Macka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dante3000
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Macka

Príspevok od používateľa Dante3000 »

Neviete ci existuje nejaky druh macky ktora je mala (napr taka velka ako su teraz v mode tie mini psi co sa v pohode zmestia do kabelky) take ako mlade maciatko, existuje taky nejaky maly druh?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hmm ak myslíš živú.. tak asi nie..len mláďatá :D Ale ak mŕtvu tak môže byť hocijaká malá akú len budeš chcieť..
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Chces ??? ustrikujem ti !!! :aasmile20:

Ale myslim ze nie je taka "mini" rasa ako u psov !?!
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

A u psov myslíte ktoré plemeno? Toy pudel? Alebo Pražský krsařík? Čivava? Či niečo iné? :hmm:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

tak si kup maciatko a nos ho v kabelke dokym nevirastie potom ho predaj a kup si zase male....
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

nie, nie su... a macku by si v kabelke neudrzal za nic (lebo narozdiel od psov macky su inteligentne...)
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

ViRuS napísal:nie, nie su... a macku by si v kabelke neudrzal za nic (lebo narozdiel od psov macky su inteligentne...)
jakoze psy su neinteligentne?? :?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ViRuS napísal:nie, nie su... a macku by si v kabelke neudrzal za nic (lebo narozdiel od psov macky su inteligentne...)
skor : zvierata su inteligentne, narozdiel od niektorych ich majitelov
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

El Bastardo napísal:jakoze psy su neinteligentne?? :?
pes nedokaze spravit nic co ho nenaucis a necha so sebou urobit hocico ked ho k tomu donutis... narozdiel od macky
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nie ... macka ma iba iny charakter ... inteligencne je to na rovnakej urovni ...
Pes sa snazi dopriat panovi a Macka ma pana uriti lebo sama sa povazuje za pana :wink:
El Bastardo
Light Star
Light Star

Shark NX napísal:Nie ... macka ma iba iny charakter ... inteligencne je to na rovnakej urovni ...
Pes sa snazi dopriat panovi a Macka ma pana uriti lebo sama sa povazuje za pana :wink:
presne toto som stel napisat ale nevedel som jak to podat:D:D:D........kebz som mohol davat karmu tak mas+ (ale este nemozem tak smola bracho :D )
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

ViRuS napísal:pes nedokaze spravit nic co ho nenaucis a necha so sebou urobit hocico ked ho k tomu donutis... narozdiel od macky
asi si nikdy nemal psa
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Macka nikdy nepojde tam kde chcete vy, nikdy neurobi to co chcete vy.. su to hrozne namyslene stvorenia (teda ak sa nejedna o jedlo :D )
El Bastardo
Light Star
Light Star

ceknite toto
http://youtube.com/watch?v=xHS0iqnQApU
to cojeeeeeeee :D:D
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

inteligencne su na tom rovnako? nahanaju si niekedy macky vlastny chvost? dokazes macku nachytat na to ze sa tvaris ze hadzes loptu a v skutocnosti ju nehodis? myslim si ze tazko... navyse su cistotne, teda nesmrdia a potrebu vykonavaju na miestach kde to mozu potom zahrabat teda neostievaju kazdy roh a neseru kde im to pride
a stalo sa ti niekedy ze si ides, nic si nevsimas a zrazu sa za plotom objavi macka a zacne po tebe hlasno mnaukat? pochybujem...
dokaze macka zabit cloveka? neviem, neviem...

//a inac ked chces silou mocou partnera na prechadzku tak macka sa da naucit na voditko podobne ako pes...
Steju
King
King

ViRuS napísal:inteligencne su na tom rovnako? nahanaju si niekedy macky vlastny chvost? dokazes macku nachytat na to ze sa tvaris ze hadzes loptu a v skutocnosti ju nehodis? myslim si ze tazko... navyse su cistotne, teda nesmrdia a potrebu vykonavaju na miestach kde to mozu potom zahrabat teda neostievaju kazdy roh a neseru kde im to pride
a stalo sa ti niekedy ze si ides, nic si nevsimas a zrazu sa za plotom objavi macka a zacne po tebe hlasno mnaukat? pochybujem...
môj pes si v živote nenáhňal chvost, na trik s loptou už dávno nenaletí (keď bol menší tak hej) [zase vezmi keď budeš chcieť hodiť mačke loptu a ona uvidí že to nieje jedlo tak sa otočí a ide preč :) ] a to že sú čistotné nemá veľa spoločného s inteligenciou.. dalej, pes chráni svoje územie a rodinu, mačka to má úplne v paži, nemá dôvod mňaukať veď jej je to jedno ^^, zabiť človeka by dokázala keby sa veľmi snažila, ale normálne to nedokáže preto lebo je menšia ako pes (dokázal by pudel zabiť človeka?)
El Bastardo
Light Star
Light Star

ViRuS napísal:inteligencne su na tom rovnako? nahanaju si niekedy macky vlastny chvost? dokazes macku nachytat na to ze sa tvaris ze hadzes loptu a v skutocnosti ju nehodis? myslim si ze tazko... navyse su cistotne, teda nesmrdia a potrebu vykonavaju na miestach kde to mozu potom zahrabat teda neostievaju kazdy roh a neseru kde im to pride
lol.nemozes vycitat psom ze stekaju :wink: .......a ako povedal Steju. Keby si mal macku velku jak nemecky ovciak tk uplne v pohode. Zober si napr mackovite selmy.
Dante3000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante3000 »

a nepoznate nejaky druh macky-ktora by vpohode vydrzala v bytovke? tusim anglicka macka je taka ze vonku ani za pana nepojde a sedi vkuse doma
Steju
King
King

ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dante3000 napísal:a nepoznate nejaky druh macky-ktora by vpohode vydrzala v bytovke? tusim anglicka macka je taka ze vonku ani za pana nepojde a sedi vkuse doma
nezalezi na tom aky je to druh, ked ju das sterilizovat/vykastrovat tak ti von nepojde (ak na to predtym nebola naucena), inac macku doma tazko udrzis, zvlast na jar :wink:
presne takehoto perzkeho kocura ma doma v panelaku jeden znamy (vykastrovaneho samozrejme)
Napísať odpoveď