turtlak69 napísal:no tu rovnovahu prirody urcite nenarusi par zostrelenych vrabcov, ale tiez by som do vrabcov nestrielal...
Pár vrabcov možno nie, ale povedz mi, kedy si naposledy videl kŕdeľ vrabcov. Lebo ja si na väčší kŕdeľ vrabcov už ani nepamätám (vlastne si nespomínam ani že by som videl malý kŕdeľ).
// chrono: ale je pravda, že ekologická rovnováha sa nezrúti pri vyhubení jedného druhu (ale je škoda, keď prichádzame o nejaké zvieratá/rastliny)
vacsinou do dedovych jablk a hrusiek lebo to ho tak sere ze by ma zabil uz sme s bratrancom prestrelili aj sklo na okne z uplnej blizky lebo ju niekto nehal nabitu a my sme o tom nevedeli tak sme len tak namierili cez sklo a stlacili spust sme sa skoro posrali od strachu hned sme makali od deda ak by bol zaujem tak hodim aj screen toho prestreleneho skla ale az zajtra
... na zive terce zozasady nestrielam .. dokonca ani nemierim vzduchofkou na zive .. lebo nikdy nevis ci neni nahodou nabita .. takto sa podarilo bratrancovi strelit nejakeho spoluzika do hlavy. .. uplne nechtiac, nejaky kkt nechal predtym na streleckom kruzku nabitu vzducharinu ..a bum - ho ... ale ked ta plechovky, plastove flasky s vodou, latrina, toaletak na strome .. to su cool veci ... hlavne ked davate sutaz po jednom vystrele z okna chaty, ked je na strome zaveseny toaletak a kto ho sepali .. sranda ...
Jeden známy chová andulky a nejako mu kapali, keď už padla nejaká 40. si všimla jeho žena, že to spratek od susedov sa nevie vpratať do kože. Chudák, ten to potom lutoval..
Asi pol roka dozadu niekto zvonil u brány, vyleziem von, že čo a tam policajtka, že pred pár dňami pred naším domom ktosi strielal zo vzduchovky a trafil nejakeho chalana do nohy..
puccik napísal:Kto zvas ma vzduchovku alebo malorasku tak asi to poznate ze ked strielate do terca stale tak po 15 min je to nuda tak hladate nieco zive nemislim cloveka ale vtakov strielate do vtakov ci nie ja sa priznam za jeden den dam asi dvoch vrabcov
//erytrocyt: odpustite si poznámky na adresu jeho písomného prejavu. Je to dyslektik, tak snáď každý chápe.
ja som chodil na strelecky a aj sme mali uspechy a islo mi to ale nikdy ma to neprestalo bavit a to sme strielali furt na terc ale keby ma to predsa prestalo bavit tak jasne ze vrabcov na tych si rad zastrielam
Prechovky, mince; raz som odprášil susedovic kocúra (teda nie doslova - dostal šlehu do zdaku a dodnes som ho nevidel) - sviniar starý, chodil našej Murke vyžierať misku a ona ako hlúpa čumela ako gróf je žerie večeru spod nosa; a keby len to - keď našej starkej Murka mala malého kocúrika, on nezniesol konkurenciu a zadrhol ho; toto sa opakovalo až 5krát.
V zivote by som nemohol vystrelit na nic zive. Snat len vetdy keby mi priamo islo o zivot. Nechapem tuto temu(alebo skôr niektore prispevky). Chvalit sa tym ze strielame na vtaciky alebo macky alebo ja neviem co? UBOHE.
terc, a vsetko mozne do coho sa da strielat, a sranda je ked sa odrazi brok a vam prefrci okolo hlavy
a niekedy strielam aj do pokazenych pocitacovych komponentov (maticna doska, hdd, graficka karta, a rozne karty), jablka na strome, hrusky, jedna taka prilba z vojny stara ...
Dnes som skusal ake telefony robi siemens teda robil a strielal som do mno nic sa mu nestalo ani krit nepukol su to fakt super fony a musol so este k susedovi odstrelit potkana lebo ma videl ako stirlam a ma chcel udat a tak sme sa dohodli ze mu budem v humne ci ako sa to vola strielat potkani a kazdu chvilu sa bojim ze ma zjedia a su obrovske vizrate zatial som troch strelil a potkan je fakt skodca staremu ujovi viziera zemiaky co ma odlozene a na starej jawa 250 mu prehrizaju plaste
puccik napísal:Dnes som skusal ake telefony robi siemens teda robil a strielal som do mno nic sa mu nestalo ani krit nepukol su to fakt super fony a musol so este k susedovi odstrelit potkana lebo ma videl ako stirlam a ma chcel udat a tak sme sa dohodli ze mu budem v humne ci ako sa to vola strielat potkani a kazdu chvilu sa bojim ze ma zjedia a su obrovske vizrate zatial som troch strelil a potkan je fakt skodca staremu ujovi viziera zemiaky co ma odlozene a na starej jawa 250 mu prehrizaju plaste
ani kryt nepukol sry ale to je blbost... bud mas pluvatko vzduchovku alebo nieco nieje v poriadku