UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

The Calvin
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

No cize je velmi zaujimave ze ako sa vi vsetci o tom bavite ja na to neverim lebo je to podlam mna vec ktora ma uputavat pozornost od ichych vaznych veci ako napriklad to ze sa nam nici pitna voda , znecistuje vzduch samozrejme venuju sa tomu ludia ako greenpeas-aci ty zeleny ludia ale to nieje dost pozornosti ako by malo byt

:wink:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: UFO!!!!

Príspevok od používateľa tomexx »

whitek napísal:verite v UFO????

Kód: Vybrať všetko

UFO = Unidentified Flying Object
Kazdy zaznamenany lietajuci objekt, ktory nie je objasneny je UFO. Co sa da na tom verit ci neverit?? Proste ked sa nieco take vyskytne, automaticky je to zaradene medzi UFO.. :roll:

Ked napisete, ze neverite v UFO, to je ako keby ste povedali, ze neverite v dinosaurov alebo pod.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

tomexx napísal:

Kód: Vybrať všetko

UFO = Unidentified Flying Object
Kazdy zaznamenany lietajuci objekt, ktory nie je objasneny je UFO. Co sa da na tom verit ci neverit?? Proste ked sa nieco take vyskytne, automaticky je to zaradene medzi UFO.. :roll:

Ked napisete, ze neverite v UFO, to je ako keby ste povedali, ze neverite v dinosaurov alebo pod.
podme sa bit o slovicka. Je jasne UFO-m autor temy myslel kozmicku lod mimozemstanov nie divny suter co ti preleti okolo hlavy
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

zvonenie33 napísal:podme sa bit o slovicka. Je jasne UFO-m autor temy myslel kozmicku lod mimozemstanov nie divny suter co ti preleti okolo hlavy
da sa to tak povedat 8) :lol:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

zvonenie33 napísal:podme sa bit o slovicka. Je jasne UFO-m autor temy myslel kozmicku lod mimozemstanov nie divny suter co ti preleti okolo hlavy
Tak ma tu ukamenuj za to, ze sa snazim objasnit ten pojem.. A potom, ze preco temy na tomto forme maju taku uroven aku maju.. :roll:
R0b1n0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R0b1n0 »

Jasne ze verim aj som ho videl.Rozpisovat to tu nebudem pisal som to na jedno Forum a vyslo to na 25 Riadkov.

Nj...Jasne ze mi neverite...no co uz.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Napíš, ak sa nenájde jeden jediný človek ktorý veril, tak aspoň ja hej, na existenciu UFA verím a chcem ho jedného dňa aj uvidieť.
R0b1n0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R0b1n0 »

Takze kamosi boli na Stanovacke,vlastne to ani stanovacka nebola ale boli opekat,pit....az do rana.A medzi takou 1-2 hodinou Rano si lahli a pozorovali hviezdy.Zrazu z nicoho nic kamarat zkrical UFO.A oni kde? co ?Tak videli 4 svetielky v tvae kruhu ako idu po oblohe (Myslim,teda som si isty ze to UFO BOLO)tak sa hadali co to je,a asi po 15 minutach islo Lietadlo tomu vsak blikalo len 1 svetielko ako vzdy.Tak som par dni neskôr,take 2-3 dni vysiel na Balkon.Ako tak pozeram na oblohu kukam a poviem : "aaaaaa lietadlo" blikalo mu jedno svetielko.Dalej pozeram a 4 Svetla jedno cervene a ostatne 3 Zlte.Normalne som zostal tak stat skusal som to sfotit ale nic nebolo vidno som si isty ze to nebolo Lietadlo ani nic kedze Lietadlo islo 10 minut pred blikalo mu 1 svetielko potom to "UFO" a zas asi o 30 minut Lietadlo.

Niektori sa z toho mozno smejete, ale ja na to verim.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

R0b1n0: a si si isty?
Prílohy
HBZ2600_NIGHT.jpg
jet_takeoff.jpg
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

nie kazde lietadlo musi blikat :!: ja som uz videl strasne vela takych co neblikalo, tak silno pochybujem ze vo schwechate pristava ufo ale niektori by ma presvedcili ze ano. ono sa moze zdat ze to je kruh kedze ma 4 svetla a to po kridlach, na nose a na konci. neviem ci niekto videl vrtulnik v noci ked zapne svetla co by povedal na to...
Steju
King
King

Re: re

Príspevok od používateľa Steju »

