Ja mam taku otazku nevie niekto kde by sa dalo na nete zohnat nieco s nametom tejto skupiny ?? myslim tricka , dajake privesky aaa tak vseliake blbosti
slavo120 napísal:Ja mam taku otazku nevie niekto kde by sa dalo na nete zohnat nieco s nametom tejto skupiny ?? myslim tricka , dajake privesky aaa tak vseliake blbosti
JA sa tiez nesmierne tesim pesnicka je to super a LP maju velmi zaujimave klipy takze to nemoze dopadnut inak ako skvele ... a viete niekdo nieco o tych pesnickach co nevidali ?? Grecian a Japan tusim ...
El Bastardo napísal:bol som strasny fanusik LP.......ale myslim si ze ta pauza im ubrala na kvalite....
nemyslim si ... nepovedal by som ze ubrala na kvalite .. ja by som skor povedal ze skusili nieco nove vstupili do novych vod vydali CD ktore sa od predchadzajucich zasadne lisi a mozno preto je to pre kopu fanusikov velky sok ... tak ci tak podla mna je nove CD velmi kvalitne
slavo120 napísal:nemyslim si ... nepovedal by som ze ubrala na kvalite .. ja by som skor povedal ze skusili nieco nove vstupili do novych vod vydali CD ktore sa od predchadzajucich zasadne lisi a mozno preto je to pre kopu fanusikov velky sok ... tak ci tak podla mna je nove CD velmi kvalitne
jj to som napisal zle sorry .........ale uz to nieje to co to bolo.......je to skor take rockove.......chyba mi ten stary dobry numetal
triple napísal:jj METEORA 4ever.. ešte teraz ju mám v playeri a drtím ked mám chuť
Nielen METEORA.....ale aj Hybrith theory, Splitting the DNA, Reanimation, vsetky Undergroundy a hlavne projekt Collision Course z JAY-Z -im.
to je nenahraditelna hudba
ja mam LP rad,velmi.maju myslim si jedinecny styl,new album je dobry...aj ked ku koncu ma to uz kus nudilo.Meteora je tez super.Ostatne albumy som ete cele nepocul