Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Cela crew ma dobry a osobity flow. Preto su OK. :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

pingus napísal:A Buck dojde urcite? Lebo na svojej stranke ma, ze 3. je v Birminghame a
4teho v Portlande. Takze asi sem nestiha dojst. A podla vas je tan yayo dobry mc? Sak jeho hlas, jeho flow, jednoducho blee. On je asi najhorsi z celeho dzijunut. A mobb deep by mohli dojst, oni su fajn(iked na koncerte som zazil len polovicu skupiny :P ).
mno je to dosť možné, že Buck nedojde... to na festivaloch väčšinou tak býva... aj keď som bol na HipHopfeste Ruzina tak L.u.z.a , Miky Mora a H16 mali dalsie 3 akcie po slovensku... vedel som že určite väčšina nepríde... a tak aj bolo... Mora nedošiel... s H16 nedošiel Koko šajs.... A Buck môže spraviť to isté... veď možno radšej dá prednosť iným koncíkom ako Slovensku... :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Young Buck pride urcite.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

...mi dnes sajmon pisal, ze pried aj Lloyd :o
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

sirmisoturbo napísal:...mi dnes sajmon pisal, ze pried aj Lloyd :o
coooo?? :shock: .........tomu sa mi moc neste verit.......ale sak bolo by dobre
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Digital napísal:Posledné 4 roky su festivali dost bohate na ludi s usa ...

Ako sa robi kvalita myslis ako ze to vidis v slovenskych kluboch ?:D ...maximalne tak produkcie
tak neviem ja akoze ja si vyberim na ktore partyz idem a na ktore ne.. uz vela krat som hovoril ze jedine co mozem je eMeR a oldschool neaku 16 a podobne pi*ov*** moc nemusim..a mne sa to zda trosicku divne skandovat pred podiom a kricat nekoho meno mozno pre nekoho ineho to ma caro ale pre mna ne..
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Tak potom na totojehiphop bolo tých 7000 skandujucich ludí pred podiom čudných? Ved keby vsetci sa kukali zezade a z barov s drinkami tak by radsej kazda kapela odisla ... ved spolupráca s publikom je cil jedna s najdolezitejsich
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

MurphY napísal:tak neviem ja akoze ja si vyberim na ktore partyz idem a na ktore ne.. uz vela krat som hovoril ze jedine co mozem je eMeR a oldschool neaku 16 a podobne pi*ov*** moc nemusim..a mne sa to zda trosicku divne skandovat pred podiom a kricat nekoho meno mozno pre nekoho ineho to ma caro ale pre mna ne..
divne??........natom neni nist divne........v divadle sa sedi a tlieska a na koncertoch sa vryska a skace.
napr.: na koncerte Supercrooo Hugo naklada "Kdys ja povim supr vy zajebte crooo..........SUPR" a cil hrobove ticho bo zakricat je divne :roll:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

sirmisoturbo napísal:...mi dnes sajmon pisal, ze pried aj Lloyd :o
Ale nepisal som, ze na 100 %. Iba ze ma august volny a ze na 90% pride spolu s Yayom
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

MurphY napísal:tak neviem ja akoze ja si vyberim na ktore partyz idem a na ktore ne.. uz vela krat som hovoril ze jedine co mozem je eMeR a oldschool neaku 16 a podobne pi*ov*** moc nemusim..a mne sa to zda trosicku divne skandovat pred podiom a kricat nekoho meno mozno pre nekoho ineho to ma caro ale pre mna ne..
mozem sa opytat kolko mas rokov? ty mozes len oldschool .. h16 a podobne ne.. ne ze by som sa zastaval tej skupiny .. tiez tie nove treky nemusim .. ale co pokladas za oldschool? .. da sa na slovensku hovorit o "oldschoole" ?

co tak stare treky ako : ruky hore daj, 3ja statocny, mesto mieru?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Point napísal:mozem sa opytat kolko mas rokov? ty mozes len oldschool .. h16 a podobne ne.. ne ze by som sa zastaval tej skupiny .. tiez tie nove treky nemusim .. ale co pokladas za oldschool? .. da sa na slovensku hovorit o "oldschoole" ?

