Po bitke prešiel chlapa!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Asi tak keby ho preslo napr Infinity tak by sa to neskoncilo zlomenou panvou :lol:
Ale drzim palce soferovi ... dobry pravnik ho bez problemu z toho vyseka
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Digital napísal:zevraj mu jeden s opilcov kopol do spatného...
ak je to tak, tak potom tomu rozumiem
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

Digital napísal:zevraj mu jeden s opilcov kopol do spatného...
jasom zace pocul ze za nim isli az od kruh. obzajdu (cca 200metrov' a chlapil si stal pred autom a fajcil..o tomzase budu vselijake reci jak to bolo..
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

každy ktory byva v Skalici blizko toho miesta chodte povinne do nemocnice a vysmievajte sa tomu trapnemu kktovi :lol: na mieste šofera by som spravil niečo podobne.. akože nejaky je*** opity debilko by ťa bezdovodne zmlatil, snažiš sa ujsť na aute a on ti ešte skoči na kapotu, presne tam by nervy pukli aj mne! a ako niektory už spominali, zrejme by som na kkta ešte aj zacuval, dufam že tam nie je až taky je*** sud ako u nas v meste(chlapik mi podpalil garaž s autom pri oprave strechy a ja som mu musel ešte zaplatiť 30tisic sk, taha sa to už par rokov.. viva la slovakia, tu je všetko možne :) ale to je na dlhe rozpravanie..) a že ho neobvinia..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ach jaj...Slovensko Slovakia, k tomu nie je treba nič viac dodať. Iba to, že sa divím, že mu ten "matízek" vôbec niečo spravil. Fakt chlapík, keby mal ťažšie auto, tak by to bolo vážnejšie.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tomasito napísal:BTW. tlstoch moze byt rad, ze po nom presiel tamten anglicak a nie nejake- takmer 2,5 tony vaziace- G_cko.
Keby sa to stalo vodičovi G-čka, tak týpek by nemal šancu sa dostať na jeho kapotu a následne pod kolesá.. tam by sa to určite skončilo ešte skôr, keďže vodič z G-čka by určite niečo vytiahol spoza opaska.. :D
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

bodaj by mal ten ujko kamion a tym ho presiel kkta jedneho to je riadny bordel na tom slovensku nic nerobim iba sa branim a dostanem sa do basy :lol:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

drzim palce soferovi, nech sa z tej psychickej traumy kvoli utoku rychlo dostane
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

po tom co som dnes cital v new time to nevyzera celkom tak jednoznacne. pisali ze sofer flekoval pri tych chalanoch a dokonca utocil teleskopickym obuskom. pravda moze byt aj ina a samozrejme ak nic nespravil tak by nemal ist do basy a mal tych bastardov kludne aj zabit. je trochu absurdne ze mu mal poskytnut prvu pomoc vsak keby vystupi tak by asi skoncil v marnici
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

dobre spravil este ten v aute mal viac krat prejst po tom opitom. ten opity uz ma cely zivot doje*** . mne keby niekto tak skocil na auto ako v tom videu by som "zabil".
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ruku na srdce, kto by urobil to iste? pokial sa niekto nevola Ned Flanders tak by urcite urobil to iste 8)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja urcite este by som si zacuval.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

4 až 10 rokov za sebeobranu ?

hanba nášmu súdnictvu

-- pripomína mi to scénku , ktorú som videl pár mesiacov dozadu
-- rozhovor s nejakým černochom pri križovatke , ktorého iné slovo neznelo inak ako fuck
-- no a z ničoho nič sa ten černoch rozbehne na križovatku s nejakou železnou tyčou a začne rozbíjať sklá a komplet celé auto nevinnému šoférovi
-- ten chudák sa snaží odtiaľ dostať

No a práve vtedy by som nerozmýšľal ani sekundu zaradil spiatočku a prešiel by som ho ...
A nakoniec v našej republike by brali na vedomie jedine to prejdenie
Vravím škoda reči
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Piti »

ako citovat zakon moze kazdy...ja na jeho mieste by som tiez pratal s toho miesta prec...a bolo by mi jedno ci by mi ten 'srac' skocil pod kolesa...pretoze ten napadnuty chlap sa podla mna dost bal...a bol v peknom soku....a to ze mu neposkytol pomoc? (ja by som este zacuval.... :twisted: )
je pravda ze zakony su na to aby nas chranili....ale niekedy to je skor naopak.... bohuzial...nic nie je dokonale :!:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Vcera som to video videl, je to huste. No zvlast nechapem chovanie chlapa, ktory skocil na auto. Tak zmastia ho tam chudaka, a este viac mu chcel nalozit LOL. No dost neprijemne ho presiel, ale sak prezil, ma iba tusim zlamane rebra
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zlomene rebra a 2nasobna zlomenina panvy ... sedlak si to zapamata do konca zivota ... bude ho to boliet pri kazdej zmene pocasia
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

sedlak moze byt rad ze este zije...este narazil na celkom dobreho cloveka ked ho presiel iba raz :D...a s takym anglicakom :lol: ...
no ale to kolko ma za to dostat je chore...to sa moze len na slovensku podarit....keby ho nepresiel tak co?...vytiahne ho z auta a dostane na drzku znovu?....
fakt ako typeq :happyrespect: ... dufam ze za to dostane max tyzden rucnych prac pri zveladovani kanalov :D
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ako sorry ludia, mozno to nie je spravodlive ale prejst takto cloveka chce SILNU davku choreho rozumu takze clovek je potrestany za to, co sposobil. Aby ale to uz bolo aj kusok spravodlive tak by mali potrestat kazdopadne aj tych opilcov za napadnutie a ubliznie na zdravi + nicenie sukromneho majetku.
Myslim si ze to by bolo asi najspravodlivejsie. Takto prejst cloveka aj ked k**ota, to moze byt chlapik rad ze ho nesudia za ublizenie na zdravi s nasledkom smrti :?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

dair napísal:ako sorry ludia, mozno to nie je spravodlive ale prejst takto cloveka chce SILNU davku choreho rozumu takze clovek je potrestany za to, co sposobil. Aby ale to uz bolo aj kusok spravodlive tak by mali potrestat kazdopadne aj tych opilcov za napadnutie a ubliznie na zdravi + nicenie sukromneho majetku.
Myslim si ze to by bolo asi najspravodlivejsie. Takto prejst cloveka aj ked k**ota, to moze byt chlapik rad ze ho nesudia za ublizenie na zdravi s nasledkom smrti :?
Myslim si ze to prejdenie nebolo ani umyselne ... ved vodic v tom zmatku len pridal plyn a zatacal volantom..
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

preco s nasledkom smrti?...ved ma len rebra polamane :)...navyse nesuhlasim s tym chorym rozumom...on ho zrejme ani nechcel prejst...ved si zober ze ti dakto posle na prechadzku par tvojich zubov a ked uz budes chciet utiect tak ti este skoci na kapotu...co ine mal robit ako pridat plyn?
Napísať odpoveď