Auta...co na to vravite?
a kdo ta to nuti dat na seba??das napr na otca co jazdy xy rokov bez nehody a jefikus-kukis napísal:Toto ma zaujíma. Za akú cenu by si bol schopný vybaviť ročnú PZP pre kategóriu 1,8 až 2,5 pre absolútneho mladého zelenáča, čo práve nafasoval vodičský preukaz a nemá nič najazdené?
Lebo tie ceny sú nehorázne; som pozeral ceny v českých poisťovniach - 60%né ceny z tych našich.
asi si doveziem skodovku,skoda ze za tie peniaze mozem mat clio
Škodovka
-
midnight_man
Guru
o tom netreba ani hovorit... testy robia az v prahe..stoji to majlant ato auto neprejde na 90% lebo nesplna normu co sa emisii tykaPoint napísal:o tom hovorime .. prihlasis aj auto bez homologizacie ..ale po prve ta to bude stat vela penazi vela casu a riziko ze neprejde tymi testami
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
fikus-kukis napísal:Toto ma zaujíma, kategóriu 1,8 až 2,5 pre absolútneho mladého zelenáča, čo práve nafasoval vodičský preukaz a nemá nič najazdené?
takze ceny vam ponukam nasledovne:Point napísal:v alianze mi to vyslo 13 000 ...pre zaujimavost v ceskej poistovni slovensko mi to vyslo 10 325sk na rok
do 1,3 je to okolo 3000,- (da sa potlacit nizsie, ja mam 2532,-)
od 1,3 do 1,6 je to cca 4500,-
od 1,6 do 1,8 je to tusim okolo 5200,-
od 1,8 do 2,0 je to cca 6300,-
od 2,0 do 2,5 by to bolo okolo 8000,-
nad 2,5 je to okolo 10.000,- vsetko ceny na rok ale dake stovky hore dole sa tam pohybovat mozu
fikus, to ako dlho mas vodicak a kolko mas najazdene v tomto pripade nehra rolu
-
erytrocyt
VIP
Veľká spotreba, veľa najazdených kilometrov.
Nech pohľadá trošku viac, nájde lepšie, to si buď istý.
Poďalšie, je to Kia, o ktorú by som neoprel ani bicykel, nie to ju kupovať.
Pozri sa na toto autíčko
Síce vyššia spotreba, ale toto je o niečom inom.
Alebo iný ale dieselový
Alebo čo tak Mazda Premacy
Ďalšia pekná Premacy
Nech pohľadá trošku viac, nájde lepšie, to si buď istý.
Poďalšie, je to Kia, o ktorú by som neoprel ani bicykel, nie to ju kupovať.
Pozri sa na toto autíčko
Síce vyššia spotreba, ale toto je o niečom inom.
Alebo iný ale dieselový
Alebo čo tak Mazda Premacy
Ďalšia pekná Premacy
-
Kibo
Hardcore addict
dovoz je individualna zalezitost, zalezi ci ide auto po vlastnom - treba prenosky, ci na privese, ci na kamione s viacerimi autami... co sa tyka poplatkov pri prihlasovani, prehrab tuto temu, bolo to spomenute, a zaverom? s carnivalom som jazdil a vacsi verkel som v rukach nemal z kategorie viac ako 5 miestnych, ako rodinne auto by ma to nepresvedcilo ani keby co bolo, bal by som sa tam, dat prazdny kociar, nie to este s deckom. ale kazdy ma iny vkuspepan90 napísal:oco by chcel kupit nieco taketo, kolko by ho stal dovoz, prihlasenie a ine papierovacky? toto
-
dexter7007
Zablokovaný
-
midnight_man
Guru
ok diesel....lenze malu postrebu maju vacsinou nove diesle..na ktore malokdo z nas ma peniaze....dalej ten jaguar hm..mame doma uz jednu 5.2L ameriku a viem kolko to zere
aj travu pri ceste a poistka a bla bla.....cize ten jaguar by nezral o nic menej.ide o to ze je to jaguar--a nie daka pokaslana felda...nebudem s nim chodit skrz cele slovensko..a ked pojdem dalej poziciam si starkej octaviu ktora zere 5 litrov...na vozenie sa tunak poblizku je to v pohode..a predsa..ked zastanem niekde s jaguarom
tak je to kus ine ako s dakou carou.....este rozmyslame o BMW 520i obsah kolo 2L nieje to az take zle...len musim najst nieco u nas na SR a v troska lepsom stave
-
midnight_man
Guru
presne tak!Point napísal:ti je pekne ze v tejto dobe je lepsie si kupit diesel .. ale odkial mam ja ako maturant zobrat 200 000 na auto s dieslovym motorom? ano mohol by som si kupit stary diesel ale tie ani zdaleka nemaju taku spotrebu ako dnesne.. takze teoria je sice pekna ale ta prax
edit .. midnight_mansi ma prebehol
Pozrite si tuto mašinku : http://autobazar.autojork.cz/audi/80-2- ... olet/1941/
-
midnight_man
Guru
viem kukal som...na moj vkus moc----alebo lepsie povedane tolko nemamn1^ napísal:Pozrite si tuto mašinku : http://autobazar.autojork.cz/audi/80-2- ... olet/1941/