Harry Potter 7

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Rammer
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rammer »

Dost presny obsah najdete na wikipedii, anglickej. Kto nechce vidiet, nech tam nejde.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

objavili sa tu nazory za sex v tejto knihe.. no dakujem pekne, to uz chcete aj sex v helcure poirot? alebo v 101 dalmatincoch? :lol: jednoducho ta kniha je zamerana na magiu, su aj knihy zamerane na sex a takisto to je aj s hrami.. je to akokeby sme nadavali, ze v need for speed nemozem pretiahnut kona omg :roll: :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

axXis napísal:...mozu aj ye*at v tajnych miestnostiach...
ako bola ta tajna miestnost, kam ked ides, tak je tam vsetko co potrebujes, tak tam chodia asi do bordelu :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ades napísal:ako bola ta tajna miestnost, kam ked ides, tak je tam vsetko co potrebujes, tak tam chodia asi do bordelu :)
jj, presne. nadrzany 15-tnik trikrat prebehne popred tu tajnu miestnost a zrazu sa tam zjavi dvaciatka horny k...riev....poprdeli skola
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

HP7 je dobra kniha, kazdopadne odporucam... Inak v uvode diskusie riesite s prepacenim riadne peachoviny, a duplom z ust ludi ktori knihy necitali a zaroven chcu vediet koniec... no comment ... asi su na Slovensku naozaj riadne horucavy. Navyse to, ze niekto je ochotny napisat sem hlavny plot z HP7, povazujem za uplne prizemne.

Neberte ostatnym radost z citania tej knihy - a trupikom je zapletka aj tak ukradnuta so why bother telling them... :roll:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

smetiar007 napísal:Som fanusik ale som rad ze 7 knihou je end.Tak to bude naj.Jedna sa obavala ze co ak bude harry panic :hehe:
no asi tak...a ktomu panicovi: ked sa v 5-te bozkaval preco by nemohol v 7-ke trtkak :lol:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Idem pocuvam Audiobook :D
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

dnes som bol v tescu a co tam nevidim, stojan s harry potter 7. tak som si presiel par poslednych stran (ano, aj kapitolu o 19 rokov neskor), aj par stran predtym a jedna nemenovana osoba tam naozaj chybala, a musim povedat, ze ma mrzi ze to schytala prave táto osoba.
Venom
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Venom »

Kosh napísal:dnes som bol v tescu a co tam nevidim, stojan s harry potter 7. tak som si presiel par poslednych stran (ano, aj kapitolu o 19 rokov neskor), aj par stran predtym a jedna nemenovana osoba tam naozaj chybala, a musim povedat, ze ma mrzi ze to schytala prave táto osoba.
:shock: chces my povedat ze v tescu maju harryho pottera
7 v slovencine? :shock: pretoze v Tv hovorili ze prelozene to bude az koncom roka
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

jasne ze nie v slovencine, v anglictine, ale ano, maju to v tescu - ale najdolezitejsiu udalost knihy (kto umre) uz viem :D
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

Kosh napísal:jasne ze nie v slovencine, v anglictine, ale ano, maju to v tescu - ale najdolezitejsiu udalost knihy (kto umre) uz viem :D
no povedz nam kto umre :D:D............a ked to nestes dat sem tak mi posli ss........som zvedavy a do TESCA sa mi je*at neste :D
Napísať odpoveď