Ako mozete nazvat pogo vobec tancom? Ked vidim tych ludi tancovat, tak jedina vec, kt. mi pride na rozum je banda ozratych idiotov, kt. nevie stat na nohach sa kymace, skace, sace do seba.

ked vidim, tazkych HH, ako kyvaju hlavami a pravou rukou, podobne pocity :wink: :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Mozes na metal alebo rock tancovat, tak aby sa ti picky motali okolo teba, aby si si chytil kozy, aby sa pred tebou vlnili a pod.? To sotva si myslim.

Taktiez si pozri nejake hip hopove skupiny, kt. tancuju a uvidis, co je tanecne umenie. Nemusime ani ist daleko. SDA - Street Dance Academy - su to Slovaci.

A tie kyvajuce hlavy s rukou hore, to nema nic spolocne s tancom, tak vacsinou rapper burcuje divakov, aby isli s nim.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:ked vidim, tazkych HH, ako kyvaju hlavami a pravou rukou, podobne pocity :wink: :)
Lenze hip-hop je aj o normálnom tanci ak si si nikdy nevšimol ... viac ludi tancuje hiphop ako na vsetky iné štýli.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Este na ukazku ti aj hodim nieco:

SDA - music by DJ Wich

Pozeraj a klanaj sa. :)

Hip Hop - Poping Style

Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Ja este dodám že medzi hiphop patrí samozrejme Breakdance...Takyto tanec nemá žiadny iný štýl a ani nikdy nebude mať... takže takto "kývu" hlavami brejkeri

kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

hovorime o "diskotekovom" tanci alebo profesionalnom ?
profesional HH uznavam, vazne su to davaci..

ale sorry ale ak na nejakej diske a sem tam pustia nejaky rap je tam 100 ludi na parkete a zacne sa tam nejaky tazky HH valat po zemi a akoze robi lunetic, no vtedy nemozem.. :lol:

cize to iste mas aj s pogovanim alebo hocijakym inym tancom.. ked tam pridu daky traja spity nahulovia a zacnu strkat valat po zemi atd..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Aj neprofesionalny tanec na hip hop je dobry. Nie je to o ziadnom kyvani hlavou a pravicou vo vzduchu. Je to o tom chytit nejaku cajocku a uz to ide samo. :hehe:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

p4ra napísal:Ako mozete nazvat pogo vobec tancom? Ked vidim tych ludi tancovat, tak jedina vec, kt. mi pride na rozum je banda ozratych idiotov, kt. nevie stat na nohach sa kymace, skace, sace do seba.

p4ra nevies o pogu nic tak sa radsej nevyjadruj.je ocividne ze si to nikdy neskusil takze taketo reci by sa dali nazvat xenofobiou.
ked ti ide pri "tanci" o obychtakavni dievcat tak to sa kludne da aj pri pogu neboj ale ja nerad takto uchylacim.pri tanci sa chcem vyblaznit,chcem citit hudbu,chcem sa hybat.a pogujem kludne aj bez kvapky alku v krvi.
"tanec" ktory predvadza sda mi pripada ako bezduche motanie sa.nevidim na tom nic atraktivne a pripada mi absolutne mimo rytmu.

/chytit nejaku cajocku??ujasni si vlastne o co ti ide.chces tancovat alebo obtazovat baby?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:p4ra nevies o pogu nic tak sa radsej nevyjadruj.je ocividne ze si to nikdy neskusil takze taketo reci by sa dali nazvat xenofobiou.
ked ti ide pri "tanci" o obychtakavni dievcat tak to sa kludne da aj pri pogu neboj ale ja nerad takto uchylacim.pri tanci sa chcem vyblaznit,chcem citit hudbu,chcem sa hybat.a pogujem kludne aj bez kvapky alku v krvi.
"tanec" ktory predvadza sda mi pripada ako bezduche motanie sa.nevidim na tom nic atraktivne a pripada mi absolutne mimo rytmu.
Tak mi prosim objasni nieco o tom pogu. Preco to nie je prezentovane, ako tanec, kt. je uznavany? Preco v tom nie su ziadne sutaze? Preco sa nekonaju ziadne svetozname workshopy? Myslim, ze odpoved je celkom jasna. Jednoducho to tanec nie je a tancom sa to nazvat neda.

Obchytkavanie? LOL. Narazal som na to, ze tanec je omnoho osobnejsi pre oboch a uziju si ho obaja viac, akoby mali do seba strkat a hadzat sa jeden o druheho. To, co robi SDA su roky driny. Kdezto pri pogu netreba driet ani minutu, ved do kruhu sa hadzat, sacat, drgat a stuchat vie hadam aj 5 6 rocnych deti.
Napísať odpoveď