Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?

O športe...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

mat tak spolahlivy bike :?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

vcera okolo 55....slzili mi oci, okuliare nepomahali takze som presne nevidel :) dole bankovom, smerom od kameneneho hrbu su tam dole take dva kopce, a najme ten ktory vyustuje na horny bankov odporucam samovrahom, dobre zlaby su tam na ceste a plno sutrov, a minule som tam skoro skosil tu rampu bo som nestihol ubrzdit, inac ja stale pribrzdujem, to by som sa zabil a to nechcem :) stale myslim na to ze co ak mi daco je*** pod koleso :) uz sa mi tak stalo ale pri mensej rychlosti...
inac eritrocyt spominal dole bukovcom, odporucam, ked je prazdna cesta daju sa pekne rezat zakruty :D minule som skoro nabural :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pershing napísal: inac eritrocyt spominal dole bukovcom, odporucam, ked je prazdna cesta daju sa pekne rezat zakruty :D minule som skoro nabural :D
tam ked som siel prvykrat, tak som neodhadol tu zakrutu a v tej rychlosti ma zacalo akosi vynasat... zisiel som z cesty na ten strk popri zvodidlach, zacal som brzdit, balancovat, nohami som sa snazil udrzat rovnovahu a ako-tak to ustat... nastastie som sa nevytrel, ale vela tomu nechybalo (vtedy mi ale poriadne stiahlo, no nastastie som mal aj prilbu)
odvtedy si davam bacha na tu zakrutu
btw, po tom slapani aspon trosku uvolnenia :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

pershing.. tým úsekom na horný bankov podľa mňa treba ísť čo najrýchlejšie, pretože čím ideš rýchlejšie, tým si viac vo vzduchu a tým menšie riziko, že narazíš na nejaký nepríjemný kameň. :D Tento rok s novým bikom som tam mal 58, čo je zatiaľ tento rok pre mňa maximum na biku. :roll:

Inak všimol som si, že dosť cyklistov tam nebrzdí a pokračuje ďalej cez parkovisko a cez kúsok ostrovčeka si dá skok rovno na cestu.. takým vravím samovrahovia, bo si tam nemôžeš byť istý, kedy sa vyvalí z cesty auto na parkovisko a skočíš práve v ňom.. nedajbože v 29ke.. :)
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

hojko napísal:74.1 km/h a to je uz konecna, kamarat je doma z dovolenky a tak nemam uz cestak :(
moja skúsenosť je že z nejakého dôvodu sa dosahujú vyššie rýchlosti na horskom.
Jazdím cestné už zopár rokov, do určitej hranice sa nebojím pustiť ale na cestom som nikdy neprekonal svoj horský rekord 72km/hod.

je mi jasné že aerodynamicky by to malo byť v prospech cestných bikov.

Na druhej strane aj teraz na tour bol jeden cyklista, nespomeniem si na meno, ktorý sa spúštal takým spôsobom že všetkých predbiehal jedná radosť. Ale to už hraničilo zo sklonmi k samovražde.
smejo
Addict
Addict

vela zavisi od plastov - ked si das na MTB nejake uzsie slicky, tak pojdes rychlejsie ako s nejakymi sirsimi "drapakmi" [ bavime sa o ceste ]
uzsie plaste s jemnejsim dezenom maju mensi valivy odpor
no v terene (t.j. na maksom podklade) dosiahnes vacsiu rychlost s mierne podhustenymi gumami
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

NO vcrea som isiel do bojnic na bike a ten kopec co sa ide na prievidcu cez vrico a ked som isiel dole tak som mal rychlost asi 70 asmrt v ociach sak nemam ani prilbu
pershing
Guru
Guru

tak mne automaticky ked nemam prilbu udrzuje autopilot 40-45 :D to proste nepusti ...a dakedy aj menej ... :D
brm: no ja som tam vtedy rozpekoval ze co pohodka zabrzim na parkovisku predsa nebudem tuna sa smykat na kopci jak debil a zrazu rampa predomnou :D
//zajtra plan lajoska kto sa prida?:D
mobiloman
Light Star
Light Star

Re: ja som siel ...

