Hip-Hop - všeobecne
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
O com rapoval ?... lebo to je asi to najpodstatnejšie.... može mat niekto flow , produkciu barco .. lenze ked niekto nema o com rapovat , nic nezazil alebo sedi pri pc furt (jak ja v poslednej dobesirmisoturbo napísal:nj, teraz ten typek co tu daval song na hojko, dajaky xtreme4 ci ako, sa mi dost paci jeho flow. mohlo by z neco byt (aj ked na slovensku ho podla mna budu zrat len deti)
-
El Bastardo
Light Star
a co tak KRS-ONE - MC's Act Like They Don`t Know.............z neho by si mali brat priklad vsetci komercny retazama ovesany MC´s
KRS-ONE - Hot
http://www.youtube.com/watch?v=o8eyWuqRSMM
a co stara dobra G-funk era??
KRS-ONE - Hot
http://www.youtube.com/watch?v=o8eyWuqRSMM
a co stara dobra G-funk era??
-
Digital
Guru
No radsej si pustim nejaku dobru skladbu alebo vypocujem v klube nejaku ameriku nez by som sa mal kukat na nejake slovenske rapove koncerty... cest vynimkaam ktorych je maloMurphY napísal:ehm..naco amerika ked nemozem zazit tu atmosferu koncertu doma v rodnej krajine..radsej preferujem live koncerty pred trackami z netu ci z albumu..je to tam lepsi zazitok..
Stačí si vybehnut do ciech na festivaly a mimochodom aj na slovensku sa cez leto objavi dost dobrych s ameriky...
-
El Bastardo
Light Star
ci je to na feste alebo v klube vzdy som pod podiom a po koncerte nemam hlas.................takto si to uzijem viac jak ked stojim s drinkom v pozadi a sledujem. Aj ked samozrejme aj to ma svoje caroMurphY napísal:no tento rok su festivaly dost bohate na ludi z usa.. to je pravda...ako skandovat pod publikom a kricat nekoho meno sa mi zda tiez divne..radsej si v klude s mojitom postojim a budem sa kludne pozerat ako sa robi kvalita....to je pre mna hip hop..
-
Digital
Guru
Posledné 4 roky su festivali dost bohate na ludi s usa ...MurphY napísal:no tento rok su festivaly dost bohate na ludi z usa.. to je pravda...ako skandovat pod publikom a kricat nekoho meno sa mi zda tiez divne..radsej si v klude s mojitom postojim a budem sa kludne pozerat ako sa robi kvalita....to je pre mna hip hop..
Ako sa robi kvalita myslis ako ze to vidis v slovenskych kluboch ?:D ...maximalne tak produkcie
-
p4ra
Redeemer
Teraz som chytil nervy. Ja idem na dovolenku, kt. uz mam zaplatenu, inak by som zrusil 3. augusta a 3. a 4. je Hip Hop Festival na Zelenej Vode. A pridu Tony Yayo a Young Buck a to este nie je cely zoznam ludi z G-Unit, kt. pridu. Take nervy mam! Ale ma potesilo toto:
NERVY!!!!!
Ide niekto z vas?
Ak nie, tak urcite chodte. Ja som bol na 1. rocniku a bolo to skvele. Bolo to omnoho lepsie, ako Toto Je Hip Hop, okrem The Game samozrejme, lebo ten bol pan tento rok.
Zase mam VIP listky zadarmo a nemozem ist. Kua! Poslem brata aspon s kamerou, nech mi to nahra.Keď sa Yayo dozvedel, že The Game si neodpustil diss na celý G-Unit ani na jeho slovenskej show, zareagoval, že mu na Orange HIPHOPFESTE veľmi rád odpovie.
NERVY!!!!!
Ide niekto z vas?
Ak nie, tak urcite chodte. Ja som bol na 1. rocniku a bolo to skvele. Bolo to omnoho lepsie, ako Toto Je Hip Hop, okrem The Game samozrejme, lebo ten bol pan tento rok.
-
El Bastardo
Light Star
-
El Bastardo
Light Star
ja som nepovedal ze to nebude dobrep4ra napísal:Neviem, podla mna to bude zaujimave. Ja som nemyslel tak, ze ho nedaju, skor to, ze The Game bol to pozitivne na Toto Je Hip Hop, ostatne nic moc. Hip Hop Fest je jednoducho lepsi, vacsi. Strasne by som to chcel vidiet. Viem, ze Tony Yayo vie kruto zaje*at, urcite da aj na Slovensku dobre.
a Yayo vie tez dobre zabit....
poznas Timbaland-Come & Get Me (Feat. Tony Yayo & 50 Cent) ne??
-
El Bastardo
Light Star
-
El Bastardo
Light Star
jj...........na MTV som pozeral o nom dokument........sedel so svojimi fellaz v studiu a on len tak zacal tukat na dva tri klavesy na klavire......zrazu zacal do toho spivat pridal dalsu jednoduchu melodiu tes na klaviry a ja som sa pred tym TV skoro doje*** jake to bolo fajnove........a on to len tak z brucha pustilp4ra napísal:Samozrejme, ze ano. Timbo je ako Scott Storch. Coho sa chyti premeni na hit/kvalitnu vec.
a celkovo jeho Shock Value je bomba
A Buck dojde urcite? Lebo na svojej stranke ma, ze 3. je v Birminghame a
4teho v Portlande. Takze asi sem nestiha dojst. A podla vas je tan yayo dobry mc? Sak jeho hlas, jeho flow, jednoducho blee. On je asi najhorsi z celeho dzijunut. A mobb deep by mohli dojst, oni su fajn(iked na koncerte som zazil len polovicu skupiny
).
4teho v Portlande. Takze asi sem nestiha dojst. A podla vas je tan yayo dobry mc? Sak jeho hlas, jeho flow, jednoducho blee. On je asi najhorsi z celeho dzijunut. A mobb deep by mohli dojst, oni su fajn(iked na koncerte som zazil len polovicu skupiny
-
Digital
Guru
Yayo je po prodigym v G-Unite najlepsí lyrik ... a ze ma zly flow to si de videl ? 50 má potom čo ? neflow ?pingus napísal:A Buck dojde urcite? Lebo na svojej stranke ma, ze 3. je v Birminghame a
4teho v Portlande. Takze asi sem nestiha dojst. A podla vas je tan yayo dobry mc? Sak jeho hlas, jeho flow, jednoducho blee. On je asi najhorsi z celeho dzijunut. A mobb deep by mohli dojst, oni su fajn(iked na koncerte som zazil len polovicu skupiny).
50 je uz v poslednom case aj rnb spevak:P. A proste yaya nemusim, on mi je proti srsti. Keby som si mal vypocut cely jeho album tak by som sa unudil k smrti. Stale to iste, taky isty ton, rychlost, nic nemeni.Digital napísal:Yayo je po prodigym v G-Unite najlepsí lyrik ... a ze ma zly flow to si de videl ? 50 má potom čo ? neflow ?