The Simpsons Movie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
klasika
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa klasika »

turtlak69 napísal:super film, len ma trosku sklamalo, ze tam nebolo tolko klasickeho simpsonovskeho humoru, ale mi to pripadalo, ako by bol humor trosku upraveny na taky detsky :? ale inak to bolo veeelmi fajn :)
presne moja rec...klasicke bartove ftipky mi tam chybali napr.ked vola ockovi a pyta si niekoho k telefonu atd. :? ....davam 6/10 pretoze som cakal klasiku :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

klasika napísal:presne moja rec...klasicke bartove ftipky mi tam chybali nepr.ked vola ockovi a pyta si niekoho k telefonu atd. :? ....davam 6/10 pretoze som cakal klasiku :)
taky tam bol, ale nevolal ho ockovi ...
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

mishenko napísal:taky tam bol, ale nevolal ho ockovi ...
jj to som si vsimol ale nezasmial som sa pri tom tak ako ked cela ockova krcma pozera na ocka ako na uplneho debila :lol: a bart sa uje*ava na druhej strane linky...tam to bolo len take suche :?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

ked si chces pozrieť to bartove uje**** tak si prejdi par normalnych časti kde to je plnokrat! oni narozdiel od teba už pochopili že by bolo trapne davať to aj do filmu.. čo je na tom take smiešne? zavola do baru, opyta si niekoho kto tam nie je, Vočko na to naleti a bart sa uje****, noo husteee :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

klasika napísal:jj to som si vsimol ale nezasmial som sa pri tom tak ako ked cela ockova krcma pozera na ocka ako na uplneho debila :lol: a bart sa uje*ava na druhej strane linky...tam to bolo len take suche :?
No na druhej strane mne sa pacilo, ze to bola zmena :) Samozrejme mam rad klasiku, ale mierne osviezenie podla mna vobec neuskodilo.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

dnes som to videl, mna to nesklamalo, rehlil som sa dost. 9/10, 9 len preto, ze ma z toho posrateho kina boli vsetko, nohy, krk, chrbat, rit, kostrc... inac pecka, zabavil som sa podla ocakavania a maggie konecne povedala prve slova :D
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

taktiež som sklamaný, čakal som viac, strašne suché, nič moc, som veľmi rád že som nenažratému groenigovi nedal ani jednu korunu, toto bola obyčajná 20 minútová epizóda, natiahnutá pre kino - také TMNT ma bavilo viac, aj keď tam bolo menej humoru
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Kibo napísal:dnes som to videl, mna to nesklamalo, rehlil som sa dost. 9/10, 9 len preto, ze ma z toho posrateho kina boli vsetko, nohy, krk, chrbat, rit, kostrc... inac pecka, zabavil som sa podla ocakavania a maggie konecne povedala prve slova :D
si robiš srandu, nie? ty maš kolko rokov? film može zato, že ťa v kine bolel chrbat a tak mu daš menšie hodnotenie? :lol: rofl, tak na toto nikdy nezabudnem :lol: ty si iny pacient...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Old Dirty Bastard napísal:si robiš srandu, nie? ty maš kolko rokov? film može zato, že ťa v kine bolel chrbat a tak mu daš menšie hodnotenie? :lol: rofl, tak na toto nikdy nezabudnem :lol: ty si iny pacient...
na svojich vsetkych prstoch vek uz neviem spocitat :D ale aj ta deviatka je tam asi pre cislo sedadla na ktorom som sedel :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Kibo napísal:na svojich vsetkych prstoch vek uz neviem spocitat :D ale aj ta deviatka je tam asi pre cislo sedadla na ktorom som sedel :D
Ale myslim si že ODB chcel poukazat nato co ma spoločné film so sedadlom ? :P
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Ale myslim si že ODB chcel poukazat nato co ma spoločné film so sedadlom ? :P
zazitok? :roll: ked sa furt musis mrvit a vrtiet, menit polohu tak si z filmu uzijes leda tak H :wink:
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

no konecne som to videl a nejako strasne ma to nenadchlo.........ocakaval som o trosku vac ale bolo tam dost podarenych scen a moc som sa nasmial..........serial je lepsi :D
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Včera som to skukol, a je to super, kto nebol, nech ide :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Old Dirty Bastard napísal:ked si chces pozrieť to bartove uje**** tak si prejdi par normalnych časti kde to je plnokrat! oni narozdiel od teba už pochopili že by bolo trapne davať to aj do filmu.. čo je na tom take smiešne? zavola do baru, opyta si niekoho kto tam nie je, Vočko na to naleti a bart sa uje****, noo husteee :lol:
halo je tam Sam Woole ? 8) :lol: kto nepochopi nech si napise foneticky prepis :wink:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Kibo napísal:zazitok? :roll: ked sa furt musis mrvit a vrtiet, menit polohu tak si z filmu uzijes leda tak H :wink:
aj tak asi nechapaš čo ti tym chcem povedať.. takže podla tvojho zmyšlania keby si pozeral nejaku uplnu kktinu a sedel by si na vyhrievanom kresle tak by bolo 10/10? ROFL nechapeš? čo ma spoločne film s tym že si ho pozeral v kine na blbom sedadle? za to zrejme može matt groening, nie? ked ho budeš pozerať doma v kresle tak zmeniš hodnotenie? tak toto je iny matroš, to som ešte nezažil :smt044
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Old Dirty Bastard napísal:aj tak asi nechapaš čo ti tym chcem povedať.. takže podla tvojho zmyšlania keby si pozeral nejaku uplnu kktinu a sedel by si na vyhrievanom kresle tak by bolo 10/10? ROFL nechapeš? čo ma spoločne film s tym že si ho pozeral v kine na blbom sedadle? za to zrejme može matt groening, nie? ked ho budeš pozerať doma v kresle tak zmeniš hodnotenie? tak toto je iny matroš, to som ešte nezažil :smt044
zrejme to nechapes ty :roll: uz si niekedy pocul o ironii? aj keby som to pozeral postojacky tomu dam 9 :roll:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

no važne? o ironii som počul, ale veštecku gulu som si nechal v podkrovi, takže som nevedel že to mysliš ironicky, chapeš? aj tak pochybujem že si to myslel ironicky, teraz už nevieš čo a tak prekrucaš.. nechaj tak, je na tebe či daš filmu hodnotenie 9/10 len preto, že ti nedoniesli počas premietania colu zdarma alebo že pred tebou sedel dvojmetrovy chlap, smradlavy cigan, tlsta ženska, ...
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

Mam to stiahnuté, ale som to nepozeral. :?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

n1^ napísal:Mam to stiahnuté, ale som to nepozeral. :?
po 3 minute je tam neco o tebe pisane.. pozeraj sa co bart pise na tu tabulu :)
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

MurphY napísal:po 3 minute je tam neco o tebe pisane.. pozeraj sa co bart pise na tu tabulu :)
nj tie hlasky nemaju chybu :lol: a ta reklama na ten program na FOX ma zabila.. kukam ze co?? no konec, chvilu mi trvalo kym som pochopil :smt044

inac bol som na nich vcera, kazdemu kto to nevidel vrelo odporucam kuknut, ma to celkom dobru uroven, no druha polovica filmu ked sa v Homrovi prebudili city k rodine sa mi zdala byt taka cudna... nie zla ale cudna :) no filmu by som dal asi 8,5/10

inac na taketo dlho ocakavane filmy osobne musim ist do kina, ked si to stiahnem nema to pre mna tu atmosferu :)
Napísať odpoveď