za pohodlie vo vlaku v ktorom by som na 80% stal ...a potom cakal 50min na spoj horesafan napísal:no neviem neviem.mne sa zda ze by som si radsej aj doplatil za pohodlie.urcite vlak
Čím radšej cestujete, vlakom či autobusom ?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
niet co zavidiet ale myslim ze v lete v tych nizkopodlaznych solarisoch je ete horsie,plno ludi a skoro ziadne okna.ale v zime prijemne teplo.eritrocit napísal:Komfort? Taká električka 9tka z Loki na Jazero v lete okolo 14:00. To ti je žúžo![]()
![]()
Všetkým odporúčam
Na taký komfort len tak nezabudnete
k teme: na dlhsie vzdialenosti urcite vlak. ked som chodil na vylety tak vzdy som radsej siel vlakom.
-
JohnFrusciante
Star
-
Janko Hraško
Amateur
A ja mám najradšej autobus
. Cestujem ním každý deň do školy ( 15 km) a je to v pohodke. Dokonca mám rada aj tie zatáčky, brzdenie a taaaak, dĺžka mi tiež neprekáža. Ja to beriem tak, že je to čas, ktorý tam jednoducho musím stráviť a tak isto počas tohto času nemusím robiť absolútne nič, iba sa venovať svojim myšlienkam. A to ja zbožňujem, inak by som si ten čas vynahrádzala doma tak mi to vyhovuje. A ešte jedno pozitívum, keďže ako už bolo spomínané autobus zachádza skoro všade, tak si cestou čekujem domy a záhrady. No haluz, a v duchu si hovorím, že toto vyriešili rozumne, toto sa mi nepáči a tak. Hmmm, no baví ma to. Našťastie som ešte nemala tú česť sedieť s niekým, kto si sedačku pomýlil s WC, ani nikto taký kto by vracal na obzore nebol
Za tých 18 rokov čo cestujem autobusom to je asi fakt šťastie
Vlak je tiež oki, ale keď sú otvorené okná, tak je to strašný hluk, teda aspoň pre mňa
Vlak je tiež oki, ale keď sú otvorené okná, tak je to strašný hluk, teda aspoň pre mňa
Jednoznacne autobusom. Vlak je sice pohodlnejsi v tom, ze sa da poprechadzat a standardne ma WC, ale vzdy si treba cez ktore zastavky ide a pred vystupenim ich postupne sledovat, aby clovek vystupil tam kde ma. Z toho mam najvacsi strach. Doteraz som vystupil na spravnom mieste len kvoli dokladnej priprave
V buse sa mi take nieco nikdy nestalo.
Ak by som aj tento dovod nepocital, tak niekedy je bus vyhodnejsi kvoli tomu, ze zeleznicne stanice byvaju dalej od centra mesta(napr. Roznava).
Ak by som aj tento dovod nepocital, tak niekedy je bus vyhodnejsi kvoli tomu, ze zeleznicne stanice byvaju dalej od centra mesta(napr. Roznava).
-
Andi_Cibula
Addict