Ale drzim palce soferovi ... dobry pravnik ho bez problemu z toho vyseka
Po bitke prešiel chlapa!
-
Old Dirty Bastard
Guru
každy ktory byva v Skalici blizko toho miesta chodte povinne do nemocnice a vysmievajte sa tomu trapnemu kktovi
na mieste šofera by som spravil niečo podobne.. akože nejaky je*** opity debilko by ťa bezdovodne zmlatil, snažiš sa ujsť na aute a on ti ešte skoči na kapotu, presne tam by nervy pukli aj mne! a ako niektory už spominali, zrejme by som na kkta ešte aj zacuval, dufam že tam nie je až taky je*** sud ako u nas v meste(chlapik mi podpalil garaž s autom pri oprave strechy a ja som mu musel ešte zaplatiť 30tisic sk, taha sa to už par rokov.. viva la slovakia, tu je všetko možne
ale to je na dlhe rozpravanie..) a že ho neobvinia..
Keby sa to stalo vodičovi G-čka, tak týpek by nemal šancu sa dostať na jeho kapotu a následne pod kolesá.. tam by sa to určite skončilo ešte skôr, keďže vodič z G-čka by určite niečo vytiahol spoza opaska..Tomasito napísal:BTW. tlstoch moze byt rad, ze po nom presiel tamten anglicak a nie nejake- takmer 2,5 tony vaziace- G_cko.
re
po tom co som dnes cital v new time to nevyzera celkom tak jednoznacne. pisali ze sofer flekoval pri tych chalanoch a dokonca utocil teleskopickym obuskom. pravda moze byt aj ina a samozrejme ak nic nespravil tak by nemal ist do basy a mal tych bastardov kludne aj zabit. je trochu absurdne ze mu mal poskytnut prvu pomoc vsak keby vystupi tak by asi skoncil v marnici
4 až 10 rokov za sebeobranu ?
hanba nášmu súdnictvu
-- pripomína mi to scénku , ktorú som videl pár mesiacov dozadu
-- rozhovor s nejakým černochom pri križovatke , ktorého iné slovo neznelo inak ako fuck
-- no a z ničoho nič sa ten černoch rozbehne na križovatku s nejakou železnou tyčou a začne rozbíjať sklá a komplet celé auto nevinnému šoférovi
-- ten chudák sa snaží odtiaľ dostať
No a práve vtedy by som nerozmýšľal ani sekundu zaradil spiatočku a prešiel by som ho ...
A nakoniec v našej republike by brali na vedomie jedine to prejdenie
Vravím škoda reči
hanba nášmu súdnictvu
-- pripomína mi to scénku , ktorú som videl pár mesiacov dozadu
-- rozhovor s nejakým černochom pri križovatke , ktorého iné slovo neznelo inak ako fuck
-- no a z ničoho nič sa ten černoch rozbehne na križovatku s nejakou železnou tyčou a začne rozbíjať sklá a komplet celé auto nevinnému šoférovi
-- ten chudák sa snaží odtiaľ dostať
No a práve vtedy by som nerozmýšľal ani sekundu zaradil spiatočku a prešiel by som ho ...
A nakoniec v našej republike by brali na vedomie jedine to prejdenie
Vravím škoda reči
-
Piti
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ako citovat zakon moze kazdy...ja na jeho mieste by som tiez pratal s toho miesta prec...a bolo by mi jedno ci by mi ten 'srac' skocil pod kolesa...pretoze ten napadnuty chlap sa podla mna dost bal...a bol v peknom soku....a to ze mu neposkytol pomoc? (ja by som este zacuval....
)
je pravda ze zakony su na to aby nas chranili....ale niekedy to je skor naopak.... bohuzial...nic nie je dokonale
je pravda ze zakony su na to aby nas chranili....ale niekedy to je skor naopak.... bohuzial...nic nie je dokonale
sedlak moze byt rad ze este zije...este narazil na celkom dobreho cloveka ked ho presiel iba raz
...a s takym anglicakom
...
no ale to kolko ma za to dostat je chore...to sa moze len na slovensku podarit....keby ho nepresiel tak co?...vytiahne ho z auta a dostane na drzku znovu?....
fakt ako typeq
... dufam ze za to dostane max tyzden rucnych prac pri zveladovani kanalov 
no ale to kolko ma za to dostat je chore...to sa moze len na slovensku podarit....keby ho nepresiel tak co?...vytiahne ho z auta a dostane na drzku znovu?....
fakt ako typeq
-
dair
Guru wannabe
ako sorry ludia, mozno to nie je spravodlive ale prejst takto cloveka chce SILNU davku choreho rozumu takze clovek je potrestany za to, co sposobil. Aby ale to uz bolo aj kusok spravodlive tak by mali potrestat kazdopadne aj tych opilcov za napadnutie a ubliznie na zdravi + nicenie sukromneho majetku.
Myslim si ze to by bolo asi najspravodlivejsie. Takto prejst cloveka aj ked k**ota, to moze byt chlapik rad ze ho nesudia za ublizenie na zdravi s nasledkom smrti
Myslim si ze to by bolo asi najspravodlivejsie. Takto prejst cloveka aj ked k**ota, to moze byt chlapik rad ze ho nesudia za ublizenie na zdravi s nasledkom smrti
-
Digital
Guru
Myslim si ze to prejdenie nebolo ani umyselne ... ved vodic v tom zmatku len pridal plyn a zatacal volantom..dair napísal:ako sorry ludia, mozno to nie je spravodlive ale prejst takto cloveka chce SILNU davku choreho rozumu takze clovek je potrestany za to, co sposobil. Aby ale to uz bolo aj kusok spravodlive tak by mali potrestat kazdopadne aj tych opilcov za napadnutie a ubliznie na zdravi + nicenie sukromneho majetku.