Zarastanie nechtov na nohách

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

jin napísal:Ja už som na toto počul aj také, že zasypať celý palec práškovým cukrom, ale imho je to troška hlúposť :)
Eritrocit: Ešte som si to nezohnal, no pracujem na tom :)
Skús si ho posypať soľou :hehe: Sry, za OT :lol:
dark68
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dark68 »

mne sa to prvy krat urobilo na palci pravej nohy a lekar mi to urobil tak že mi vybral 2 mm nechta aj s korenom a narezal pri tom aj kožu ale pred tým to umrtvil a tak som nic necitila bolela len ta injekcia ale ked to odtrplo bolelo to ako nevem co ale mam to už 5 rokov pekne potom sa mi to urobilo na druhej nohe a to mi robil drhy lekar on nevybral cely ten necht on mi ho iba o tu kožku odstrihol a tak mi to narastlo znova bolelo ma to ovela viac ako predtym a este sa mi to dokonca ja vratilo :cry: už to neeceem..to ci to boli zaleži aj od lekara...ale da sa to prežiť zase ma to caka :cry:
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Trocha OT

Myslim si ze to trhanie/rezanie nie je az take strasne ako lekarske vysetrenie zvane Cystoskopia or Cystografia

Ale to fakt len naokraj ja viem ze to nema nic spolocne s temou . :)
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

No mne volakedy hnisal palec na nohe, tak sa musel strhnut nechet u chirurga.
Ambroid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ambroid »

Preco som si musel otvorit tuto temu prave pri veceri.... :D No neva. Mne raz zarastol prostrednik na lavej nohe, nechal osm ho proste rast, preseklo to tu kozu na bokoch [trochen hnisalo a bolelo] a ked sa nehet dostal na koniec bol pokoj. [lenze mi to zase hrozi na palci... JAJ]
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

sundevil napísal:ee zapal to nebol, ked som chodil s tou zlomenou nohou na kontroly tak doktor na chirurgii mi uz chcel necht aj strhnut, ale ja som nechcel
vyzeralo to skoro ako toto
http://img116.imageshack.us/my.php?image=palecekub4.jpg
ale nastastie to nebolo az take zle
urob to co ja zapichni vydenzifikovany spendlik do ten rany uvidis zaboli ale bude pokoj
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

Ja som mal tiez zarasteny necht do koze. Tak mi ho strhavali, a mama vravela ze to robili jej kolegyni a ze jej to robia kazdy rok lebo sa jej to zarasta znova a znova. tak osm sa bal. nastastie mne sa to nestalo, mozno preto ze nie som este dospely. a k tomu trhaniu, mne ho vyrezali. najprv mi usmrtili palec asi troma ihlami, potom citis ako ti vystrihavaju necht(taky blby pocit ale neboli to), o hodku ked prejdu injekcie to zacne boliet(ale to sa tiez este dalo, ale bolelo to dost) a sa mi zatocila hlava tak som musel lezat. Potom uz nic take nebolo, mal som si to macat v nechtikovej masti a mal som na tom prilozenu sietku a potom obvazi. ta sietka tam prirastla a tak mi ju strhli rodicia doma, to bolelo dost. troska krvi, a uz potom vsetko ok. ale uz to nechcem nikdy zazit,

(inac da sa tomu vyhnut ze si nechty nestrihate ako na rukach-do obluku ale rovno ako pravitko, aspon tak aby neboli zastrihnute pred kozou.)
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Prave som sa vratil zo "zakroku". Moj problem sa zacal na dovolenke, zo zaciatku som tomu nevenoval velku pozornost, no neskor ma to zacalo pobolievat. Hned ako som dosiel na domov, tak som to ukazal mame, ona zavelila ze sa ide na chirurgiu :D.

Takze dnes rano som pekne dosiel na Polikliniku v Karlovej Vsi, kde som navstivil pana dr. Novaka. Dosiel som do ambulancie, ukazal som mu moj nadherny prst na nohe. Zrazu sa otocil a do ruky zobral klieste a gazu :cry: , a ja som hned "to niee" a on v zapeti "ticho, ja na svoju pracu potrebujem klud!". OMG tak mi chytil nohu a zarastajucu cast nechta odstrihol, a maso ktore uz bolo asi mrtve odsklbol :( . Vobec to ale nebolelo, bolo len citit mierne stipanie po odsklbnuti masa, inac nic a to nepouzil injekciu.

Potom uz len tiekla krv, sestricka mi na to dala tzv. farbu (tinktura) aby som nedostal infekciu. Potom len zalepila, a naordinovala kvapkanie alkoholu.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

teraz bude mat s tym vela ludi patalie bo botasky a hicovanie vonku je na to ako stvorene, takze radsej vzdusnu obuv a natierat to betadine, pri najhorsom to riesia tak ze spravia taku malu plastiku a vyzdvihnu ti nechtove lozko, je to celkom nechutne ochorenie zvlast ked sa s tym nic nerobi a ono to potom zacne slusne mokvat a smrdet jak dekubit
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

peterkozel napísal:teraz bude mat s tym vela ludi patalie bo botasky a hicovanie vonku je na to ako stvorene, takze radsej vzdusnu obuv a natierat to betadine, pri najhorsom to riesia tak ze spravia taku malu plastiku a vyzdvihnu ti nechtove lozko, je to celkom nechutne ochorenie zvlast ked sa s tym nic nerobi a ono to potom zacne slusne mokvat a smrdet jak dekubit
o ten smrad a mokvanie by az tak neslo, ako o tu neprijemnu bolest, aj pri normalnej chodzi, nedajboze, ze zakopnes alebo ti na to niekto stupi :samovrazda:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Kibo napísal:ti na to niekto stupi :samovrazda:
Presne to sa mi stalo, jeden moj znamy mi omylom teniskou na moju ubolenu nohu ktoru som mal bosu stupil. Jaaau
bombastic
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bombastic »

