Prosím poradte...
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Prosím poradte...
Potrebujem pomoc! V tom istom vchode býva moja veľmi dobrá kamoška (o poschodie nižšie) a teraz má šráca. Ale ja si pripadám ako keby som bol jej šrác... Chytá ma tam, minule šla so mnou polízať vo výťahu a ja som povedal ZABUDNI! A asi sa urazila a odišla. Veď má šráca a nepovedal by som keby nemala nikoho... Ale aspoň si užívam, dovolí mi že ju môžem chytiť za prsia a tak a minule som bol u nej a behala v spodnom prádle
Takže neviem...čo vy na to?
-
midnight_man
Guru
Re: Prosím poradte...
to iste co robi jemu..bude robit tebe...stale mas zaujem? mozno za 3 roky ked to dievca dospeje a chyti sa rozumu...inacSweety napísal:Potrebujem pomoc! V tom istom vchode býva moja veľmi dobrá kamoška (o poschodie nižšie) a teraz má šráca. Ale ja si pripadám ako keby som bol jej šrác... Chytá ma tam, minule šla so mnou polízať vo výťahu a ja som povedal ZABUDNI! A asi sa urazila a odišla. Veď má šráca a nepovedal by som keby nemala nikoho... Ale aspoň si užívam, dovolí mi že ju môžem chytiť za prsia a tak a minule som bol u nej a behala v spodnom prádleTakže neviem...čo vy na to?
-
Kibo
Hardcore addict
baba sa len predvadza, mozno za tyzden dostane obciansky a zacne po dvoch rokoch trosku uvazovat, tiez som take zazil, ale netreba si od toho nic slubovat, treba jej jasne povedat bud alebo, nech sa uvedomi, netreba sa s nou prestat kamaratit, ale nech sa zacne chovat ako normalna, nech sa zamysli nad slovickom vztah a co od neho ocakava, lebo takto moze dospiet v devu lahsich mravov
Šráca? To pošujem prvý raz. Ty si jej šrác? WTF?
šrac - to mi znie ako citoslovce grcania na igelit. Šrác.
-K teme: No keď ťa už "šráca", tak si to uži, no hlavne sa jej nenamotaj okolo prstu. Jedného kamaráta sestra je taka. Tiež nemá problém sa v spodnej bielizni ukázať pred nejakým chalanom. On si potom domýšla závery a ona z toho ťaží. Takže bacha na to.
-K teme: No keď ťa už "šráca", tak si to uži, no hlavne sa jej nenamotaj okolo prstu. Jedného kamaráta sestra je taka. Tiež nemá problém sa v spodnej bielizni ukázať pred nejakým chalanom. On si potom domýšla závery a ona z toho ťaží. Takže bacha na to.
-
midnight_man
Guru
-
Enduro3333
Medium Professional
neviaz sa...odviaz sa
pozri, ak ti nevadi, ze niekoho ma tak nevidim problem...sprav to iste co robi ona...vyuzi ju...ale to je asi vsetko co mozes od nej cakat
ale ak ti to vadi, tak to radsej skocni hned a povedz "zabudni" pri kazdej prilezitosti...
ale myslim, ze by si mal hladat dievca ineho druhu na vztah
pozri, ak ti nevadi, ze niekoho ma tak nevidim problem...sprav to iste co robi ona...vyuzi ju...ale to je asi vsetko co mozes od nej cakat
ale ak ti to vadi, tak to radsej skocni hned a povedz "zabudni" pri kazdej prilezitosti...
ale myslim, ze by si mal hladat dievca ineho druhu na vztah
-
Medium Star
Aj ja si myslím...Eritrea napísal:tak potom to s tebou nemysli vazne, ale chce si len uzit je to to co naozaj chces? asi ta rada provokuje a skusa si na tebe zvadzanienajednej strane sa mozes vela naucit, na druhej sa zranit ak sa na nu naviazes a ona ta okasle taze davaj si bacha
Ta ty neznáš čo je šrác? Ta to po vydoňarskyFrikso napísal:Šráca? To pošujem prvý raz. Ty si jej šrác? WTF?šrac - to mi znie ako citoslovce grcania na igelit. Šrác.
-
erytrocyt
VIP
Pinco, šrác je košický výraz pre chlapca, čaja pre dievča. V BA majú babenky, my máme čajepinco napísal:keď som to raz videl bez diakritiky teda "srac", tak mi to dávalo zmysel, ale teraz ako "šrác" mi to už zmysel nedáva.
btw. uži si s ňou pokiaľ ti to dovolí, len sa na ňu nenamotaj, toto by som urobil ja, samozrejme pokiaľ by som nebol zadaný.