Hip-Hop - všeobecne
mno je to dosť možné, že Buck nedojde... to na festivaloch väčšinou tak býva... aj keď som bol na HipHopfeste Ruzina tak L.u.z.a , Miky Mora a H16 mali dalsie 3 akcie po slovensku... vedel som že určite väčšina nepríde... a tak aj bolo... Mora nedošiel... s H16 nedošiel Koko šajs.... A Buck môže spraviť to isté... veď možno radšej dá prednosť iným koncíkom ako Slovensku...pingus napísal:A Buck dojde urcite? Lebo na svojej stranke ma, ze 3. je v Birminghame a
4teho v Portlande. Takze asi sem nestiha dojst. A podla vas je tan yayo dobry mc? Sak jeho hlas, jeho flow, jednoducho blee. On je asi najhorsi z celeho dzijunut. A mobb deep by mohli dojst, oni su fajn(iked na koncerte som zazil len polovicu skupiny).
-
El Bastardo
Light Star
tak neviem ja akoze ja si vyberim na ktore partyz idem a na ktore ne.. uz vela krat som hovoril ze jedine co mozem je eMeR a oldschool neaku 16 a podobne pi*ov*** moc nemusim..a mne sa to zda trosicku divne skandovat pred podiom a kricat nekoho meno mozno pre nekoho ineho to ma caro ale pre mna ne..Digital napísal:Posledné 4 roky su festivali dost bohate na ludi s usa ...
Ako sa robi kvalita myslis ako ze to vidis v slovenskych kluboch ?:D ...maximalne tak produkcie
-
El Bastardo
Light Star
divne??........natom neni nist divne........v divadle sa sedi a tlieska a na koncertoch sa vryska a skace.MurphY napísal:tak neviem ja akoze ja si vyberim na ktore partyz idem a na ktore ne.. uz vela krat som hovoril ze jedine co mozem je eMeR a oldschool neaku 16 a podobne pi*ov*** moc nemusim..a mne sa to zda trosicku divne skandovat pred podiom a kricat nekoho meno mozno pre nekoho ineho to ma caro ale pre mna ne..
napr.: na koncerte Supercrooo Hugo naklada "Kdys ja povim supr vy zajebte crooo..........SUPR" a cil hrobove ticho bo zakricat je divne
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mozem sa opytat kolko mas rokov? ty mozes len oldschool .. h16 a podobne ne.. ne ze by som sa zastaval tej skupiny .. tiez tie nove treky nemusim .. ale co pokladas za oldschool? .. da sa na slovensku hovorit o "oldschoole" ?MurphY napísal:tak neviem ja akoze ja si vyberim na ktore partyz idem a na ktore ne.. uz vela krat som hovoril ze jedine co mozem je eMeR a oldschool neaku 16 a podobne pi*ov*** moc nemusim..a mne sa to zda trosicku divne skandovat pred podiom a kricat nekoho meno mozno pre nekoho ineho to ma caro ale pre mna ne..
co tak stare treky ako : ruky hore daj, 3ja statocny, mesto mieru?
-
Digital
Guru
Tie tracky sa na akciach hrali pred 5 rokmi , teraz vobec. A ako Slovensky OldS sa dá brať Vec ktorý dava furt staré dobré tracky ... Skoda ze ale len VecPoint napísal:mozem sa opytat kolko mas rokov? ty mozes len oldschool .. h16 a podobne ne.. ne ze by som sa zastaval tej skupiny .. tiez tie nove treky nemusim .. ale co pokladas za oldschool? .. da sa na slovensku hovorit o "oldschoole" ?
co tak stare treky ako : ruky hore daj, 3ja statocny, mesto mieru?
-
Point
Professional
ani sa nemozes cudovat .. kto by chodil na akciu na ktorej by hrala krakalla .. cavovia s thorsteinar (co to nosia hlavne preto ze to ma aj cistyDigital napísal:Tie tracky sa na akciach hrali pred 5 rokmi , teraz vobec. A ako Slovensky OldS sa dá brať Vec ktorý dava furt staré dobré tracky ... Skoda ze ale len Vec
-
Digital
Guru
Jjj , pochopil ... dobou sa to všetko zmenilo a jako sa tu už dlho spomína : staré dobré veci sú fuč... chlapcom zabliskali love pred očami viac jak samotný hiphop , už len čakám kým budú v klipoch mať každý zbran a šatku (Amo sa už tomu približuje)Point napísal:ani sa nemozes cudovat .. kto by chodil na akciu na ktorej by hrala krakalla .. cavovia s thorsteinar (co to nosia hlavne preto ze to ma aj cisty) by si povedali ze to neni nic gangsterske a "ba-pipky" by tam nesli lebo to nie je zname..radsej by isli na amo
..dufam ze si pochopil co som tym cel povedat
Amo? Najmierumilovnejsia kapela na slovensku?? To ze v jednom klipe maly satky, tak to znamena, ze sa citia gangstrami?:) Usmevne:). Este mi povedz, ze aj pocas Krakalli boli gangstrami, lebo Krakalla=Kratkostrelny kalasnikov(a to je zbran).Digital napísal:Jjj , pochopil ... dobou sa to všetko zmenilo a jako sa tu už dlho spomína : staré dobré veci sú fuč... chlapcom zabliskali love pred očami viac jak samotný hiphop , už len čakám kým budú v klipoch mať každý zbran a šatku (Amo sa už tomu približuje)![]()
![]()
-
Digital
Guru
Amo mám rád .. ale pripadá mi dosť smiešne ked poskakujú desáti ludá zo šatkami a parodujú ameriku .. tebe nie ?pingus napísal:Amo? Najmierumilovnejsia kapela na slovensku?? To ze v jednom klipe maly satky, tak to znamena, ze sa citia gangstrami?:) Usmevne:). Este mi povedz, ze aj pocas Krakalli boli gangstrami, lebo Krakalla=Kratkostrelny kalasnikov(a to je zbran).
Povedz konkretnejsie v akom klipe alebo kde to bolo, ja si nejak nespominam na nieco take. Preco by to malo byt parodovanie? Tak vlastne vsetko je parodovanie, aj ked si niekto da siroke gate tak paroduje ameriku.Digital napísal:Amo mám rád .. ale pripadá mi dosť smiešne ked poskakujú desáti ludá zo šatkami a parodujú ameriku .. tebe nie ?
A inak aj nase babky nosili satky, takze to je vlastne sucast folkloru
-
Digital
Guru
Tadypingus napísal:Povedz konkretnejsie v akom klipe alebo kde to bolo, ja si nejak nespominam na nieco take. Preco by to malo byt parodovanie? Tak vlastne vsetko je parodovanie, aj ked si niekto da siroke gate tak paroduje ameriku.
A inak aj nase babky nosili satky, takze to je vlastne sucast folkloru(a pre info, ja nenosim satky:) )
Kua ludia de je stará klasika ? plačem normalne dpc
http://www.artattack.sk/audiovideo/3jad ... lemovy.mp3
Kde su taketo freestyle..kto este takyto freestyle zajebe ?
http://www.artattack.sk/audiovideo/ArtA ... %20Moe.mp3
???
Kde su taketo klipy a rapy ?
http://www.artattack.sk/audiovideo/AD%2 ... oklip).avi
???
http://www.artattack.sk/audiovideo/ArtA ... %20Moe.mp3
???
Kde su taketo klipy a rapy ?
http://www.artattack.sk/audiovideo/AD%2 ... oklip).avi