presne moja rec...klasicke bartove ftipky mi tam chybali napr.ked vola ockovi a pyta si niekoho k telefonu atd.turtlak69 napísal:super film, len ma trosku sklamalo, ze tam nebolo tolko klasickeho simpsonovskeho humoru, ale mi to pripadalo, ako by bol humor trosku upraveny na taky detskyale inak to bolo veeelmi fajn
The Simpsons Movie
-
Old Dirty Bastard
Guru
No na druhej strane mne sa pacilo, ze to bola zmenaklasika napísal:jj to som si vsimol ale nezasmial som sa pri tom tak ako ked cela ockova krcma pozera na ocka ako na uplneho debilaa bart sa uje*ava na druhej strane linky...tam to bolo len take suche
-
Old Dirty Bastard
Guru
si robiš srandu, nie? ty maš kolko rokov? film može zato, že ťa v kine bolel chrbat a tak mu daš menšie hodnotenie?Kibo napísal:dnes som to videl, mna to nesklamalo, rehlil som sa dost. 9/10, 9 len preto, ze ma z toho posrateho kina boli vsetko, nohy, krk, chrbat, rit, kostrc... inac pecka, zabavil som sa podla ocakavania a maggie konecne povedala prve slova
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
na svojich vsetkych prstoch vek uz neviem spocitatOld Dirty Bastard napísal:si robiš srandu, nie? ty maš kolko rokov? film može zato, že ťa v kine bolel chrbat a tak mu daš menšie hodnotenie?rofl, tak na toto nikdy nezabudnem
ty si iny pacient...
-
El Bastardo
Light Star
-
mirak2
Hardcore addict
halo je tam Sam Woole ?Old Dirty Bastard napísal:ked si chces pozrieť to bartove uje**** tak si prejdi par normalnych časti kde to je plnokrat! oni narozdiel od teba už pochopili že by bolo trapne davať to aj do filmu.. čo je na tom take smiešne? zavola do baru, opyta si niekoho kto tam nie je, Vočko na to naleti a bart sa uje****, noo husteee
-
Old Dirty Bastard
Guru
aj tak asi nechapaš čo ti tym chcem povedať.. takže podla tvojho zmyšlania keby si pozeral nejaku uplnu kktinu a sedel by si na vyhrievanom kresle tak by bolo 10/10? ROFL nechapeš? čo ma spoločne film s tym že si ho pozeral v kine na blbom sedadle? za to zrejme može matt groening, nie? ked ho budeš pozerať doma v kresle tak zmeniš hodnotenie? tak toto je iny matroš, to som ešte nezažilKibo napísal:zazitok?ked sa furt musis mrvit a vrtiet, menit polohu tak si z filmu uzijes leda tak H
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
zrejme to nechapes tyOld Dirty Bastard napísal:aj tak asi nechapaš čo ti tym chcem povedať.. takže podla tvojho zmyšlania keby si pozeral nejaku uplnu kktinu a sedel by si na vyhrievanom kresle tak by bolo 10/10? ROFL nechapeš? čo ma spoločne film s tym že si ho pozeral v kine na blbom sedadle? za to zrejme može matt groening, nie? ked ho budeš pozerať doma v kresle tak zmeniš hodnotenie? tak toto je iny matroš, to som ešte nezažil
-
Old Dirty Bastard
Guru
no važne? o ironii som počul, ale veštecku gulu som si nechal v podkrovi, takže som nevedel že to mysliš ironicky, chapeš? aj tak pochybujem že si to myslel ironicky, teraz už nevieš čo a tak prekrucaš.. nechaj tak, je na tebe či daš filmu hodnotenie 9/10 len preto, že ti nedoniesli počas premietania colu zdarma alebo že pred tebou sedel dvojmetrovy chlap, smradlavy cigan, tlsta ženska, ...
nj tie hlasky nemaju chybuMurphY napísal:po 3 minute je tam neco o tebe pisane.. pozeraj sa co bart pise na tu tabulu
inac bol som na nich vcera, kazdemu kto to nevidel vrelo odporucam kuknut, ma to celkom dobru uroven, no druha polovica filmu ked sa v Homrovi prebudili city k rodine sa mi zdala byt taka cudna... nie zla ale cudna
inac na taketo dlho ocakavane filmy osobne musim ist do kina, ked si to stiahnem nema to pre mna tu atmosferu