Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?
vcera okolo 55....slzili mi oci, okuliare nepomahali takze som presne nevidel
dole bankovom, smerom od kameneneho hrbu su tam dole take dva kopce, a najme ten ktory vyustuje na horny bankov odporucam samovrahom, dobre zlaby su tam na ceste a plno sutrov, a minule som tam skoro skosil tu rampu bo som nestihol ubrzdit, inac ja stale pribrzdujem, to by som sa zabil a to nechcem
stale myslim na to ze co ak mi daco je*** pod koleso
uz sa mi tak stalo ale pri mensej rychlosti...
inac eritrocyt spominal dole bukovcom, odporucam, ked je prazdna cesta daju sa pekne rezat zakruty
minule som skoro nabural 
inac eritrocyt spominal dole bukovcom, odporucam, ked je prazdna cesta daju sa pekne rezat zakruty
tam ked som siel prvykrat, tak som neodhadol tu zakrutu a v tej rychlosti ma zacalo akosi vynasat... zisiel som z cesty na ten strk popri zvodidlach, zacal som brzdit, balancovat, nohami som sa snazil udrzat rovnovahu a ako-tak to ustat... nastastie som sa nevytrel, ale vela tomu nechybalo (vtedy mi ale poriadne stiahlo, no nastastie som mal aj prilbu)pershing napísal: inac eritrocyt spominal dole bukovcom, odporucam, ked je prazdna cesta daju sa pekne rezat zakrutyminule som skoro nabural
odvtedy si davam bacha na tu zakrutu
btw, po tom slapani aspon trosku uvolnenia
pershing.. tým úsekom na horný bankov podľa mňa treba ísť čo najrýchlejšie, pretože čím ideš rýchlejšie, tým si viac vo vzduchu a tým menšie riziko, že narazíš na nejaký nepríjemný kameň.
Tento rok s novým bikom som tam mal 58, čo je zatiaľ tento rok pre mňa maximum na biku.
Inak všimol som si, že dosť cyklistov tam nebrzdí a pokračuje ďalej cez parkovisko a cez kúsok ostrovčeka si dá skok rovno na cestu.. takým vravím samovrahovia, bo si tam nemôžeš byť istý, kedy sa vyvalí z cesty auto na parkovisko a skočíš práve v ňom.. nedajbože v 29ke..
Inak všimol som si, že dosť cyklistov tam nebrzdí a pokračuje ďalej cez parkovisko a cez kúsok ostrovčeka si dá skok rovno na cestu.. takým vravím samovrahovia, bo si tam nemôžeš byť istý, kedy sa vyvalí z cesty auto na parkovisko a skočíš práve v ňom.. nedajbože v 29ke..
-
vajda65
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
moja skúsenosť je že z nejakého dôvodu sa dosahujú vyššie rýchlosti na horskom.hojko napísal:74.1 km/h a to je uz konecna, kamarat je doma z dovolenky a tak nemam uz cestak
Jazdím cestné už zopár rokov, do určitej hranice sa nebojím pustiť ale na cestom som nikdy neprekonal svoj horský rekord 72km/hod.
je mi jasné že aerodynamicky by to malo byť v prospech cestných bikov.
Na druhej strane aj teraz na tour bol jeden cyklista, nespomeniem si na meno, ktorý sa spúštal takým spôsobom že všetkých predbiehal jedná radosť. Ale to už hraničilo zo sklonmi k samovražde.
Re: ja som siel ...
kua lukas to si ty? Co ti prasi? 101??? A z Magury??? Po tej roz******* ceste??? Co si si vtedy slahol? Ja som na tom mojom TREKU siel s tymi sirokymi stoplikovimi a este k tomu nedofukanymi bontragermi okolo 70 ale to uz sa mi krutit nedalo. Maly prevodsyndr0m. napísal:101 km/h meridaaa s 15/16.5 kotuc R/spo Magura Martin
Skus pozret ci si mal TACHO dobre nastavene, rozmer kolesa ci mas dobre nastaveny.
myslis Z Vricka do Klacna? Noo, na tej rovinke pohoda, ale cez te zakruty.....puccik napísal:NO vcrea som isiel do bojnic na bike a ten kopec co sa ide na prievidcu cez vrico a ked som isiel dole tak som mal rychlost asi 70 asmrt v ociach sak nemam ani prilbu
Skor sa da dat viac pri spiatocnej ceste ked ides z toho vrchu smerom na Vricko, okolo 64 som mal ale som brzdil bo prach bol a nemal som ani prilbu.
BTW si siel na Romanovom BIKU?
ako vies hej no ale tam je to aj na zabiitiemobiloman napísal:myslis Z Vricka do Klacna? Noo, na tej rovinke pohoda, ale cez te zakruty.....
Skor sa da dat viac pri spiatocnej ceste ked ides z toho vrchu smerom na Vricko, okolo 64 som mal ale som brzdil bo prach bol a nemal som ani prilbu.
BTW si siel na Romanovom BIKU?
asi ma magnet na kazdom spicimobiloman napísal:Skus pozret ci si mal TACHO dobre nastavene, rozmer kolesa ci mas dobre nastaveny.
pripadne rychlost urcil odhadom
ty kopirak jedensmejo napísal:asi ma magnet na kazdom spici
pripadne rychlost urcil odhadom
btw uz som siel po lese 56, a brzdil ma citovany kolega
-
slovanista
Medium Expert
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Môj kamarád fakticky spravil 142 km/h.
Tacháč mal dobre nastavený, žiadny technický podvod, aj som záznam na tacháči videl.
Jak je to možné ?
Nechám hádať (SS), ale naozaj sa to takým trikom dá.
Pomôcka - spravil to v záhrade.
============
postavil bicykel hore kolesami, otočil vodovodným kohútikom na záhradnej hadici a prúdom vody roztočil koleso.
Tacháč mal dobre nastavený, žiadny technický podvod, aj som záznam na tacháči videl.
Jak je to možné ?
============
postavil bicykel hore kolesami, otočil vodovodným kohútikom na záhradnej hadici a prúdom vody roztočil koleso.
ja to viem aj doma bez zahrady, chytis cidlo a magnet a velmi rychlo s nimo kmitas popri sebe. A je to!!! A da sa to aj ked je to na biku. Ina 140 sa da ist aj na biku ale mozno tak Armstrong dole Alpami.Racius napísal:Môj kamarád fakticky spravil 142 km/h.![]()
![]()
Jak je to možné ?