Auta...co na to vravite?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Ta A6 je blbost, to je kazdemu aspon trocha racionalne rozmyslajucemu jasne. Takisto ako dalsich 30% inzeratov, ktori davaju na mobile.de a autoscout24.de zlodeji, ktori chcu od ludi vydrankat cast penazi vopred (zvacsa su to Turci).
Kupovat take STARE BMW je uchylka nejedneho mladeho chalana, ja tomu hovorim DIAGNOZA KINDERMAFIAN. Pozitivne je, ze 95% z toho casom vyrastie :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mishenko napísal:Ta A6 je blbost, to je kazdemu aspon trocha racionalne rozmyslajucemu jasne. Takisto ako dalsich 30% inzeratov, ktori davaju na mobile.de a autoscout24.de zlodeji, ktori chcu od ludi vydrankat cast penazi vopred (zvacsa su to Turci).
Kupovat take STARE BMW je uchylka nejedneho mladeho chalana, ja tomu hovorim DIAGNOZA KINDERMAFIAN. Pozitivne je, ze 95% z toho casom vyrastie :)
no myslim ze som s toho este nevyrastol a ani nevyrastiem..kedze niesom taky frajer ktory moze dat 200 000 sk na octaviu...a rozhodne ak mam dat 60 za daku feldu...alebo 60 za bavorak..tak rozhodne nemam 2x o com rozmyslat
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ale aj tak enrozumiem .. stare bmw si tam sice kupis za 20 000 tak ako ja by som si tam kupil mitsubishi colt 89 1.3 gti za 15 000 ale tu na slovensku to neprihlasis .. a co som pozeral tak bmw 520i rok vyroby 98 a vyssie tak to uz su celkom porovnatelne ked nie vyssie ceny ako u nas ked si zaratas aj dovoz a prepis
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

midnight_man napísal::wink:
.. dik za vysvetlenie :D ... jedine ze by si sk papiere uz mal .. dovezes auto podla papierov a prihlasis ho ako keby bolo kupovane na slovensku ..samozrejme cisla prerazene :D
midnight_man
Guru
Guru

No keby sa to nedalo tak tu nesedim a neriesim to :D
Point napísal:samozrejme cisla prerazene :D
no toto by som neriskoval :D to je na kriminal :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

mishenko napísal:Ta A6 je blbost, to je kazdemu aspon trocha racionalne rozmyslajucemu jasne.
Ajáj chlapče, keby si vedel ako kolosálne sa mýliš. Strýko nosí tieto autá, za tieto ceny. Za takúto cenu máš na mobile.de len pár áut, na inzeráte sú len kratučko, lebo sú okamžite predané, preto na ne musíš mať šťastie. Dôvody predaja sú väčšinou rodinného charakteru, je to predvádzacie vozidlo v predajni, alebo nespokojnosť s daným modelom, či nástup nového modelu na trh
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mishenko napísal:Pozitivne je, ze 95% z toho casom vyrastie :)
ked sa medzicasom nezabiju "driftom" o lampu :D
midnight_man
Guru
Guru

Kibo napísal:ked sa medzicasom nezabiju "driftom" o lampu :D
preco o lampu? ja som chytil stromcek pred jednotou 8) a zijem a som tu :D
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Ajáj chlapče, keby si vedel ako kolosálne sa mýliš. Strýko nosí tieto autá, za tieto ceny. Za takúto cenu máš na mobile.de len pár áut, na inzeráte sú len kratučko, lebo sú okamžite predané, preto na ne musíš mať šťastie. Dôvody predaja sú väčšinou rodinného charakteru, je to predvádzacie vozidlo v predajni, alebo nespokojnosť s daným modelom, či nástup nového modelu na trh
Mylis sa (v mojom myleni sa:)) Viem o tom dost vela na to aby som to mohol komentovat. Moj post nebol domnienkou, ale svatou pravdou. Moje aktualne auto je tiez kupene za slusnu cenu, ale treba stat nohami pevne na zemi. Pozri si este ten inzerat a povedz, ci ti pride naozaj realny. Ani jeden z tych dovodov ti neda dole cenu o dalsich 30% oproti cene za ktore dany model ide.
midnight_man
Guru
Guru

mishenko napísal:Mylis sa (v mojom myleni sa:)) Viem o tom dost vela na to aby som to mohol komentovat. Moj post nebol domnienkou, ale svatou pravdou. Moje aktualne auto je tiez kupene za slusnu cenu, ale treba stat nohami pevne na zemi. Pozri si este ten inzerat a povedz, ci ti pride naozaj realny. Ani jeden z tych dovodov ti neda dole cenu o dalsich 30% oproti cene za ktore dany model ide.
Naschval som si kukol tu audinu :D ludia vy ste popadali z mesiaca? Rozhodne nedam za auto viac ako 300 000 sk aj to uz som vela povedal..aj keby som ich mal..a naco? aby som ho potom predal za 200? naco....a uz ked dat milion za auto tak nie za daku 1.6 ci co tobo audinu.za to mam novsi model mercedesu...mozno je moja logika ina..ale tak no
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

