akoze tesil som sa z kazdej novej casti... ale poslednych 5 minut som uz pocitil brutal sklamanie
Heroes
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hmmm
akoze tesil som sa z kazdej novej casti... ale poslednych 5 minut som uz pocitil brutal sklamanie
nechapem preco ho clair nepostrelila.. aspon by sa ukludnil... mrtvy ci polomrtvy ? sylar sa v pohodicke odplazi do kanala... (aby bolo nieco do druhej serie sak ze.. ) Hiro sa dopracuje do minulosti kde je ten paradny samuraj... no nic moc... skoda... 
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Fata! ChaoS
Star
No jj aj podľa mňa skvelý seriál a v poslednej dobe fakt samé dobré seriály vychádzajú ako LOST, PRISON BREAK, SUPERNATURE, HEROES, ... no jednoducho pecky, čo sa týka HEROES ja som to prvýkrát videl v telke s HUN dabované, ale keďže dávali len každý týždeň tak som nevydržal a stiahol som si to EN
ináč neviem či ste zbadali, ale herec, tkorý hrá Peter Petrelliho, tak ten hrá aj vo videoklipe Fergie - Big Girl Dont Cry a jasan, že Hiro Nakamura rulezzz
-
Šu-Do
Redeemer
jo je to tu uz davno spominaneFata! ChaoS napísal:ale herec, tkorý hrá Peter Petrelliho, tak ten hrá aj vo videoklipe Fergie - Big Girl Dont Cry a jasan, že Hiro Nakamura rulezzz
http://www.heroes-cz.com/
a ako pises... hiro nakamuro je super
-
Šu-Do
Redeemer
kukajslavo120 napísal:Tak ja to pozeram niejaky ten tyzden videl som 14 casti ... akosi sa mi nezdal ten pomaly rozbeh ale teraz je to uz v pohode zacina ma to chytat a dufam ze to bude mat o to lepsi koniec.. dal by som tomu tak 8/10 ... neviem nieje to zle je to nadpriemerny serial ale na PB to proste nema
http://www.hojko.com/post617560.html#617560
http://www.hojko.com/post626646.html#626646
no uvidim co napises ty..
Tak mam to cele dopozerane .... hmm pocity zmiesane ... serial to neni zly len mi tam obcas chyba viac akcie ako napr. v PB ktory ma drzi neustale v napäti stale sa nieco deje .. tento serial ma dobru podmanivu atmosferu ked sa nieco deje je to fajn no ma i momenty ked ma nudi ... no nic to skoda ... i tak myslim ze patri medzi tie naj serialy ..... uvidime aka bude druha seria ja osobne som plny ocakavania a dufam i vo viac akcie .... a vie tu niekto kedy sa ma zacat vysielat ?
..........uz je ohlasena i hra na rok 2008 podla tohto serialu no ja sa tesim zasekat si trochu s Hirom musi byt spica
edit// a inac Sylar prezil co ?sa odplazil do kanalu na konci nie
..........uz je ohlasena i hra na rok 2008 podla tohto serialu no ja sa tesim zasekat si trochu s Hirom musi byt spica
edit// a inac Sylar prezil co ?sa odplazil do kanalu na konci nie
-
Šu-Do
Redeemer
jo Sylara ukazovali ako leze do kanalu... aby to malo moznost pokracovat...slavo120 napísal:edit// a inac Sylar prezil co ?sa odplazil do kanalu na konci nie
inak nehapem ze preco petra nezastrelila cheerleaderka ..ale odniesol ho jeho brat nethan... nedava zmysel.. sa keby ho ona strelila tak by zase potom ozil...