Auta...co na to vravite?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

erytrocyt napísal:misokgb: Šoférov typu ty - za živa odrezať ruky, posoliť, postaviť k múru a popraviť. Sedadlo pred volantom nie je miesto na dokazovanie najväčšieho kok****, ale na šoférovanie. Potom sa div, že dpč na cestách umierajú deti, chodci...

A nejdi mi narozprávať že aký si mega hustý mište popi*i šofér, zo skúsenosťami Richarda Burnsa.
LoL, povies mi dovod prosim? :D Nepochopil som preco. Ci len preto, ze som o dve sekundy rychlejsi na semaforoch nez ostatni ludia? V meste? Kde je riadena premavka svetlami? Ked mi rozumne vysvetlis preco, tak potom sa mozme rozpravat, ale prispevok plny nadavok... Bezdovodu este k tomu. 100 ludi - 100 chuti, ale tvoje rozhorcenie absolutne nechapem, ved nerobim hodiny na krizovatke, alebo nejdem s autom do skoly na parkovisko machrovat 8)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Vodiči, ktorí sa snažia neprimerane rýchlou jazdou, niekedy a takmer artistickým riadením vozidla vzbudiť za každú cenu záujem a pozornosť. Väčšinou sú to extrémne prejavujúci sa jedinci s neprimeraným sebavedomím ktorí sa takto snažia vykompenzovať svoje povahové nedostatky, pocity menejcennosti, alebo pocity spoločenskej neúspešnosti. Vyznačujú sa zníženou sebakontrolou s netlmenými pudovými tendenciami, bez snahy o sociálne zaradenie a bez záujmu o hlbšie medziľudské vzťahy.
Hovoríme o nevyzretej osobnosti s defektmi úsudku a s emocionálnou nevyváženosťou.
PhDr. Peter Režucha

Prajem pekný deň :wink:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

V meste chodim 70km/h tacho, co je 60km/h real, cize podla zakona. Nevidim dovod na paniku mr. 8) Neviem jak vy, my tu uz mame desat poobede. :D sry

EDiT: a ver mi, ze ci je mesto prazdne, ci je tam 100 tisic ludi, vzdy pojdem rovnako, mna to proste bavi, ja si obcas zajdem aj na tesco parking, ked je tam presne 0 ludi, 0 aut a tam sa jasim s autom :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

misokgb napísal:Do 5000? Ta to len pohladkas ten motor, kustik pod obmedzovac > 6.2krpm, pripadne na kare bez obmedzovaca na totalku a to potom vali :D Hej, poznam ten pocit, ked som v NR vzdy stal na KAZDOM semafore, kedze semafory nastavene na zelenu vlnu ked ides normalne s autom a ja som si pekne postal pred kazdym, sice spotreba 10x vyssia oproti tym autam, ktore prechadzali vsetky krizovatky bez brzdenia a pomaly... Ziadne kutracky, len na neutrali nakladacka a potom pekny start bez piskania, ja davam 1 full, 2 na 70km/h a potom hned 5, si pockam ked na semaforoch vedla mna budu fizli :D Toto spravim, stopnu a nic mi nemozu :D Ach jo... Sak sme mladi, ale ani ja nejsom nejaky vrah za volantom, niekedy ta prava noha svrbi a treba dat podlahu (niekedy, furt?) :)
Tu píšeš niečo iné, debila zo mňa nerob zlaty moj. Zelená vlna je nastavená na 60 Km/h +-, ak by si šiel normálne, nestál by si.
Vytáčanie motora do otáčok? Mne stačí 2000 otáčok, a idem do dvojky, retardovaný potrebuje 6000 otáčok, dá do dvojky, potom to zasa vyje*** na 6000, a dá do päťky. Logik.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

erytrocyt napísal:PhDr. Peter Režucha

Prajem pekný deň :wink:
Konečne niekto sa postavil aj na stranu pohodových vodičov, čo nemajú pokušenie stúpať autu na krk/obyčajných chodcov nevodičov, ktorí majú motorizmus na háku, no pritom sa boja o svoju bezpečnosť v blízkostiach ciest. :aasmile1:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Tu píšeš niečo iné, debila zo mňa nerob zlaty moj. Zelená vlna je nastavená na 60 Km/h +-, ak by si šiel normálne, nestál by si.
Vytáčanie motora do otáčok? Mne stačí 2000 otáčok, a idem do dvojky, retardovaný potrebuje 6000 otáčok, dá do dvojky, potom to zasa vyje*e*** na 6000, a dá do päťky. Logik.
Hej, ale zelena vlna je nastavena tym, ze ides ako ty napr. do 2000 otacok, ja idem stale LEN 60km/h real, ovsem je rozdiel ked sa na 60km/h dostanes za 2 sec, alebo za 1 sec. a to tvori ten rozdiel mojho stania na cervenu, kapis? :) Od kedy ma namerali si nedovolim rychlo nadramec stanovenej rychlosti ;) No vidis, ale tak musis byt tolerantny, 100 ludi = 100 chuti, niekto 2000rpm a niekto 6000rpm :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak a teraz mi povedz aký je efekt vytočenia motora do otáčok?
Odpoviem ti aj ja. Efekt je ten, že slušný vodiči keď ťa na križovatke obchádzajú, pretože ty sa rozbiehaš na teba ukazujú palcom so slovami - ,,Aha, idiot."
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Neboj miso som na tvojej strane. Auta su nato aby sme na nich jazdili a uzivali si to :twisted:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Tak a teraz mi povedz aký je efekt vytočenia motora do otáčok?
Odpoviem ti aj ja. Efekt je ten, že slušný vodiči keď ťa na križovatke obchádzajú, pretože ty sa rozbiehaš na teba ukazujú palcom so slovami - ,,Aha, idiot."
Nechapem tej vete, skus pisat zrozumitelnejsie... Ako ma obchadzaju ked sa rozbieham? Chodci, ci vodici? Vysvetlit prosim. Nech hovoria, sak sloboda prejavu. jaj
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Josifek napísal:Neboj miso som na tvojej strane. Auta su nato aby sme na nich jazdili a uzivali si to :twisted:
Kým je to doma na súkromnom parkovisku, nech. Ale cestná komunikácia je spoločná.
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

