Do coho strielate

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

turtlak69 napísal:no tu rovnovahu prirody urcite nenarusi par zostrelenych vrabcov, ale tiez by som do vrabcov nestrielal...
Pár vrabcov možno nie, ale povedz mi, kedy si naposledy videl kŕdeľ vrabcov. Lebo ja si na väčší kŕdeľ vrabcov už ani nepamätám (vlastne si nespomínam ani že by som videl malý kŕdeľ). :(

// chrono: ale je pravda, že ekologická rovnováha sa nezrúti pri vyhubení jedného druhu (ale je škoda, keď prichádzame o nejaké zvieratá/rastliny)
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

vacsinou do dedovych jablk a hrusiek lebo to ho tak sere ze by ma zabil uz sme s bratrancom prestrelili aj sklo na okne z uplnej blizky lebo ju niekto nehal nabitu a my sme o tom nevedeli tak sme len tak namierili cez sklo a stlacili spust sme sa skoro posrali od strachu hned sme makali od deda ak by bol zaujem tak hodim aj screen toho prestreleneho skla ale az zajtra :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... na zive terce zozasady nestrielam .. dokonca ani nemierim vzduchofkou na zive .. lebo nikdy nevis ci neni nahodou nabita .. takto sa podarilo bratrancovi strelit nejakeho spoluzika do hlavy. .. uplne nechtiac, nejaky kkt nechal predtym na streleckom kruzku nabitu vzducharinu ..a bum - ho :-( ... ale ked ta plechovky, plastove flasky s vodou, latrina, toaletak na strome .. to su cool veci :-) ... hlavne ked davate sutaz po jednom vystrele z okna chaty, ked je na strome zaveseny toaletak a kto ho sepali :-P .. sranda ...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Jeden známy chová andulky a nejako mu kapali, keď už padla nejaká 40. si všimla jeho žena, že to spratek od susedov sa nevie vpratať do kože. Chudák, ten to potom lutoval..
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ja by som do nicoho ziveho nestrelil :) ale neaky hajzel nam striela do nasho psa :cry:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Jacoolbo napísal:ja by som do nicoho ziveho nestrelil :) ale neaky hajzel nam striela do nasho psa :cry:
Podať trestné oznámenie :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Digital napísal:Podať trestné oznámenie :)
Asi pol roka dozadu niekto zvonil u brány, vyleziem von, že čo a tam policajtka, že pred pár dňami pred naším domom ktosi strielal zo vzduchovky a trafil nejakeho chalana do nohy..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

strielam do terca ked tak...ale raz som airsoftkou nahodou strelil holubovi do oka, skratka mi vosiel presne do rany... :(
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Re: Do coho strielate

Príspevok od používateľa jackoff8 »

puccik napísal:Kto zvas ma vzduchovku alebo malorasku tak asi to poznate ze ked strielate do terca stale tak po 15 min je to nuda tak hladate nieco zive nemislim cloveka ale vtakov strielate do vtakov ci nie ja sa priznam za jeden den dam asi dvoch vrabcov

//erytrocyt: odpustite si poznámky na adresu jeho písomného prejavu. Je to dyslektik, tak snáď každý chápe.
ja som chodil na strelecky a aj sme mali uspechy a islo mi to ale nikdy ma to neprestalo bavit a to sme strielali furt na terc ale keby ma to predsa prestalo bavit tak jasne ze vrabcov na tych si rad zastrielam
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Do živého určite nie (myslím tým zvieratá), jedine do terča, prípadne do stoniek buriny, rastlín a podobných vecí, čo rastú popri dome :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Prechovky, mince; raz som odprášil susedovic kocúra (teda nie doslova - dostal šlehu do zdaku a dodnes som ho nevidel) - sviniar starý, chodil našej Murke vyžierať misku a ona ako hlúpa čumela ako gróf je žerie večeru spod nosa; a keby len to - keď našej starkej Murka mala malého kocúrika, on nezniesol konkurenciu a zadrhol ho; toto sa opakovalo až 5krát.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

V zivote by som nemohol vystrelit na nic zive. Snat len vetdy keby mi priamo islo o zivot. Nechapem tuto temu(alebo skôr niektore prispevky). Chvalit sa tym ze strielame na vtaciky alebo macky alebo ja neviem co? UBOHE.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

s airsoftovou vzduchovkou na ludi ... :D
a so vzduchovkou vacsinou plechovky, sisky, terce....
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

po 15 minutach to nie je nuda..nuda to je ked sa nedari...ale zasadne nestrielam do nicoho ziveho,nevystrelila by som ani po mravcovi..... :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

terc, a vsetko mozne do coho sa da strielat, a sranda je ked sa odrazi brok a vam prefrci okolo hlavy :P

a niekedy strielam aj do pokazenych pocitacovych komponentov (maticna doska, hdd, graficka karta, a rozne karty), jablka na strome, hrusky, jedna taka prilba z vojny stara ...
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Dnes som skusal ake telefony robi siemens teda robil a strielal som do mno nic sa mu nestalo ani krit nepukol su to fakt super fony a musol so este k susedovi odstrelit potkana lebo ma videl ako stirlam a ma chcel udat :D a tak sme sa dohodli ze mu budem v humne ci ako sa to vola strielat potkani a kazdu chvilu sa bojim ze ma zjedia a su obrovske vizrate zatial som troch strelil a potkan je fakt skodca staremu ujovi viziera zemiaky co ma odlozene a na starej jawa 250 mu prehrizaju plaste
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

puccik napísal:Dnes som skusal ake telefony robi siemens teda robil a strielal som do mno nic sa mu nestalo ani krit nepukol su to fakt super fony a musol so este k susedovi odstrelit potkana lebo ma videl ako stirlam a ma chcel udat :D a tak sme sa dohodli ze mu budem v humne ci ako sa to vola strielat potkani a kazdu chvilu sa bojim ze ma zjedia a su obrovske vizrate zatial som troch strelil a potkan je fakt skodca staremu ujovi viziera zemiaky co ma odlozene a na starej jawa 250 mu prehrizaju plaste
ani kryt nepukol :lol: sry ale to je blbost... bud mas pluvatko vzduchovku alebo nieco nieje v poriadku :P
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

fruxo napísal:ani kryt nepukol :lol: sry ale to je blbost... bud mas pluvatko vzduchovku alebo nieco nieje v poriadku :P
no fakt poslem vam fotki pockaj chvilu a sorry za kvalitu mojho digi ono to uz je dedko digital
Prílohy
DSCI0919.JPG
DSCI0920.JPG
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

aku mas vzduchovku ?
puccik
Star
Star