objavili sa tu nazory za sex v tejto knihe.. no dakujem pekne, to uz chcete aj sex v helcure poirot? alebo v 101 dalmatincoch? jednoducho ta kniha je zamerana na magiu, su aj knihy zamerane na sex a takisto to je aj s hrami.. je to akokeby sme nadavali, ze v need for speed nemozem pretiahnut kona omg
HP7 je dobra kniha, kazdopadne odporucam... Inak v uvode diskusie riesite s prepacenim riadne peachoviny, a duplom z ust ludi ktori knihy necitali a zaroven chcu vediet koniec... no comment ... asi su na Slovensku naozaj riadne horucavy. Navyse to, ze niekto je ochotny napisat sem hlavny plot z HP7, povazujem za uplne prizemne.
Neberte ostatnym radost z citania tej knihy - a trupikom je zapletka aj tak ukradnuta so why bother telling them...
dnes som bol v tescu a co tam nevidim, stojan s harry potter 7. tak som si presiel par poslednych stran (ano, aj kapitolu o 19 rokov neskor), aj par stran predtym a jedna nemenovana osoba tam naozaj chybala, a musim povedat, ze ma mrzi ze to schytala prave táto osoba.
Kosh napísal:dnes som bol v tescu a co tam nevidim, stojan s harry potter 7. tak som si presiel par poslednych stran (ano, aj kapitolu o 19 rokov neskor), aj par stran predtym a jedna nemenovana osoba tam naozaj chybala, a musim povedat, ze ma mrzi ze to schytala prave táto osoba.
chces my povedat ze v tescu maju harryho pottera
7 v slovencine? pretoze v Tv hovorili ze prelozene to bude az koncom roka