co tak stare treky ako : ruky hore daj, 3ja statocny, mesto mieru?
Tie tracky sa na akciach hrali pred 5 rokmi , teraz vobec. A ako Slovensky OldS sa dá brať Vec ktorý dava furt staré dobré tracky ... Skoda ze ale len Vec
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Tie tracky sa na akciach hrali pred 5 rokmi , teraz vobec. A ako Slovensky OldS sa dá brať Vec ktorý dava furt staré dobré tracky ... Skoda ze ale len Vec
ani sa nemozes cudovat .. kto by chodil na akciu na ktorej by hrala krakalla .. cavovia s thorsteinar (co to nosia hlavne preto ze to ma aj cisty :D ) by si povedali ze to neni nic gangsterske a "ba-pipky" by tam nesli lebo to nie je zname..radsej by isli na amo :D ..dufam ze si pochopil co som tym cel povedat :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Point napísal:ani sa nemozes cudovat .. kto by chodil na akciu na ktorej by hrala krakalla .. cavovia s thorsteinar (co to nosia hlavne preto ze to ma aj cisty :D ) by si povedali ze to neni nic gangsterske a "ba-pipky" by tam nesli lebo to nie je zname..radsej by isli na amo :D ..dufam ze si pochopil co som tym cel povedat :)
Jjj , pochopil ... dobou sa to všetko zmenilo a jako sa tu už dlho spomína : staré dobré veci sú fuč... chlapcom zabliskali love pred očami viac jak samotný hiphop , už len čakám kým budú v klipoch mať každý zbran a šatku (Amo sa už tomu približuje) :( :( :cry:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

presne..kvalita ide dolu, zacina (keby len zacina) uz dobru chvilu to je len o peniazoch .. skoda.. preto mi stale bude hrat trosky, NS, ZU (kde budem aj tak stale prepinat metamorfolorda lebo ten jeho styl mi nesedi :D) a podobne

edit: .. k tym klipom :D myslim ze h16-nech vidia je typickym prikladom :D
pingus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pingus »

Digital napísal:Jjj , pochopil ... dobou sa to všetko zmenilo a jako sa tu už dlho spomína : staré dobré veci sú fuč... chlapcom zabliskali love pred očami viac jak samotný hiphop , už len čakám kým budú v klipoch mať každý zbran a šatku (Amo sa už tomu približuje) :( :( :cry:
Amo? Najmierumilovnejsia kapela na slovensku?? To ze v jednom klipe maly satky, tak to znamena, ze sa citia gangstrami?:) Usmevne:). Este mi povedz, ze aj pocas Krakalli boli gangstrami, lebo Krakalla=Kratkostrelny kalasnikov(a to je zbran). :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pingus napísal:Amo? Najmierumilovnejsia kapela na slovensku?? To ze v jednom klipe maly satky, tak to znamena, ze sa citia gangstrami?:) Usmevne:). Este mi povedz, ze aj pocas Krakalli boli gangstrami, lebo Krakalla=Kratkostrelny kalasnikov(a to je zbran). :)
Amo mám rád .. ale pripadá mi dosť smiešne ked poskakujú desáti ludá zo šatkami a parodujú ameriku .. tebe nie ?
pingus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pingus »

Digital napísal:Amo mám rád .. ale pripadá mi dosť smiešne ked poskakujú desáti ludá zo šatkami a parodujú ameriku .. tebe nie ?
Povedz konkretnejsie v akom klipe alebo kde to bolo, ja si nejak nespominam na nieco take. Preco by to malo byt parodovanie? Tak vlastne vsetko je parodovanie, aj ked si niekto da siroke gate tak paroduje ameriku.
A inak aj nase babky nosili satky, takze to je vlastne sucast folkloru :D (a pre info, ja nenosim satky:) )
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pingus napísal:Povedz konkretnejsie v akom klipe alebo kde to bolo, ja si nejak nespominam na nieco take. Preco by to malo byt parodovanie? Tak vlastne vsetko je parodovanie, aj ked si niekto da siroke gate tak paroduje ameriku.
A inak aj nase babky nosili satky, takze to je vlastne sucast folkloru :D (a pre info, ja nenosim satky:) )
Tady :D http://hip-hop.sk/media-video/pozeraj-klip-amo-gembleri

Kua ludia de je stará klasika ? plačem normalne dpc :(
http://www.artattack.sk/audiovideo/3jad ... lemovy.mp3
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Kde su taketo freestyle..kto este takyto freestyle zajebe ?
http://www.artattack.sk/audiovideo/ArtA ... %20Moe.mp3
???
Kde su taketo klipy a rapy ?
http://www.artattack.sk/audiovideo/AD%2 ... oklip).avi :????
Napísať odpoveď