Kolotoce

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

kolotoce su sranda, ale napriklad ked som mal 15 rokov tak mi jedna znama ktora ma dost dlho nevidela kupila listok na maly retazovy :lol: a na kolotoce nechodim odkedy v lete na galantskych trhoch vypadla baba z kolotoca na asi 20 metrov vzdialenu cestu.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

neznasam kolotoce.alebo skor moje brucho to neznasa.radsej sa budem vrtat v mrtvole ako toto :lol: .skor sa jednoznacne pogrciam na kolotoci a nebol som na nijakom uz roky.a vobec mi to nechyba
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ja zboznujem kolotoce! kazde leto chodievam do jedneho zabavneho parku pri londyne. je tam horska draha s najviac otackami na svete, tiez nejake srandy s najvacsim pretazenim a tiez aj najvacsia vyzva, ktora sa tam podla mna da zazit a to je volny pad! ten pocit, ked sedite vysoko hore a viete, ze jedina cesta dolu je, ze vas pustia padat rychlejsie ako prirodzeny volny pad je uuuuuplne super!!!! nenormalny adrenalin, ale musim priznat, ze mi tam hore nie je vsetko jedno...... :never: ale vzdy sa hned postavim do rady a idem to skusit znovu. :)
vrelo odporucam kazdemu, kto ma cestu do londyna!
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

jasne, kolotoce su super :-)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

kolotoce su sranda,
ja som bol vcera na kolotococh v petrzalke :) , ale veru musim povedat , ze po niekolkatich jazdach mi nebolo moc dobre :D ale to patri k tomu.
rudu
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rudu »

Ja som mal velmi rád kolotoce tolko som na ne chodil a teraz uz ked raz dva krat idem na nieco uz ma to nebavi ako vtedy.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

mam rad kolotoče ale tie tzv. kočovné čo tu chodia ma už nudia stále vidím to isté a už nudi
veľký poprípade malý leták, labuťky, twister, autodráha a strelnica
plus možno nejake 2-3 atrakcie čo neviem ako sa volajú.
Na slovenskú chýba veľký lunapark ako v Blave.
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Kolotoce mam rad ale tie co sa daju nazvat kolotoce: Evolution (ak poznate), centrifuga, mixer aj lod je v pohode Ale chcel by som ist do Pratra vo Viedni alebo vidanparku v Budapesti neni to ani daleko.. A stoji to tam vraj zato.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

k nam chodia jedine take shitiky co som na ne chodil ked som bol maly :lol: ... keby prislo daco normalne a zaujimave mozno by som skusil
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

kolotoce? mnam.. a cim divokejsie to vyzera tym vacsia vyzva pre mna.. aj ked je pravda ze pri niektorych extremoch ked stojim v rade s listkom v ruke a vidim co ma caka, sa mi roztrasu kolena.. zatial totalna supa pre mna bola taka ta bungee gula.. co ju vystreli a potom volnym padom dole.. ten stav beztiaze kedy ma to otocilo a dole daaaleko pod sebou som videl miniaturne postavicky ludi, mi doslova vyrazil dych... isiel by som zase...
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

mne sa kolocaki pacia hlavne autodrom a strelnice raz som videl ako sa odtrhla ten retiazkovy jedna sedacka tak do takeho uz nesadam
Wirusk0
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Wirusk0 »

ked som bol mensi , chodil som...niektore boli dost brutalne ale zle mi nebolo zatial 8)
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Ked na kolotoc tak len vonku, bo u nas dost slabe to je a vela pytaju za to.. naposledy som bol na takom co slo 110 km/h, len neviem ako sa to vola
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nemam chut platit za nieco z coho mi bude urcite zle (nemam na to zaludok) a este to zo mna vytrasie mobil, penazenku, kluce, atd... kolotoce fakt nemusim. staci mi ist MHD po niektorych castiach mesta a mam to ako kolotoc. raz sa na mna frajerka aj urazila, ze som s nou nesiel na nejaku sialenost pred inchebou :D kolotoce fakt nemam rad. radsej si za to kupim cigansku a zapijem dobrym pivom alebo kofolou.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

turtlak69 napísal:nemam chut platit za nieco z coho mi bude urcite zle (nemam na to zaludok) a este to zo mna vytrasie mobil, penazenku, kluce, atd... kolotoce fakt nemusim. staci mi ist MHD po niektorych castiach mesta a mam to ako kolotoc. raz sa na mna frajerka aj urazila, ze som s nou nesiel na nejaku sialenost pred inchebou :D kolotoce fakt nemam rad. radsej si za to kupim cigansku a zapijem dobrym pivom alebo kofolou.
moja rec :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ZmrD napísal:Ked na kolotoc tak len vonku, bo u nas dost slabe to je a vela pytaju za to.. naposledy som bol na takom co slo 110 km/h, len neviem ako sa to vola
tak ma napada nebolo to take dlhe rameno ktore opisovalo kruznicu vo vertikalnom smere? tj zatial co jedni nastupovali na jeden koniec ramena, tak druhy koniec s dalsimi obetami bol vysoko? :) .. lebo to ma napada ze malo max. rychlost cez 100km/h a uctyhodnu vysku.. .. ale na tom som minul asi najviac :D
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

V kosiciach uz dlho kolotoce neboli neviete kedy maju prist?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ked som bol v taliansku na dovolenke bol som v jednom zabavnom parku a strasne sa mi zapacil tento kolotoc, foto v prilohe
inak na kolotoce nechodim, zbytocne minanie penazi
Prílohy
toto je fotene vertikalne
toto je fotene vertikalne
P.S. v tej kabinke ja nesedim :-)
P.S. v tej kabinke ja nesedim :-)
Zmenená veľkosť P1050610.JPG
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

kolotoce su uplne super. nikdy mi z nich nebolo zle. ale zit tak ako kolotocari by som nechcela. neustale to balit a rozbalovat. to by ma nudilo. ale to cestovanie sa mi pozdava..
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

PACO8 napísal:ked som bol v taliansku na dovolenke bol som v jednom zabavnom parku a strasne sa mi zapacil tento kolotoc, foto v prilohe
inak na kolotoce nechodim, zbytocne minanie penazi
...to sa mi paci.......na kolotoce chodim obcas.......ale inak moc nejao nemusim
Napísať odpoveď