Monako2 napísal:nie kazde lietadlo musi blikat :!: ja som uz videl strasne vela takych co neblikalo, tak silno pochybujem ze vo schwechate pristava ufo ale niektori by ma presvedcili ze ano. ono sa moze zdat ze to je kruh kedze ma 4 svetla a to po kridlach, na nose a na konci. neviem ci niekto videl vrtulnik v noci ked zapne svetla co by povedal na to...
lietadlá majú v zásade 3 pozičné svetlá ktoré svietia vkuse (červené na ľavom krídle, zelené na pravom a biele na chvoste) dalej dopravné majú vysvietené logo na chvoste a v noci aj na 20km viditeľné pristávacie svetlá (pri pristávaní samozrejme), a potom červené protikolízne majáky (blikajúce) hore na trupe a dole na trupe, niektoré (možno aj všetky) dalšie 2 biele na koncoch krídel... takže svetiel má lietadlo dosť, aj tie menšie, ajkeď sa podľa typu líšia stačí vidieť nejaké nezvyčajné alebo vojenské etc lietadlo a hurá máme ufo... :roll:
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

za predpokladu ze UFO berieme ako neidentifikovatelny objekt tak som ho videl...
Kedysi mozno pred2 rokmi sme boli s kamaratmi vonku, len sme tak kecali, uz bolo asi 21:00, bola asi jesen takze uz bola tma...iba len tak nahodne sa pozrem na bolohu a videl som aj s dalsim kamratom svetlo mozno tak 2-3 x jasnejsie ako najjasnejsie viezdy na bolohe, zvuk nebolo pocut ziaden, myslim ze to bola dost velka vyska, preslo to cely horizont od vychody na zapad asi za 2 sekundy...doteraz neviem co to bolo
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

neviem ci verím zrovna na ufo,ale na mimozemský život verím a mimožemštania existujú podľa mňa,,kebyže niekto hackne N.A.S.A určite tam nájde niečo,čomu by nerozumel a určite keby to zverejnil,tak ešte v ten deň je po ňom a nik by sa nezaoberal tým ,kto ho zabil,proste policia sa do toho montovať nebude keď to boli dáke iné špeciálne jednotky,,nasa má takéto fotky uschované a nesmú sa dostať na verejnosť,pretože nie všetci ľudia sú inteligentný a na svete by vznikol strašný rozruch ,kludne verím že by bol koniec sveta,pretože ľudia su strašne neinteligentný,kedže využívame iba 6%( o percentá sa hádať nebudeme,určite je to menej ako 10% ,,samozrejme einstein 12%,,a kde je tých zvyšných 90%?)
nadl
Medium Star
Medium Star

Vesmír

Príspevok od používateľa nadl »

Retne napísal:Vesmir je obrovsky a myslim si ze tu niesme sami... 8)
Človek našej planety nemá zatial žiadne vedomosti o veľkosti vesmíru a je naivne si mylieť že pri pokrok ktorý je na našej planete sa dozvieme čosi viacej: Najpr je zbrojenie, zabíjaniesa jeden druhého, napadanie štatu iním štatom, to nie je pokrok. Možná ze svojím konaním odplašíme mimozemské civilizácie ktoré rozhodne diponujú ďaleko vyspelešími technologiami. Hypotetický: Mali by ste záujem o taku civilizáciu ktorá si toho času hadže boby na hlavu? Pokiľ máte zdravý rozum tak rýchlo zutekáte preč od takej civilizácie!
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

v UFO neverim .. a v mimozemsky zivot ano ..podla mna niesme tu jediny ..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Mali sme prednasku o pravdepodobnosti vyskytu mimozemskej civilizacie (ktora sustava to bola si nepamatam). Objasnovane to bolo pomerne cudne. Mozno niektori vedia, ze Jupiter posobi ako stit proti vsetkemu kemtusu z vesmiru (meteory, prach, ulomky...). Nuz a vedci objavili planetu velmi podobnu nasmu Jupiteru z coho usudzuju, ze sa tam moze vyskytnut aj planeta podobna Zemi. Na to, ze to vravel astrofyzik to bolo az velmi vyspekulovane. Inak som nikdy nepocul ani o pravdepodobnom vyskyte zivotu mimo Zem. Nepopieram ho vsak.
p4oLO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa p4oLO »

dost OT ale neda mi to nedat to sem
:D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ufo moze vidiet v podstate hocikto. ufo ostane ufom pokial nevie clovek rozpoznat co je to za objekt.

ufo zvacsa tvoria lietadla ktore neblikaju, potom to mozu byt rozne vojenske prototypy niecohosi co lieta, dalej to mozu byt druzice ktore nie raz sa daju vidiet ako velmi mala bodka co stale ide

ale posledne ani nevylucujem ze ufo moze byt aj mimozemsky objekt
verim ze vo vesmire sami niesme, je mozne ze nas aj navstevuju ale myslim si ze to tvori tak 5% pozorovani toho pojmu UFO.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

my ani nevieme co vsetko ma usa alebo rusko v armade, ked nieco testuju tak asi s tym nebudu lietat cez den ale v noci, ked rusi dokazu vytazit ropu na severnom pole co este nikto ani neskusal tak potom neviem co maju niekde na zakladni
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ak sa mylim sorry a neukamenujte ma s K-......takze ufo je vlastne neidentifikovatelny predmet....cize....na spektre som vydel ze ked preletovali ruske lietadla cez USA tak ich oznacili ako UFO lebo nemali povolenie letiet.....cize UFO moze kazdy vidiet :D ......no ale k veci...mimozemske civilizacie existuju sto percetne!!!preco by sme mali iba mi vzniknut v celom vesmiru a nikdo ostatny by uz nebol.......no sak to je nejde do hlavy....zvnikli tak isto ako my....moj nazor.... :smt036 :aasmile3:
Napísať odpoveď