To znamena ze po nej mozeme jazdit aj my autickari aj vy "normalnaci" My potrebujeme Dodge charger R/T zatial co vam staci Fabia 1.2HTP
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis napísal:Kým je to doma na súkromnom parkovisku, nech. Ale cestná komunikácia je spoločná.
Tak dobre, ale sa pozri co ja pisem, ze chodim sviznejsie na krizovatkach, tak nechapem o co erytakovi ide, pise jak keby som zadrbal polku skolky a 30 dochodcov nevinnychm, pritom sam vie, ze to tak nie je...
Josifek napísal:To znamena ze po nej mozeme jazdit aj my autickari aj vy "normalnaci" My potrebujeme Dodge charger R/T zatial co vam staci Fabia 1.2HTP
Ta neviem jak ty, ale ja som nakladal aj Uno 1.3 diesel 45 koni :D :D Takze ja dodge nepotrebujem :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Misokgb, pokial ides v medziach zakona, nic sa nedeje, na to nepoviem ani makke f. O vyssej spotrebe sa taktiez bavit nemusime, ide to z tvojho vrecka. Nediv sa vsak ale, ked ta ludia budu povazovat (a ako sam vidis povazuju), za takeho ako opisal PhDr. Peter Režucha. To je cele ;-)
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Josifek napísal:Neboj miso som na tvojej strane. Auta su nato aby sme na nich jazdili a uzivali si to :twisted:
To ste est nepochopili AUTA su velka zbran ktora je volne pristupna ak chces jazdit tak si zaplat okruch alebo chod inde ale neviem ci bi si bol taki hero kebize niekoho zrazis a on ostane na voziku alebo co je horsie umrie
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

misokgb napísal:Ta neviem jak ty, ale ja som nakladal aj Uno 1.3 diesel 45 koni :D :D Takze ja dodge nepotrebujem :D
Ja som nalozil maximalne skodovecke 100(daval som ju dokopy cele leto) nelegalne na nasej ceste pri dome bo este neni vodicak :lol:
puccik napísal:To ste est nepochopili AUTA su velka zbran ktora je volne pristupna ak chces jazdit tak si zaplat okruch alebo chod inde ale neviem ci bi si bol taki hero kebize niekoho zrazis a on ostane na voziku alebo co je horsie umrie
Neni problem, vies o nejakom okruhu na SVK ? :shock:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Misokgb, pokial ides v medziach zakona, nic sa nedeje, na to nepoviem ani makke f. O vyssej spotrebe sa taktiez bavit nemusime, ide to z tvojho vrecka. Nediv sa vsak ale, ked ta ludia budu povazovat (a ako sam vidis povazuju), za takeho ako opisal PhDr. Peter Režucha. To je cele ;-)
Ja sa nedivim, velmi zivo si viem predstavit pana Rezucha ako vo svojej High Torque Performance Fabii vo vybave na galuzkach chodi 20 minut denne do roboty a hlasno nadava v aute na "neohladuplnych" vodicov, ktori sa mozno ponahlaju do prace a napriek tomu ho mam <>, len sa usmejem a idem dalej, na dvojke samozrejme. jaj. Som nekonfliktny typ a rad si vypocujem nazory vsetkych ludi :wink: Nedivim sa tomu, vselijaki ludia su ;)
puccik napísal:To ste est nepochopili AUTA su velka zbran ktora je volne pristupna ak chces jazdit tak si zaplat okruch alebo chod inde ale neviem ci bi si bol taki hero kebize niekoho zrazis a on ostane na voziku alebo co je horsie umrie
Tak horsie je, asi keby ostal na voziku... Teda ako pre koho... Vravim, treba ist pred Tesco, ked maju inventuru, uplne nice po <> :) Pripadne ked je naprsane, este lepsie :)
puccik
Star
Star

Josifek napísal:Neni problem, vies o nejakom okruhu na SVK ? :shock:
chod na motokary pred billu alebo hypernovu a zober si zo sebou aspon 100 skk aby si sa vysantil
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tento si to tiež užíva. Je - bol to síce motorkár, ale to je absolútne jedno.
http://tomxx.hlohovec.net/moto/ktm-nehoda-1.jpg http://tomxx.hlohovec.net/moto/ktm-nehoda-2.jpg http://tomxx.hlohovec.net/moto/ktm-nehoda-3.jpg http://tomxx.hlohovec.net/moto/ktm-nehoda-4.jpg http://tomxx.hlohovec.net/moto/ktm-nehoda-5.jpg

Pozor, neotvárajte to ak sa na to necítite. Je to dosť silné :!:
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

puccik napísal:chod na motokary pred billu alebo hypernovu a zober si zo sebou aspon 100 skk aby si sa vysantil
Ano super platit za to ze krusim na okruku 50x50m ? tak to teda lol :?
erytrocyt napísal:Tento si to tiež užíva. Je - bol to síce motorkár, ale to je absolútne jedno.
No a prave preto ako prva vec do auta pojde safety cage co sa pouziva pri rallye :wink:
puccik
Star
Star

Josifek napísal:Ano super platit za to ze krusim na okruku 50x50m ? tak to teda lol :?
chcel si sa pretekat mas to mat akurat ublizis iba penazenke
Napísať odpoveď