Kibo napísal:o ten smrad a mokvanie by az tak neslo, ako o tu neprijemnu bolest, aj pri normalnej chodzi, nedajboze, ze zakopnes alebo ti na to niekto stupi :samovrazda:
ja som zakopol a po par minutach som mal botu od krvi. vnutro boty cele od krvi, ked som chodil tak to tak clapkalo ako keby som mal botu od vody :D heh bolo to smiesne ale ta bolest bola strasna. ledva som dosel domov. no a najväcsia haluz bola ze som mal dvojfarebne Nike-y :lol: prava biela a lava cervena od krvi heh.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Kibo napísal:nedajboze, ze zakopnes alebo ti na to niekto stupi :samovrazda:
Akoze ja so svojim palcom som bol teraz na Pohode a v žabkách som pogoval na koncerte Basment Jaxx. To bola ale iná bolesť, ale vtedy som to mal na háku. Aj keď ráno sa pozrieť na ten palec a na žabku nebolo príjemné :nono:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

tomu verte, to je taky zakon schvalnosti bo na beton keby ste mali tie palce zdrave tak nezakopnes
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Akoze ja so svojim palcom som bol teraz na Pohode a v žabkách som pogoval na koncerte Basment Jaxx. To bola ale iná bolesť, ale vtedy som to mal na háku. Aj keď ráno sa pozrieť na ten palec a na žabku nebolo príjemné :nono:
preco konecne nejdes doktorovi??? si masochista a vyzivas sa vo vlastnej bolesti? :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tento problem mam aj ja lenze nejako to neriesi ma kedze viem ako sa to riesi u lekara ani za boha ma tam nedostanu tak isto je to aj zo zubami ked chcete aby vas neboleli tak ide to sekat von zuabr ako blbec. ja to mavam na pravej nohe a z vonakajsej strany palca smerom k lavej nohe zarastie mi vzdy iba koniec toho nechta a dost to potom boli a zapali sa to no poripem si to noznicami resp cvakatkom na nechty a poodstrihavam skodlive nechty a na dalsi den je to ako nove takze radsej si to budem robit sam ako nejaky blazon co mi to bude tahat dole :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

INDIGOcorp. napísal:tento problem mam aj ja lenze nejako to neriesi ma kedze viem ako sa to riesi u lekara ani za boha ma tam nedostanu tak isto je to aj zo zubami ked chcete aby vas neboleli tak ide to sekat von zuabr ako blbec. ja to mavam na pravej nohe a z vonakajsej strany palca smerom k lavej nohe zarastie mi vzdy iba koniec toho nechta a dost to potom boli a zapali sa to no poripem si to noznicami resp cvakatkom na nechty a poodstrihavam skodlive nechty a na dalsi den je to ako nove takze radsej si to budem robit sam ako nejaky blazon co mi to bude tahat dole :)
ked sa ti to dako fajnovo zapali, ze sa ti to raz nepodari, ze si tam zanesies daky srakor alebo ti tam ostane kusok nechat, tak to len uvidis tu galibu :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:preco konecne nejdes doktorovi??? si masochista a vyzivas sa vo vlastnej bolesti? :D
Rozoberal som to na strane 9 :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

viem, uz som to davnejsie cital, ale to budes radsej chodit neustale opatrne, ak bude narvany bus, radsej pre istotu nenastupis alebo budes stat na jednej nohe nech ti na tu druhu niekto nestupi, pri tanci budes zatinat zuby tak, ze ti sklovinu odlupne a tak dalej? ja som toto zazival strasne dlhe roky, az som sa nas...toto a isiel na plastiku nechtoveho lozka, odvtedy mam pokoj, uz asi druhy rok (klop klop klop) jasne ze bolelo, ale ja som masochista s posunutym prahom bolesti :D podla mna to stalo zato, nelutujem tu bolest, cukalo mi ako decku ked som tam isiel, ale ked uz zacal rezat, pilit, vrtat, brusit a sekat, tak uz to bolo jedno, bo nebolo uniku
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:...ked uz zacal rezat, pilit, vrtat, brusit a sekat...
Klasikaa :D Juj až mi fantómová bolesť nabehla.
Inak už mi to nejaké problémy nerobí, naučil osm sa s tým chodiť aj všetko. Mám pocit, že v poslednej dobe sa mi to začalo tým, že chodím v otvorených botách a morom zlepšovať. Nebolí to, menej to hnisá...Už pohoda, uvidíme v zime. Možno s tým tak z pasie pôjdem cez vianoce.
Napísať odpoveď