midnight_man napísal:no ved tu treba vediet popozerat auto..a tak...aby sme nekupili srotaren :D samozrejme zobrat so sebou sikovneho mechanika..aby sa nam na to kukol ;)
no toto je velmi dobry napad aj my ked pojdeme do nemecka tak berem ejdneho otcovho kamosa mechanika....on ti predsa len najelpsie povie ze ake je auto lebo v bazaroch si myslim ze oj*bavaju...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

den333 napísal:no toto je velmi dobry napad aj my ked pojdeme do nemecka tak berem ejdneho otcovho kamosa mechanika....on ti predsa len najelpsie povie ze ake je auto lebo v bazaroch si myslim ze oj*bavaju...
bez mechanika jasné ani nakrok, ale stále aj keby bolo z fabriky rátaj minimálne s výmenou oleja a rozvodov- BEZPODMIENEČNE.
A tu sa začína tá sranda kto si myslí že kúpi Bavora príp. dáku V6-ku staršiu, tak buď si dá povedať alebo potom ho predá, pričom doňho dal peňáze a nie je schopný ho uživiť. Prípadne potom keď mu prasne rozvodový remeň/ reťaz na ceste a chlapec si zloží okuliare a čuduje sa... To fakt niesú srandy, keď rátaj že auto má tak 2 krát toľko čo je na tachometri
midnight_man
Guru
Guru

krupica_dnb napísal: A tu sa začína tá sranda kto si myslí že kúpi Bavora príp. dáku V6-ku staršiu, tak buď si dá povedať alebo potom ho predá, pričom doňho dal peňáze a nie je schopný ho uživiť. Prípadne potom keď mu prasne rozvodový remeň/ reťaz na ceste a chlapec si zloží okuliare a čuduje sa... To fakt niesú srandy, keď rátaj že auto má tak 2 krát toľko čo je na tachometri
krupica mne je to uplne jasne :D ze to auto nebude ako cukrik a ze to chce servis ....tak si to postavim do tej garaze a dam to do takeho stavu aby mi na ceset nic nepraskalo :D a samozrejme ze nejdem kupit srot..zase odtial potial...no myslmi ze moje autickarske znalosti a znalosti blizkych ludi tu unas stacia na to aby sme postavili jeden potentovany bavorak "na nohy" :D vsetko zalezi od stavu financii a ponuky :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak tak chlapci treba chytit dobry kus a je vsetko v pohode nieco investovat a mas super auticko...
midnight_man
Guru
Guru

den333 napísal:no tak tak chlapci treba chytit dobry kus a je vsetko v pohode nieco investovat a mas super auticko...
vzhladom na to ze tie auta maju 17 rokov :D a tie zachovale kusky (ktorych je len par) a ich majitelia chodia kazdy tyzden 2X do umyvarky...tie stoja tolko ze sa na to az neda pozerat..a vacsinou niesu na predaj...take standarnde kolo 60 000 ...samozrejme toko nemam :D cize kupime taky vacsi srot a budeme sa snazit o daky ten repair.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Nejde o to chytit "najlepsi" kus, ale pocitat s financnou rezervou, dajme tomu 25-30 papierov, aby si vyriesil zavady, ktore najdes po kupe (a do toho samozrejme pocitam vymenu rozvodov, kompletku). A to si pis, ze na kazdej takej bmw hrci najdes zavady :) Vela stastia ...
midnight_man
Guru
Guru

prave som sa dozvedel ze to co som chcel kupit uz nema motor :( nasiel som 2 ale ani jeden nema motor no chapete to? lol
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:prave som sa dozvedel ze to co som chcel kupit uz nema motor :( nasiel som 2 ale ani jeden nema motor no chapete to? lol
tak to je dost oj*b....predstav ze si uz tam a ze by si tam zistil ze nema motor :lol:
midnight_man
Guru
Guru

den333 napísal:tak to je dost oj*b....predstav ze si uz tam a ze by si tam zistil ze nema motor :lol:
a dalsi..krasavec bol na predaj....krasna vec za 35000sk problem je ze som si nevsimol CZ SPZ...no jo..tento bol dokonca aj v paradnom stave..
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnight_man napísal:a dalsi..krasavec bol na predaj....krasna vec za 35000sk problem je ze som si nevsimol CZ SPZ...no jo..tento bol dokonca aj v paradnom stave..
vidíš, nejde len o to nájsť dobrý jus, ako sa písalo vyššie tak ten rátaj s mic. 2-3 násobnou cenou, a bez 30 litrov MINIMÁLNE (t.j. pri fakt zachovalom kuse) by som radšej dal peniaze žobrákom, na kur.vy alebo by som sa heeeč napapal ako sviňia :)
Napísať odpoveď