Príspevok od používateľa mobiloman »

syndr0m. napísal:101 km/h meridaaa s 15/16.5 kotuc R/spo Magura Martin
kua lukas to si ty? Co ti prasi? 101??? A z Magury??? Po tej roz******* ceste??? Co si si vtedy slahol? Ja som na tom mojom TREKU siel s tymi sirokymi stoplikovimi a este k tomu nedofukanymi bontragermi okolo 70 ale to uz sa mi krutit nedalo. Maly prevod :D A to som siel z TR do Mosoviec. Potom som tez ale o nieco menej dal z Mosoviec do Blatnice tak z toho campu ale tam som uz potom brzdil bo dole strk. A samovrah nie som.
Skus pozret ci si mal TACHO dobre nastavene, rozmer kolesa ci mas dobre nastaveny.
mobiloman
Light Star
Light Star

puccik napísal:NO vcrea som isiel do bojnic na bike a ten kopec co sa ide na prievidcu cez vrico a ked som isiel dole tak som mal rychlost asi 70 asmrt v ociach sak nemam ani prilbu
myslis Z Vricka do Klacna? Noo, na tej rovinke pohoda, ale cez te zakruty.....
Skor sa da dat viac pri spiatocnej ceste ked ides z toho vrchu smerom na Vricko, okolo 64 som mal ale som brzdil bo prach bol a nemal som ani prilbu.
BTW si siel na Romanovom BIKU?
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

mobiloman napísal:myslis Z Vricka do Klacna? Noo, na tej rovinke pohoda, ale cez te zakruty.....
Skor sa da dat viac pri spiatocnej ceste ked ides z toho vrchu smerom na Vricko, okolo 64 som mal ale som brzdil bo prach bol a nemal som ani prilbu.
BTW si siel na Romanovom BIKU?
ako vies hej no ale tam je to aj na zabiitie
smejo
Addict
Addict

mobiloman napísal:Skus pozret ci si mal TACHO dobre nastavene, rozmer kolesa ci mas dobre nastaveny.
asi ma magnet na kazdom spici :D
pripadne rychlost urcil odhadom :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja som dal najviac 72 km/hod a to som šiel na brzdách lebo už som sa skoro posieral a bál som sa že čo ked dáka skalka alebo jamka a bum na zem..
pershing
Guru
Guru

smejo napísal:asi ma magnet na kazdom spici :D
pripadne rychlost urcil odhadom :D
ty kopirak jeden :D
btw uz som siel po lese 56, a brzdil ma citovany kolega :D
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Na mojom starom 8 rocnom horaciku 62 km/h, bolo to na ostrve Krk v Chorvatsku. Rychlejsie som uz neriskoval. Ale mam jedneho kamosa, zazrateho "bajkera" a on siel myslim nieco cez 80...
slovanista
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa slovanista »

okolo 70 ...a potom sa kamosovi pokazil tacháč :D
pershing
Guru
Guru

59 dnes dole kamennym hrbom :D
//po strkovej hrbolatej lesnej ceste :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Môj kamarád fakticky spravil 142 km/h. :) :)
Tacháč mal dobre nastavený, žiadny technický podvod, aj som záznam na tacháči videl.
Jak je to možné ?
Nechám hádať (SS), ale naozaj sa to takým trikom dá.

Pomôcka - spravil to v záhrade.

============

postavil bicykel hore kolesami, otočil vodovodným kohútikom na záhradnej hadici a prúdom vody roztočil koleso.
mobiloman
Light Star
Light Star

Racius napísal:Môj kamarád fakticky spravil 142 km/h. :) :)
Tacháč mal dobre nastavený, žiadny technický podvod, aj som záznam na tacháči videl.
Jak je to možné ?
Nechám hádať (SS), ale naozaj sa to takým trikom dá.

Pomôcka - spravil to v záhrade.
ja to viem aj doma bez zahrady, chytis cidlo a magnet a velmi rychlo s nimo kmitas popri sebe. A je to!!! A da sa to aj ked je to na biku. Ina 140 sa da ist aj na biku ale mozno tak Armstrong dole Alpami.
pershing
Guru
Guru

ne*eb nas tu s hadankami, kto ma tak neskoro vecer este rozmyslat.... ta mozno krutil pedalmi, ale , nepatri to tu lebo ajtak tolko nesiel...takze sa uz uvedomte, tote finty mozte pisat dakde do temy prirucka mladych svistov :idea:
Napísať odpoveď