Macka
-
Dante3000
Medium Expert
Macka
Neviete ci existuje nejaky druh macky ktora je mala (napr taka velka ako su teraz v mode tie mini psi co sa v pohode zmestia do kabelky) take ako mlade maciatko, existuje taky nejaky maly druh?
-
El Bastardo
Light Star
-
El Bastardo
Light Star
presne toto som stel napisat ale nevedel som jak to podat:D:D:D........kebz som mohol davat karmu tak mas+ (ale este nemozem tak smola brachoShark NX napísal:Nie ... macka ma iba iny charakter ... inteligencne je to na rovnakej urovni ...
Pes sa snazi dopriat panovi a Macka ma pana uriti lebo sama sa povazuje za pana
-
El Bastardo
Light Star
inteligencne su na tom rovnako? nahanaju si niekedy macky vlastny chvost? dokazes macku nachytat na to ze sa tvaris ze hadzes loptu a v skutocnosti ju nehodis? myslim si ze tazko... navyse su cistotne, teda nesmrdia a potrebu vykonavaju na miestach kde to mozu potom zahrabat teda neostievaju kazdy roh a neseru kde im to pride
a stalo sa ti niekedy ze si ides, nic si nevsimas a zrazu sa za plotom objavi macka a zacne po tebe hlasno mnaukat? pochybujem...
dokaze macka zabit cloveka? neviem, neviem...
//a inac ked chces silou mocou partnera na prechadzku tak macka sa da naucit na voditko podobne ako pes...
a stalo sa ti niekedy ze si ides, nic si nevsimas a zrazu sa za plotom objavi macka a zacne po tebe hlasno mnaukat? pochybujem...
//a inac ked chces silou mocou partnera na prechadzku tak macka sa da naucit na voditko podobne ako pes...
môj pes si v živote nenáhňal chvost, na trik s loptou už dávno nenaletí (keď bol menší tak hej) [zase vezmi keď budeš chcieť hodiť mačke loptu a ona uvidí že to nieje jedlo tak sa otočí a ide prečViRuS napísal:inteligencne su na tom rovnako? nahanaju si niekedy macky vlastny chvost? dokazes macku nachytat na to ze sa tvaris ze hadzes loptu a v skutocnosti ju nehodis? myslim si ze tazko... navyse su cistotne, teda nesmrdia a potrebu vykonavaju na miestach kde to mozu potom zahrabat teda neostievaju kazdy roh a neseru kde im to pride
-
El Bastardo
Light Star
lol.nemozes vycitat psom ze stekajuViRuS napísal:inteligencne su na tom rovnako? nahanaju si niekedy macky vlastny chvost? dokazes macku nachytat na to ze sa tvaris ze hadzes loptu a v skutocnosti ju nehodis? myslim si ze tazko... navyse su cistotne, teda nesmrdia a potrebu vykonavaju na miestach kde to mozu potom zahrabat teda neostievaju kazdy roh a neseru kde im to pride
nezalezi na tom aky je to druh, ked ju das sterilizovat/vykastrovat tak ti von nepojde (ak na to predtym nebola naucena), inac macku doma tazko udrzis, zvlast na jarDante3000 napísal:a nepoznate nejaky druh macky-ktora by vpohode vydrzala v bytovke? tusim anglicka macka je taka ze vonku ani za pana nepojde a sedi vkuse doma
presne takehoto perzkeho kocura ma doma v panelaku jeden znamy (vykastrovaneho samozrejme)Steju napísal:imo http://en.wikipedia.org/wiki/Persian_%28cat%29